- 9 Mart 2020
- 193
- 192
- 53
- 28
- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
Yok benim ailem de onun ailesi de hiç altın lafı etmediler. Eşim kendini garantiye almak için aldı altınları ya da beni cezalandırmak için her iki türlüsü de çok iğrenç . Bir süre sakın olacağım illa ki bir şey çıkacakdugunden once veya sonra hic ailem altinlari alacak yada istiyor diye bir konusma gecti mi aranizda esinizin ailesi yakinda mi oturuyor yakin oturuyorsalar esinizin bu sekilde mektupla gitmesi sacmada hani ailesine anasina babasina gider insan neden teyze annemlere gittim derse onlara verecegini bildiginiz icin mi teyzeme gittim dedi hani onlara gitmedim bile altinlari nasil vericem diyebilmek icin
insallah cikartir ortaya ozaman onun ailesinede haber edin yoklayin agizlarini yani allah bildigi gibi yapsin noldu guveninizi zedeledi devam etseniz bile bir daha eskisi gibi olurmu araniz hep supheyle yaklasakcsinizYok benim ailem de onun ailesi de hiç altın lafı etmediler. Eşim kendini garantiye almak için aldı altınları ya da beni cezalandırmak için her iki türlüsü de çok iğrenç . Bir süre sakın olacağım illa ki bir şey çıkacak
Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Saf misiniz esiniz belliki almis artik birilerine mi vermis harcamis mi bilinmez.akilli davranin paraniz kesinlikle esinizdeYa aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Bu şekilde karşılaması hic normal değil oklar eşinizi gösteriyorYa aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
İnsanın evinde o kadar altın olsa mutlaka ara ara gider bakar uzun süre bakmamanız hayret verici.Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
Ancak mahkemeyle alırsınız.Polis zorlama yok evde dağınıklık yok diyor eşim onay veriyor. Ben bir şey yapamaz miyiz diyorum. Çok belli onun aldığı ama işte akıllı olup onları geri almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?