- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
keşke bir banka kasasında saklamayı tercih etseydiniz.. yazık olmuş. eşiniz aldı kesin.6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmediPolis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
200 binlik altın gitmis6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmediPolis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
Ben 50 lira olmasa evde fır dönüyorum200 binlik altın gitmis
Adam ben almadım diyip geciyor
Kendi almadıysaa ne bu rahatlık.
Biz bi ceyrek kaybolsa günlerce arıyoruz evde.
Altın kadının bosanmayı düsünüyorsanızDoğru söylüyorsunuz. Altınları bir bulsam hemen ben evi terkedecegim ama maalesef . Benim çok emeğim vardı o altınlarda 3 sene calismisligimla alıp aileme vermiştim düğünümde takin diye. Hepsini özene bezene seçmiştim gerçekten çok üzgünüm
Çok haklısınız arkadaşlığı reele tasinacaksa bazı şeyler ozel kalmalı :))Bence bir olasılık da şöyle ki; yıllar önce biz evleneli 1 hafta olmamıştı. Bayram günü kapı çalındı, açtım. Karşımda 2 genç. Geçmiş zaman, bana birini soruyorlar ama gözler fıldır fıldır evin içinde. Evde de misafir, kalabalığız. Eşim anladı hemen küfürü bastı vallahi. Gençler nasıl kaçtılar. Bu işler şebeke işi gibi sanki, yeni evlenenler takibe alınıyordu belki. O kadar altının evde olması çok absürd.
Eşinizin sakinliği zaten tartışmaya açık, (bilemeyiz, en doğrusu siz tanıyorsunuz) Arkadaşlar birde burası sanal deyip geçiştirmeyelim, şu kadar altınım, param var falan bence tehlikeli sanki. Burada hırlı-hırsız da mevcut. Yani ne bileyim, bir yerden sonra güven sağlıyaliyobiliyor insanlar. Reelde tanışıyorlar, yani ben tırsığım galibaamma senaryo yazdım. Konu sahibi çok geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibiyim, 5 kuruşum kaybolsa deli gibi döner evi dağıtırım, bu kadar altın 1 günde çıkmamıştır bence o evden.
Canım deprem olduktan sonra Allah korusun senin evini bile yağmalarlar. İnsanlık kötüye gidiyorAylık bike değil Ben yıllık 400küsür ödüyorum kasaya. Kafam rahat. Sadece depremden Bi 10 gün sonra kafama takıldı banka yıkılsa ne olur gibi. Maalesef sigortası olmuyor kasaların
Tabi ilk polis eve geldiğinde ben onu sucluyorum o da beni suçladı aynen dediginiz gibi. Belki ayrılmayı kafaya koydun daha fazlasını alabilmek için böyle yaptın ne bileyim diyor. Ben de ben alsam neden polis çağırayım manyak mısın dedim. Boyle sacma sapan bir ilişki oldu. Ne olduğunu anlayamadık. Ama rahatlığı çok garip giden gitti yenisini alırız ne demekGerçekten hırsız girseydi eşinizde sizi suçlamazmıydı siz eşinizi o sizi bilerek yok ettin benide çalındı diye çagırdın derdi nasıl olsa kavgalıymışsınız.Eşiniz çok süpheli davranmış ne demek üzülme 2 seneye alırım geri çok garip az buz altın degil adamın ortalıgı yıkması lazım bir altınlara sahip çıkamadın bari deseymiş çok belli almış eşiniz altınları nerden baksan mantıksız nasıl bir ilişki bu böyle ne uyanık adammış yoksa şu kadınlar altınları alıp kaçıyor ya bu da erkek versiyonu falan iki güne ortadan koybolmasın garipinanamıyor insan
Gideceğini düşünemedim ki. Inisli çıkışlı bir birlikteliğimiz var, ama hep alttan alan taraf olmuştur. Yine sonunda tatlıya bağlamayı bilmişizdir. Hatta özellikle sevdiğim şeyleri yapmaya özen gösteren birisiydi. Zaten biraz şüphelendirse hepsini götürür kasaya koyardım. Ama işten dönüp o notu görünce gerçekten şok oldum. Hemen altınları da aldıysa diye aklından geçirdim. Aklıma gelen başıma geldi ama neler söylediysem de ben aldım demiyorTartışma olup da eşiniz gidince direkt altınlara bakmanız garip hani eşinize güveniniz yok mu hemen oraya baktınız hem madem yok niye bankaya kasaya koymadınız bu zamanda o kadar altın evde tutulur mu kendi adınıza koysaydınız ispatlayamazsınız da gitmiş giden
Canım eşim çok rahat yenisini alırız diyor ama polis parmak izi alsın diye kendisi de uğraştı hatta eldiven giydiyse iz olmaz bile dedi. Coronadan dolayı evimizde steril eldivenler falan da var. Alıp eline geçirip almıştır belki de onun rahatlığı var adamda. Biraz hareketlerini izleyeyim diyorum polis bir şey yapmadı savcılığa çıksam hiç bir bilgim yok bu konularda ben 23 o 25 yaşında . Neler yaptıysam söylemedi ben beddua ederken oturup o da beddua ediyor gerçekten kafayı yemek üzereyimÇok üzüldüm az bir altın değil büyük geçmiş olsun canım.
Yorumları okumadım soran var mı merak ettim ama eşinle kavga edince eşin neden 2 gün teyzesine gitti daha 6 aylık evlisin sen ne mana Ve o gittiğinde altınlarında gitti bak allahın işine ?
Çevremde bunu yapan bir erkek vardı karısının altınlarını çaldı birde çalmamış gibi evine girenleri suçlayıp polise isimlerini vermişti sonradan kendi çaldığı ortaya çıkmıştı.
Bu bile bana şüpheli geldi bence konuşması için baskı yap yem at eşine biliyorum böyle bi konudan suçlamak zor ama bence eşin en büyük şüpheli polislerle tekrar konuştum parmak izi alıcaklar kim girdi çıktı etrafta ki dükkanların kameralarını izlicekler vs vs diye bu en iyi konuşturma yöntemidir.
Aynen dediğin gibi savcılığa kadar çıkacam kim girdiyse bulunacak dedim o da yapalım dedi acaba iş ciddiye binmez diye mi böyle rahat. Ağlayıp göz yaşı döktü sen üzülme ben alacam diye çok uzulduyse geri verirdiYuvanı Yık ! Adam sen altını alıp annenin evinden gitme diye kendisi almış . Bu arada eşine eve girip çıkan herkesi şikayet edeceğini buna ailesi de dahil olduğunu söyle , sen almadıysan onlar almışlardır getirsinler Altınlarımı deyin. İşi ciddiye bindirin o altın gelir
Ilk etapta biraz sakin olmak istedim. 1 2 ay izleyip hareketlerine bakayım dedim ama bu dediginiz çok mantıklı duruyor. Polis alenen bu işten bir şey çıkmaz olay araştırılsa bile bir şey çıkmaz oturun eve giren çıkanı siz konuşun dedi ama gerçekten eşim hiç olayı araştırma taraftarı değil ona canım çok sıkılıyor.17 sayfa yazı var hepsini okuyamam oruç başıma vuruyor
şimdi canım eşinle şuan ayrı mısınız,polis kutulardan parmak izi aldı mı ? eşinin şuan tavırları ne durumda
150-200 binlik altın diyorsunuz bir insan 10 senede bu parayı biriktiremiyor,ya eşin aldı ya da o başkasına söyledi o geldi aldı anahtarı falan verdi,aile içi bir olay,eğer ufukta boşanma varsa kesin eşin aldı altınları ama böyle bişeye hakkı yok senin yapman gereken tekrar karakola gitmek ve eşinden şüphelendiğini parmak izi alınması gerektiğini gerekirse çapraz sorguya alsınlar,geçen sene gasp bürodan çalışan bi çocukla takılıyorduk bana neler anlatıyordu neler inanın eşinizi karakola alıp 10 dakika sorgulasalar herşey çıkar ortaya
Eşin nasıl bu kadar rahat yenisini alırız diyebiliyor 150 200 bin öyle ha diyince toparlanıp birikecek para değil beni sakın yanlış anlama ama bu işte kumar kokusu var bence eşin kumar borcunu kapattı oynamaya devam edip iyi paralar kazancağı hayalinde olabilir mi ?Canım eşim çok rahat yenisini alırız diyor ama polis parmak izi alsın diye kendisi de uğraştı hatta eldiven giydiyse iz olmaz bile dedi. Coronadan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?