altınlarım geri gelsin artık!!

valla su mu içme arkasını bırakma bence sana ait olan bişeyi nasıl izinsiz kullanablırler ve sen yıllarca nasıl beklersin yok öyle şey
yani ben çıldırdım delirdim okuyunca ne demek bu ya
kusura bakma cok terbiyesiz ve edepsizler!
bırakma boyun eyme susma ya

Bence de boyun eğme iste altınlarını ama ben geri geleceğini zannetmiyorum.
Altın şimdi 170 tl o zamanlar 30 40 tl idi ama bir de kalkıp size cüzi bir para ödüyorlarmış.

Altın şimdi 170 tl o zamanlar 30 40 tl idi ama bir de kalkıp size cüzi bir para ödüyorlarmış.

yani eğer verdikleri günü görürsem altın olarak isteyeceğim bileziklerimi takıcam içimde heves var,çeyrekleride saklıcam derim yoksa paraya çevirirlerse az verirler bencede, sonra kendim bozmayı düşünüyorum.... tabi gelirse planım böyle yani :)

Kusura bakmayın da akıl var mantık var öyle içen gezen sorumsuz adama altın mı emanet edilir hadi siz bilmiyorsunuz diyelim kocanız da mı bilmiyor kardeşinin durumunu. Siz o altınların üstüne bir bardak soğuk su için bu tip insanlar ödemez borçlarını.

Bana kızma ama hata sende böyle insanlara niye altın emanet ediyorsun.
Israrla emanetleri vermezlerse yapacak bir şeyin yok.

Bana kızma ama hata sende böyle insanlara niye altın emanet ediyorsun.
Israrla emanetleri vermezlerse yapacak bir şeyin yok.

tanımıyordum ki bu insanları hatta bana kalırsa eşimde tam olarak tanımıyordu abisini, eşim hep ailesinden uzakta yaşamış okumuş çalışmış, biz tanıştığımızda benim yaşadığım şehirde çalışıyordu nişanlanırken yaşadığım şehirde yaşamaya devam edeceğimizi düşünüyorduk sonra şirketi istanbula gönderdi burda da o abisi var işte tek yakınımız mecbur evlendik istanbula yerleştik onlar büyüktür, istanbulu bilirler yardımcı olurlar dedik ama böyle oldu işte.. yani ben sadece eşimi tanıyordum evlenirken ailesi çok uzaktalar nişanda düğünde biraraya geldik sadece...

Konu açılalı 3 gün olmuş.. Ne yaptınız? Bir karar verdiniz mi? Kaynınızla ne zaman konuşacaksınız?

Tatlım şimdi düşündüm de, k. validenle konuşman pek hoş geçmemiş. yani anlaşılan eşinin abisinin tarafını tutuyorlar.Bu durumda buraya yazılanların gazına gelme sakın, şunu düşün bence bir sürü gelin daha evlendiği ilk gün altınları k. validesine eliyle teslim ediyor.Allah aşkına kaç tane geline al bu altınlar senin gönlünce harca deniyor.Ben yakından biliyorum etrafımda altınlar ya düğün borcuna gider, ya ev alınır ona gider.Şuan önemli olan senin huzurun sakın bu yüzden bozma huzurunu sende yazmşsın işte Allah onun daha fazlasını bana verir diye, vermez mi bu dünya olsun fazlasını verir bu dünyada olmasın öbür dünyada köşkler olarak karşına çıkmayacağını nerden biliyorsun.Bence burda Allah a dayan, ve sana haksızlık yapanları Allah a emanet ve O en güzel cezayı verir sen hiiiç merak etme tatlım.
Tabiki sinir oluyor insan ama dediğim gibi evine hırsız girdi çaldı gitti diye düşün bir şekilde kafandan at, yoksa zararı sana olur hem huzurun bozulur evinde hemde kendi canını üzersin.Altı üstü 30-40 bin lira.Dünyalık mal de geç tatlım.Zaten yıllar girmiş araya, eşinde güzel maaş alıyormuş, şükret ki o altınlara muhtaç değilsin

Eltinize ne oluyormuş ya, çok meraklıya çıkarsın altınlarını o versin!

Son düzenleme:

Siz böyle olmaya devam ettikçe, yani bir insanın lafıyla kararınızdan vazgeçerseniz, bu tip durumlarla çok karşılaşırsınız. Hakkınızı da paranızı da daha çok yerler.. Bir insan 30 milyar parasını (altınların yaklaşık değeri 30 milyar demiştiniz) başkasının eline nasıl bırakır göz göre göre anlamak mümkün değil.. Lütfen telefonu falan bırakın elinizden gidin dayanın kapılarına isteyin paranızı, biz şiştik burda sinirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…