altınlarım geri gelsin artık!!

kayınvalidem söylemiş bi iki kere dediğine göre ama oğlunu çok sever vermesende olur gibi konuşmuştur bence...

ben şimdi kayınvalidemi mi arayıp biraz ciddi konuşayım yoksa kaynımı mı ona karar veremiyorum

canım muhtemelen sen 7-8 yıl öncesinden bahsediyorsun galiba

bence sen o altınların paraların üzerine soğuk su iç
bu zamana kadar gelmeyen bundan sonra hiç gelmez tahminimce

ayrıca niçin böyle karaktere sahip birine altınları paraları emanet ettiniz ki , deyim yerindeyse siz kurda koyun emanet etmişsiniz.

o şahısta da hiç mi Allah korkusu yok emanet işte ya emanet var mı ötesi nasıl bir vicdandır ki üzerinde tasarruf hakkını kendinde görebilmiş yuhhhhhhhhhhh diyorum

fazla iyi niyetli olup aşırı derecede kim olursa olsun güvenmemeli .hayatınızın dersi olmuştur umarım bu size :26:

Resmen sok oldum okuyunca bu ne yüzsüzluk kayniniz nasıl harcar size ait altınları!!! Kendinde bu hakkı nasıl gormuş, madem esinizde sizin konuşmanızda bir sakınca görmüyor, mutlaka konusun, hem kayninizla, hem kayınvalidemizde konusun. Borcumuz var, sıkışıgiz deyin. Bu kadar yüzsüz insanların utanacagini sanmıyorum, ama şansınızı deneyin...

size yaptıkları büyük terbiyesizlik haklısınız..ancak altınlar için kaynananıza fazla yüklenmemelisiniz..çünkü ona emanet etmediniz kaynınıza emanet ettiniz..hesabınız onunla bence...

ben kaynımın böyle olduğunu bilmiyordum aklımın ucundan bile geçmezdi böyle birşey olacağı yoksa asla bırakmazdım.. niyeti bozdum kızlar alacağım ben o altınları sadece biraz cesaret verin bana :)) en fazla bana küserler buda benim işime gelir zaten...

canım okuyunca çok üzüldüm. Ama o zaman çeyrek altın 30-40 liraymış. Şimdi kaç katına çıktı.nasıl ödeyecek öyle sorumsuz bir insan. valla sen bu seneye kadar iyi dayanmışsın ben çoktan ortalığı ayağa kaldırıdım. birde yüzünüze bakıyor.resmen emanette hıyanet etmiş. üzerine bir bardak su iç diyemem. Ne gerekiyorsa yap bence onlar sizin hakkınız sonuçta. konuşun bence iyilikten anlamıyorsa bağır çağır bence.... sonuçta suçlu olan kaynın.

ohaa daha nelere şok olucaz acaba burda çok merak ediyorum.. kaynına falan söylicek söz bulamıyorum zaten onu geçtim, bu yüzsüzlük karşısında dondum kaldım.. ama bence eşiniz annesiyle konuşsun siz kaynananızla konuşursanız siz kötü olursunuz gibime geliyo.. o yüzden eşiniz annenizi sıkıştırsın sizde kaynınızı ve onun eşini sıkıştırın bence..

bugüne kadar benim ağzımdan altınların lafını hiç duymadılar şimdi istersem onlarda şaşırır bence.. belki gurur meselesi yaparlar mı diyorum ama gurur olsa başta böyle olmazdı değil mi...

adam ne yüzsüzmüş yaa maaşallah

bence unut hem altınları yanında götürsen nolurdu küçücük çantaya atsan çokmu ağır geldi

ısdeyenın bır yuzu kara vermeyenın ıkı ısdıceksın tabı onlar senın hakkın bence az cesaretlı ol ara ve ısde kuserlerse ısıne qelır zaten

miniminibon bu durumu bunca yıldır ailenizle hiç mi paylaşmadınız onlarla bir istişare etmediniz ne de olsa tecrübe konuşurdu.
benim kızdığım ve anlamakta zorlandığım nokta şu niçin bu kadar yıl b eklediniz işin üzerine sıcağı sıcağına gitmediniz
sonuçta hakkınızı istiyorsunuz keşke ortalığı daha o zamandan usulüne göre ayağa kaldırsaydınız .

Ben olsam herseyi göze alır isterdim. Onlar size ait birşeyi sizden habersiz harcarken utanmayacaklar da, siz isterken mı utanacaksınız? Gerekirse kavga çıksın, umurumda olmazdı. Dinsizin hakkından imansiz gelirmiş, ne yazık ki bazen cirkeflesmek gerekiyor, çünkü bu tip insanlar başka dilden anlamıyorlar.

Kızmayın ama kabahatin büyüğü sizde.Geri vereceklerini söyleseler bile sırf sizden izinsiz kullanmaları bile tartışma sebebi.
Eğer ki her şey anlattığınız gibiyse kötü olmayın verecekleri varsa da vermezler ama isteyin artık.

adam ne yüzsüzmüş yaa maaşallah

bence unut hem altınları yanında götürsen nolurdu küçücük çantaya atsan çokmu ağır geldi

ne bileyim canım ya otelde yolda bişe olur dedim, keşke kaybetseydim içim bu kadar acımazdı.. kendime yediremiyorum hala bak kaç sene geçti hazmedemiyorum

miniminibon eviniz arabanız var mı ?
çocuk var mı ?
eşinin ve senin mesleğiniz nedir ?
kaç yıllık evlisiniz ?

ben eşim muhatap olsun istedim onun abisi o istesin, benim kardeşlerim böyle yapsaydılar ben isterdim çünkü.. baktım bugune kadar eşimi taktıkları yok ben göstereyim bari kendimi diyorum

ne bileyim canım ya otelde yolda bişe olur dedim, keşke kaybetseydim içim bu kadar acımazdı.. kendime yediremiyorum hala bak kaç sene geçti hazmedemiyorum

tabiki kolaymı onlar zamanında belki işinize yarayacaktır

ben koynumda taşırım Allah a büyük konuşmayım kimseye vermem

miniminibon eviniz arabanız var mı ?
çocuk var mı ?
eşinin ve senin mesleğiniz nedir ?
kaç yıllık evlisiniz ?

evimiz yok, arabamız yok.. eşim şirket arabası kullanıyor
eşim inş. müh. ben denetçi ama bebek oldu bakacak kimse yok bakıcıya güvenemediğim için 2 yıldır çalışmıyorum

ayrıca başka borçlarımızda vardı (yine kaynım yüzünden) o yüzden birikim yapamadık

aslında altınları istememim sebebi işe başlamam gerek ve çocuğu kreşe vericem bana araba lazım,

ben eşim muhatap olsun istedim onun abisi o istesin, benim kardeşlerim böyle yapsaydılar ben isterdim çünkü.. baktım bugune kadar eşimi taktıkları yok ben göstereyim bari kendimi diyorum

tamam canım baştan güzel düşünmüşsün herkes kendi ailesine ne söyleyecekse söylesin ama baktın bu işi sonuçlandıramıyorlar kendi başlarına o zaman da eli kolu sıvamak lazım diye düşünüyorum.

eşiniz abisinin bu tavrına ne tepki gösterdi bunca zamandır yoksa danışıklı döğüşüklü bir durum mu var ?? ben her ihtimali düşünürüm hayatta kim olursa olsun mutlaka iyi ya da kötü bir açık kapı bırakırım düşüncelerimde

bugüne kadar benim ağzımdan altınların lafını hiç duymadılar şimdi istersem onlarda şaşırır bence.. belki gurur meselesi yaparlar mı diyorum ama gurur olsa başta böyle olmazdı değil mi...

valla canım inşallah yaparlar hepsini birden veremez belki gerçi ne kadar olduğunu bilmiyorum. adam 1 haftada o kadar parayı altını nasıl yer. belli ki bir yere borcu falan vardı belki.siz yine konuşun anlaşmaya varın olmazsa taksit taksit versin.şansını dene canım derim. şaşırılacak bir durumda değil hem siz onlara aynı şeyi yapsaydınız onlar istemezmiydi sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…