Altınlarım Gitmiş :(

keşke bir banka kasasında saklamayı tercih etseydiniz.. yazık olmuş. eşiniz aldı kesin.

Yıllık kasa ücretim bu sene 410 lira oldu. Bilmemkaç binlik altın için kasa kiralamamak çok cahil cesareti bence.
Ayrıca eşinin rahatlığı sinir edici günahını almak istemiyorum ama belli gibi durum. Ben çıkarttığım küpeyi yerinde bulamayınca stres oluyorum adamdaki rahatlığa bak ya.

200 binlik altın gitmis
Adam ben almadım diyip geciyor
Kendi almadıysaa ne bu rahatlık.
Biz bi ceyrek kaybolsa günlerce arıyoruz evde.

200 binlik altın gitmis
Adam ben almadım diyip geciyor
Kendi almadıysaa ne bu rahatlık.
Biz bi ceyrek kaybolsa günlerce arıyoruz evde.
Ben 50 lira olmasa evde fır dönüyorum rabbim yaşatmasın da hakikaten benim eşim almauacak ve evde altın yok olacak polise tekrar şikayete giderdi ben almadım kardeşim gelin parmak izi vs alın diye

Kesinlikle evden biri yani

Altın kadının bosanmayı düsünüyorsanız
Not yazıp gitmis,polis gelmis altınlar kayıp diye bunlar hep delil.
Düğün fotografları bile delil bildiğim kadarıyla.
Hakim ödetir o altınları ona merak etmesin.

Bence bir olasılık da şöyle ki; yıllar önce biz evleneli 1 hafta olmamıştı. Bayram günü kapı çalındı, açtım. Karşımda 2 genç. Geçmiş zaman, bana birini soruyorlar ama gözler fıldır fıldır evin içinde. Evde de misafir, kalabalığız. Eşim anladı hemen küfürü bastı vallahi. Gençler nasıl kaçtılar. Bu işler şebeke işi gibi sanki, yeni evlenenler takibe alınıyordu belki. O kadar altının evde olması çok absürd.
Eşinizin sakinliği zaten tartışmaya açık, (bilemeyiz, en doğrusu siz tanıyorsunuz) Arkadaşlar birde burası sanal deyip geçiştirmeyelim, şu kadar altınım, param var falan bence tehlikeli sanki. Burada hırlı-hırsız da mevcut. Yani ne bileyim, bir yerden sonra güven sağlıyaliyobiliyor insanlar. Reelde tanışıyorlar, yani ben tırsığım galibaamma senaryo yazdım. Konu sahibi çok geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibiyim, 5 kuruşum kaybolsa deli gibi döner evi dağıtırım, bu kadar altın 1 günde çıkmamıştır bence o evden.

Çok haklısınız arkadaşlığı reele tasinacaksa bazı şeyler ozel kalmalı :))

Bu devirde hangi 6 aylık gelinin 150 200 binlik altını var bir Allah’ın kuluda sormamış

hadi var evde yorganların arasında mı saklıyor onları eski usul...!

herhangi güvenlikli bi yerde oturulmuyorsa herkes bilirki hırsızların ilk hedefi yeni evlenen çiftlerin evidir Yani o evde hiç mi hiç öyle altın saklanmaz, evde tutulmaz...

Ben sizden şüphelendim...

Aylık bike değil Ben yıllık 400küsür ödüyorum kasaya. Kafam rahat. Sadece depremden Bi 10 gün sonra kafama takıldı banka yıkılsa ne olur gibi. Maalesef sigortası olmuyor kasaların
Canım deprem olduktan sonra Allah korusun senin evini bile yağmalarlar. İnsanlık kötüye gidiyor

Çok üzüldüm az bir altın değil büyük geçmiş olsun canım.
Yorumları okumadım soran var mı merak ettim ama eşinle kavga edince eşin neden 2 gün teyzesine gitti daha 6 aylık evlisin sen ne mana Ve o gittiğinde altınlarında gitti bak allahın işine ?
Çevremde bunu yapan bir erkek vardı karısının altınlarını çaldı birde çalmamış gibi evine girenleri suçlayıp polise isimlerini vermişti sonradan kendi çaldığı ortaya çıkmıştı.
Bu bile bana şüpheli geldi bence konuşması için baskı yap yem at eşine biliyorum böyle bi konudan suçlamak zor ama bence eşin en büyük şüpheli polislerle tekrar konuştum parmak izi alıcaklar kim girdi çıktı etrafta ki dükkanların kameralarını izlicekler vs vs diye bu en iyi konuşturma yöntemidir.

Tabi ilk polis eve geldiğinde ben onu sucluyorum o da beni suçladı aynen dediginiz gibi. Belki ayrılmayı kafaya koydun daha fazlasını alabilmek için böyle yaptın ne bileyim diyor. Ben de ben alsam neden polis çağırayım manyak mısın dedim. Boyle sacma sapan bir ilişki oldu. Ne olduğunu anlayamadık. Ama rahatlığı çok garip giden gitti yenisini alırız ne demek dün bir de ağladı ben seni çok seviyorum hepsini alacam sem yeterki üzülme diye. Ne yapacagimi ben de sasırdım

Gideceğini düşünemedim ki. Inisli çıkışlı bir birlikteliğimiz var, ama hep alttan alan taraf olmuştur. Yine sonunda tatlıya bağlamayı bilmişizdir. Hatta özellikle sevdiğim şeyleri yapmaya özen gösteren birisiydi. Zaten biraz şüphelendirse hepsini götürür kasaya koyardım. Ama işten dönüp o notu görünce gerçekten şok oldum. Hemen altınları da aldıysa diye aklından geçirdim. Aklıma gelen başıma geldi ama neler söylediysem de ben aldım demiyor

Canım eşim çok rahat yenisini alırız diyor ama polis parmak izi alsın diye kendisi de uğraştı hatta eldiven giydiyse iz olmaz bile dedi. Coronadan dolayı evimizde steril eldivenler falan da var. Alıp eline geçirip almıştır belki de onun rahatlığı var adamda. Biraz hareketlerini izleyeyim diyorum polis bir şey yapmadı savcılığa çıksam hiç bir bilgim yok bu konularda ben 23 o 25 yaşında . Neler yaptıysam söylemedi ben beddua ederken oturup o da beddua ediyor gerçekten kafayı yemek üzereyim

Aynen dediğin gibi savcılığa kadar çıkacam kim girdiyse bulunacak dedim o da yapalım dedi acaba iş ciddiye binmez diye mi böyle rahat. Ağlayıp göz yaşı döktü sen üzülme ben alacam diye çok uzulduyse geri verirdi

Ilk etapta biraz sakin olmak istedim. 1 2 ay izleyip hareketlerine bakayım dedim ama bu dediginiz çok mantıklı duruyor. Polis alenen bu işten bir şey çıkmaz olay araştırılsa bile bir şey çıkmaz oturun eve giren çıkanı siz konuşun dedi ama gerçekten eşim hiç olayı araştırma taraftarı değil ona canım çok sıkılıyor.

Canım eşim çok rahat yenisini alırız diyor ama polis parmak izi alsın diye kendisi de uğraştı hatta eldiven giydiyse iz olmaz bile dedi. Coronadan dolayı
Eşin nasıl bu kadar rahat yenisini alırız diyebiliyor 150 200 bin öyle ha diyince toparlanıp birikecek para değil beni sakın yanlış anlama ama bu işte kumar kokusu var bence eşin kumar borcunu kapattı oynamaya devam edip iyi paralar kazancağı hayalinde olabilir mi ?

Çookkk geçmiş olsun. Nedense bana da eşiniz aldı gibime geliyor, teyzesine gitmiş falan aranız değil diye. Eşiniz maalesef kötü bi tip geldi bana. Bnm eskisi de, anasının yanına gitmişti hem de uzun süre. Sonra tatlı tatlı telefonda diyo, ihtiyacım var falan istiyo. Ulen ayrılıyoruz salak dimi? Yani aramız kötüydü bayağı. Ben de anlamamZlıktan geldim. Altınlar ev araba alırken bozulur ama falan dedim. Zaten kısa sürede ayrıldık. Ki benim 5-6 bilezik falandı yalan olmasın. Gramları çok diildi.Ayrılırken çöp almadım. Çekişmesiz oldu. Onlar bir gıdım teselli.
Neyse ama eşinize çarpraz sorgu yapılsa ama sizden kaynaklandığı anlaşılmasa eminim ortaya çıkar. Böyle bişey yapmamıştır umarım yazık günah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…