Altınlarım Gitmiş :(

Henüz 6 aylıkken tartısıp evden gidiyor, o gidince de siz altınları kontrol ediyosunuz. Ve yoklar. Esiniz birden melek olup bir yılda daha güzelini alcam diyor. Polis aranızda çözün diyor. Gecmis olsun

Size inanamıyorum az buz bir para değil bahsettiğiniz nasıl ya evliliğimi bitireceğim ya da soguk su içeceğim diyorsunuz. Ortada evlilik mi var ? Allah aşkına eşiniz sizden para kaçırmış, daha kötüsü demek ki birgün ayrılacağınız aklının bir köşesindeki böyle bir güvence oluşturmuş. Bir kere bu kadar altını kaybolan adam kafayı yer savcı polis ortalığı katar. Ben tekrar alırım ne demek senelerce birikecek bir para. Valla ayrılırsanız bu adam size kuruş vermez.

Bende gordum. hos tartisip teyzesine giden bi erkekte hic duymamistim bu ilk oldu. Ben yinede iyi niyetli dusunup belki eve girip cikan biri almis olabilir dedim. Sonucta 2 3 aydir bakmamis. Ama esinin konusmalari da bi killik yaratmadi degil

Siz boşanma davası açsanız düğünde takılan takıları eşiniz size vermek zorunda zaten. Düğünde takılanlar kadına ait. Bu durumda öyle ya da böyle o altınları size vermek zorunda.

200 bin değerinde altınım olsa bankadan kasa kiralardım. Aylık 100 vs 150 tl

Bende gordum. hos tartisip teyzesine giden bi erkekte hic duymamistim bu ilk oldu. Ben yinede iyi niyetli dusunup belki eve girip cikan biri almis olabilir dedim. Sonucta 2 3 aydir bakmamis. Ama esinin konusmalari da bi killik yaratmadi degil

Ah polyanam ahhh adam bu kızı hırsızlıkla suçlardı o yapmamış olsaydı . Sanki sabancı koç agaoglu gibi ben sana alırım demiş götürdüklerimi birbir getiririm diyor aslında

Hırsızlık diyelim. Bir eş nasıl böyle bir devirde 400 gr altın çalınınca 50 lira kaybetmiş gibi tepki verebilir. Sanki ağaoğlu adam. Eşinizin verdiği tepki çok falso. O yüzden hırsızlık diyemiyorum maalesef. Adam almış altınları cukkalamış. Hadi diyelim pişman oldu. Ne fark ederki. Tartışmada aklına gelen altınları cukkalayayım olmamalıydı. Bilmiyorum çok çirkin bir hareket.

Bana da kocan almış gibime geldi
Ramazan ramazan günaha girmeyeyim ama
Direkt boşanırsak altın falan kalmasın ortada diye alıp gitmiş olabilir
Yada ev boşken ailesinden biri gelip aldı
Polisin dediği gibi başkası olsa bulacağım diye tarumar ederdi evi

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Eşin nasıl tepki verdi?
Şu fiyatla bu kadar altını giden adamın evi yanmış gibi bir tepki vermesi gerekirdi
Eğer sakinse üzülmüyorsa altınlar ya kendindedir ya ailesinden birindedir ondan rahattır

O kadar altın gidecekte adam birşey demeyecek he ya o adam süzme salaktır yada bok gibi parası vardır hangi ihtimal var sizde... Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum...

Altınlar ortaya cıkana kadar bosanmadan soz etmeyın kocanıza. Barıaın aglayın zırlayın acır cıkarır belkı.sonra altınları alıp evi terkedin. Sonra artık nasıl bölusulmesi gerekıyorsa adil bır sekılde bolusursunuz. Bence de kocanızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…