altınlarım geri gelsin artık!!

işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr helallllllllllllllllllllllllllll

Valla tebrik ediyorum sizi, en güzelini yapmışsınız

VALLA CANIM OKADAR ÇOK BUNA BENZER HİKAYE DİNLEDİMKİ DERS OLDU BANA HATAYA düşmedim. kaynanasına altınlarını emanet edip balayına giden gelincede aaa canım bize hırsız girdi altınları kaptı götürdü diyenlere bile şahit oldum

işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr helallllllllllllllllllllllllllll

saol canımcım eee her hikayeden bir ders almak lazım.bende kaptırsaydım dertten ölürdüm. ne gerek var önlemimi alırım kimseylede kötü olmam.bu hayatta
kapının anahtarını kimseye vermeyecen bu biirrr
kimseye ödeyemeyeceği borcu vermeyecen bu ikiii (hayat mamak meselesi değilse banka orda gitsin çeksin)

benim saflığıma geldi işte malesef... benim ablamla eşi (kendileri için) ihtiyaçları vardı bileziklerini bozdurmuşlardı, ablamın kaynanası bidaha bilezik yaptı ablama verdi.. ben bunlara şahit olunca iyi niyetli düşündüm herşeyi

yaş kaç bu arada ?

bravoo ablan iyi yere gelin gitmiş. insan olmak lazım bu dünyada neyimiz var geride bırakacak

ehehehehhe işte onun önemli bi etkisi var 34 yaşındayım ve mühendisim

diyecektim 25 li yaşlardaysan ve bu kadar düşünüyorsan hayatta hiç kazık yemezsin diyecektim
yaş olarak ben de 35 yaşındayım canım 24 yaşımda evlendim ama bugünümden hiç geri kalır yanım yoktu
annem keşke sen benim arkadaşım olsaydın hayatta kazık yemezdim der ben de iyiki arkadaşın olmamışım senin yediğin kazıklar bana hayatı öğretti derim

kızlar bişe daha sorayım size... eşimin tel şuan yanımda çaktırmadan abisine onun ağzından mesaj göndereyim mi :44::44:

benim hazmedemediğimde insan gibi davranılmadı bana yoksa inan çok paracı değilim şükür mesleğim var daha fazlasını kazanırım sorun değil ama çok ağrıma gitti

tatlım bunun paracı olmakla felanla ilgisi yok.sadece e.... k yerine konmak sinir bozucu. vallahi bravo senin gibi gelinleri var bana denk gelse durumu kritikleşirdi.herşeyi sükun hallederim ama birisi dalga geçer gibi davranırsa bana bunu ağır öder.şimdi ayağını yere bas konuş kaynanala kaynınla bunun ayıbı yok. ayıbı onlar etmiş utansın edepsizler. akşama bir toplantı yapmak istiyorum de. bizim evde toplanalım sizlere söylemek istediğim şeyler var de. çayını koy davetini ver usulca köşene otur ve konuya gir. uzunca zamandır sizi idare ettik ama artık bizide anlayışla karşılayın bizim bu nakide ihtiyacımız var de. günün hükmünden hesaplayıp bana emanetimi geri verirseniz sevinirim de.hem kırıcı olmazsın,hem usulünde konuşursun, hem bu toplantıda herkesi birbirine şahit edersin,hemde sana yapılan ayıbı sindirmediğini hakkını istediğini nazik bir dille dile getirisin.
ben bizim ailede bir sorun varsa akşama bizde toplantı var dediğimde evinde herkes tırnaklarını yiyor stresten. kimsenin hakkı kimseye geçmesin oturup insanlara insanlık dersi vererekmi geçirecez hayatı yahu. insan vicdan hesaplaşmasını yapmalı.

harikasınnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bişe daha sorayım size... eşimin tel şuan yanımda çaktırmadan abisine onun ağzından mesaj göndereyim mi :44::44:

yok tatlım olmaz öyle şey yapma.eşinle aran açılır.artı etik değil sen benim dediğimi yap şeffaf ol net ol emin ol. bu hayatta yerinde yapılan bütün dürüstlükler hedefi tutturur. alavere dalavere gerek yok al karşına konuş.

Canım birkaç sayfa okudum ama göremedim, toplamda ne kadar yapıyor aldığı altınlar, para değeri olarak?

canım çok güzel yazmışsında farklı şehirlerde yaşıyoruz biz, nerdeyse 2 yıldır görmüyorum kendilerini.. telefondan başka yapabileceğim yok.. eğer sürekli görüştüğüm kişiler olsaydılar zaten birgün patlardım isterdim diye düşünüyorum bende..

hıımm ben halen aynı binada karşıklı otuıruyorsunuz sandım forumun başında yazdığın için.eeee bayram yakın biraraya geldiiğinizde yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…