- Konu Sahibi miniminibon
-
kızlar merhaba;
konuyu kısaca özetlemem gerekirse, biz balayına giderken takılan altınlar bilezikler paralar vs ne olursa artık o zamanlar yan dairemde oturan kaynımlara emanet bırakmıştık... ama döndüğümüzde hepsinin harcandığını öğrendik.. ben tabi yeni gelin çok ağzımı açıp bişe diyemedim ailem deseniz uzaktalar pek karışamadılar..
eşim bir iki söylemiş kaynıma ama adam param olunca veririm demiş.. yalnız adamın parasının olması imkansız çünkü eline geçeni sağda solda yer içer gezer..eline para geçse bile (bu süre içinde çok geçti) bize vermek yerine harcıyor..
herneyse bugun niyeti bozdum istemeye karar verdim.. kaynanamı arayıp ciddi birşekilde konuşayım oda oğluna söylesin yada başka nasıl yol izleyebilirim.. bana yardımcı olun nolur...
not: bu arada ben evlendiğim zaman çeyrek altın 30-40 tl civarıydı, düşünün yani(
kayınvalidem söylemiş bi iki kere dediğine göre ama oğlunu çok sever vermesende olur gibi konuşmuştur bence...
ben şimdi kayınvalidemi mi arayıp biraz ciddi konuşayım yoksa kaynımı mı ona karar veremiyorum
ben kaynımın böyle olduğunu bilmiyordum aklımın ucundan bile geçmezdi böyle birşey olacağı yoksa asla bırakmazdım.. niyeti bozdum kızlar alacağım ben o altınları sadece biraz cesaret verin bana :)) en fazla bana küserler buda benim işime gelir zaten...
adam ne yüzsüzmüş yaa maaşallah
bence unut hem altınları yanında götürsen nolurdu küçücük çantaya atsan çokmu ağır geldi
miniminibon bu durumu bunca yıldır ailenizle hiç mi paylaşmadınız onlarla bir istişare etmediniz ne de olsa tecrübe konuşurdu.
benim kızdığım ve anlamakta zorlandığım nokta şu niçin bu kadar yıl b eklediniz işin üzerine sıcağı sıcağına gitmediniz
sonuçta hakkınızı istiyorsunuz keşke ortalığı daha o zamandan usulüne göre ayağa kaldırsaydınız .
ne bileyim canım ya otelde yolda bişe olur dedim, keşke kaybetseydim içim bu kadar acımazdı.. kendime yediremiyorum hala bak kaç sene geçti hazmedemiyorum
miniminibon eviniz arabanız var mı ?
çocuk var mı ?
eşinin ve senin mesleğiniz nedir ?
kaç yıllık evlisiniz ?
ben eşim muhatap olsun istedim onun abisi o istesin, benim kardeşlerim böyle yapsaydılar ben isterdim çünkü.. baktım bugune kadar eşimi taktıkları yok ben göstereyim bari kendimi diyorum
bugüne kadar benim ağzımdan altınların lafını hiç duymadılar şimdi istersem onlarda şaşırır bence.. belki gurur meselesi yaparlar mı diyorum ama gurur olsa başta böyle olmazdı değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?