altınlarım geri gelsin artık!!

bencedeeeeeeeeeeeeee
benim kaynanamgil düğüne kimse gelmedi diye ağlıyorlardu
paraları altınları önceden toplamış yalancılarrrrrrrr

bencedeeeeeeeeeeeeee
benim kaynanamgil düğüne kimse gelmedi diye ağlıyorlardu
paraları altınları önceden toplamış yalancılarrrrrrrr

canım hayatta herşey ihtimal dahilindedir olmaz diye birşey yok herşey olabilir

biz düğün zamanı eşimde bende bara biriktirip herşey peşin alalım demiştik

sonra kaynımda yeni iş kuruyor o sıralar eşime demiş sen o biriktirdiğin parayı ver bana ben düğün zamanı kredi çekerim veririm demiş.. sonra düğün zamanı eşim ssk lı olduğu için onun üstüne kredi çektiriyor ve taksitlerini ödemiyor... bu arada kurduğu şirketin %95 hisse eşimin üstüne yapıyor sonra maliye borçları vs bize kalıyor.. yani aslında bu kocayıda bırakmak lazımda...

eşim akıllandı çok geç oldu, geçen gün ilk defa ağzından abisi için bizim paramızı karılarla kızlarla yedi lafını duydum...

emanete hıyanet dedikleri de bu oluyor herhalde....pes vallahi!!!

kıyameti koparmazsanız biraz zor alırsınız...

soruları yöneltmemin nedeni altınları geri istemek için mantıklı bir çıkış yolu bulmak

eşinin bu konudaki tavırlarını güzellikle ölçmeye çalış bakalım, bebeğimiz oldu ben de araba istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum malımız var ama bize faydası yok bebek küçükken birikim yapalım ev alalım de
söyle canım işte birşeyler ama lütfen mantıklı ve de güzel bir uslüpla

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pesssssssssssssssssssssssss yaaaaaaaaaaaaa

eşinde kabahat
eşin böyle bir abiye neden takıları emanet olarak bırakır bıraktırır.
sen de iyi dayanmışsın .
ailen ne diyor bu işe ?

yani altınları düğünde gösteriş için takıp düğünden sonra iade ettiklerinden mi bahsetmek istediniz:26:

aslında olabilir..çünkü bunlar balayına gitmiş altınları kaynı almış....daha sonrada kaynına maddi yardımda bulunduğunu yazmış konu sahibi..kaç kişi var hem altınlarını verecek hemde evliliği boyunca maddi yardımda buluncak...

danışıklı dövüş derken eşiminde haberinin olduğunumu demek istiyorsun canım

inan benimde aklıma geldi yoksa kim böyle bişeye cesaret edebilir diyordum ama eşim yemin ediyor haberim yoktu diye ama abisi yeni iş kurmuştu orda harcadığını düşünüyor abimin hayalleri vardı diyor... gerçi işide batırdı

bende dedim haram parayla iş bukadar olur siz o işin yürüyeceğinimi sandınız

eşi kardeşi diye birşey demiyor bence giden gitti boşver gibisinden bakıyor sorumsuz diyor bence
sen yüzsüzlük yapacaksın ama onlar çok yüzsüz eminim
afedersin kendinide yırtsan dağları taşları kafalarına yıksan bunlar paraları vermez
bence çirkeflik et

miniminibon pc başında okudukça tansiyonum tavan yaptı sanırım Allah sabır kolaylık versin canım

herşey ortadaaaaaaaaaaaaaaa

abisinin hayallerini yıkmak istemeyen bir kardeş.
ve emin ol eşine teklif etmişlerdir oda ben yapamam yok mok beni karıştırmaın demiştir
ama eşine şunu söyle onlarda benim hakkım vardı haram zıkkım ediyorum de rengi bozulursa yada bişi derse suçludur

takılarımı eşim kendisi aldı aileden kimse bişe takmadı, hatta kaynım hiç unutmam 10 dolar takmıştı utanmadan o zamanın parasıyla 15-20 tl idi galiba.. 1 seneden fazla nişanlı kaldım nişan zamanı alınmıştı takılar... takılan çeyreklerde benim kendi akrabalarımdandı zaten..

yani paracı gibi davranmakta istemiyorum ama çok ağrıma gitmişti bu yapılanlar

altınları gösteriş için takma fikri gelmemişti aklıma
ben daha çok şunu söylemek istemiştim . para göz bir aile ise ve de eşi de buna dahil evlilik bu belli mi olur iyi gider kötü gider deyip acaba eşine sonradan verilmek üzere eşinin ailesi tarafında saklanıp sonradan eşine mi verilecekti arkadaşın haberi olmadan :26:

en guzeli gidip bankaya yatırmak kimseye emanet etmiyceksin olan olmus bencede artık cok zor zaten emanet bırakılan parayı altını harcayan insan daha sonra odemez

hımmm... ama çıkardı heralde ortaya okadar kafasını yedim eşimin

hımmm... ama çıkardı heralde ortaya okadar kafasını yedim eşimin

belki de gerçekten eşinizin abisi yemiştir ama bu konuda da eşiniz çok gevşek davranmış çokkkkkkkkkkkkkkkk demeliydi abi kızın takısı mehridir onundur bize haram olur ver demeliydi eşiniz göz göre göre sizin hakkınızın gaspedilmesine göz yummuş ya ben bunu hazmedemezdim doğrusu evli olduğum erkek bana ve hakkıma ne zaman sahip çıkacak diye düşünürdüm

davanızda çok haklısınız...ben belki erkek tarafının borç olarak kuyumcudan alıp düğünden sonra iade ettiğini düşündüm biran.

yenı evlıyken bızde 3 tane 10 gr bılezık verdık esımın dayısına 15 gun sonra gerı vercektı fakat 6 yıl bıttı ne arıyan var ne soran vermıyolar bılezıklerımızı.bıde 6 yıl önce 10 gr bılezık 250 dı 3 bılezık toplam 750 yapıyordu sımdı 3 mılyar yapıyor karısı dıyormuşkı faızıyle 1 mılyar vercem kıt beyınlı ınsan sınır oluyorum ıyıcene

miniminibon normalde eşinizle evliliğiniz nasıl ? ilişkiniz nasıl ?

siz de deyin 30 gr bileziği kuyumcuya sorun ona göre geri ödeme yapın deyin
halep oradaysa arşın burada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…