- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi miniminibon
-
tamam canım baştan güzel düşünmüşsün herkes kendi ailesine ne söyleyecekse söylesin ama baktın bu işi sonuçlandıramıyorlar kendi başlarına o zaman da eli kolu sıvamak lazım diye düşünüyorum.
eşiniz abisinin bu tavrına ne tepki gösterdi bunca zamandır yoksa danışıklı döğüşüklü bir durum mu var ?? ben her ihtimali düşünürüm hayatta kim olursa olsun mutlaka iyi ya da kötü bir açık kapı bırakırım düşüncelerimde
bencedeeeeeeeeeeeeee
benim kaynanamgil düğüne kimse gelmedi diye ağlıyorlardu
paraları altınları önceden toplamış yalancılarrrrrrrr
evimiz yok, arabamız yok.. eşim şirket arabası kullanıyor
eşim inş. müh. ben denetçi ama bebek oldu bakacak kimse yok bakıcıya güvenemediğim için 2 yıldır çalışmıyorum
ayrıca başka borçlarımızda vardı (yine kaynım yüzünden) o yüzden birikim yapamadık
aslında altınları istememim sebebi işe başlamam gerek ve çocuğu kreşe vericem bana araba lazım,
biz düğün zamanı eşimde bende bara biriktirip herşey peşin alalım demiştik
sonra kaynımda yeni iş kuruyor o sıralar eşime demiş sen o biriktirdiğin parayı ver bana ben düğün zamanı kredi çekerim veririm demiş.. sonra düğün zamanı eşim ssk lı olduğu için onun üstüne kredi çektiriyor ve taksitlerini ödemiyor... bu arada kurduğu şirketin %95 hisse eşimin üstüne yapıyor sonra maliye borçları vs bize kalıyor.. yani aslında bu kocayıda bırakmak lazımda...
eşim akıllandı çok geç oldu, geçen gün ilk defa ağzından abisi için bizim paramızı karılarla kızlarla yedi lafını duydum...
tamam canım baştan güzel düşünmüşsün herkes kendi ailesine ne söyleyecekse söylesin ama baktın bu işi sonuçlandıramıyorlar kendi başlarına o zaman da eli kolu sıvamak lazım diye düşünüyorum.
eşiniz abisinin bu tavrına ne tepki gösterdi bunca zamandır yoksa danışıklı döğüşüklü bir durum mu var ?? ben her ihtimali düşünürüm hayatta kim olursa olsun mutlaka iyi ya da kötü bir açık kapı bırakırım düşüncelerimde
danışıklı dövüş derken eşiminde haberinin olduğunumu demek istiyorsun canım
inan benimde aklıma geldi yoksa kim böyle bişeye cesaret edebilir diyordum ama eşim yemin ediyor haberim yoktu diye ama abisi yeni iş kurmuştu orda harcadığını düşünüyor abimin hayalleri vardı diyor... gerçi işide batırdı
bende dedim haram parayla iş bukadar olur siz o işin yürüyeceğinimi sandınız
yani altınları düğünde gösteriş için takıp düğünden sonra iade ettiklerinden mi bahsetmek istediniz:26:
aslında olabilir..çünkü bunlar balayına gitmiş altınları kaynı almış....daha sonrada kaynına maddi yardımda bulunduğunu yazmış konu sahibi..kaç kişi var hem altınlarını verecek hemde evliliği boyunca maddi yardımda buluncak...
yani altınları düğünde gösteriş için takıp düğünden sonra iade ettiklerinden mi bahsetmek istediniz:26:
aslında olabilir..çünkü bunlar balayına gitmiş altınları kaynı almış....daha sonrada kaynına maddi yardımda bulunduğunu yazmış konu sahibi..kaç kişi var hem altınlarını verecek hemde evliliği boyunca maddi yardımda buluncak...
altınları gösteriş için takma fikri gelmemişti aklıma
ben daha çok şunu söylemek istemiştim . para göz bir aile ise ve de eşi de buna dahil evlilik bu belli mi olur iyi gider kötü gider deyip acaba eşine sonradan verilmek üzere eşinin ailesi tarafında saklanıp sonradan eşine mi verilecekti arkadaşın haberi olmadan :26:
hımmm... ama çıkardı heralde ortaya okadar kafasını yedim eşimin
takılarımı eşim kendisi aldı aileden kimse bişe takmadı, hatta kaynım hiç unutmam 10 dolar takmıştı utanmadan o zamanın parasıyla 15-20 tl idi galiba.. 1 seneden fazla nişanlı kaldım nişan zamanı alınmıştı takılar... takılan çeyreklerde benim kendi akrabalarımdandı zaten..
yani paracı gibi davranmakta istemiyorum ama çok ağrıma gitmişti bu yapılanlar
yenı evlıyken bızde 3 tane 10 gr bılezık verdık esımın dayısına 15 gun sonra gerı vercektı fakat 6 yıl bıttı ne arıyan var ne soran vermıyolar bılezıklerımızı.bıde 6 yıl önce 10 gr bılezık 250 dı 3 bılezık toplam 750 yapıyordu sımdı 3 mılyar yapıyor karısı dıyormuşkı faızıyle 1 mılyar vercem kıt beyınlı ınsan sınır oluyorum ıyıcene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?