- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.100
- 248
- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
Dava açtığında kaybolduğunu değil eşinin aldığını söylemen gerekir diye biliyorum. Sonuçta polis densana böyle hırsız değil eşiniz almış demiş ve adamın yanında söylemiş. Şimdi bu saatten sonra zaten asla kabul edip ortaya çıkaracağını sanmıyorum. Keşke polisten bir evrak vs alabilseydiniz. Siz yine bir avukata danışın. Altın miktarını size ayrıldıktan sonra boşanmada ödemek zorunda. Şimdi bana destek ol sana alırım diyorda adam aylık 10000 mi kazanıyor ki, oturup iki seneye alacak. Onda da zaten yerine koymuş olmayacak sizden yarısını ister. En temizi boşanırken adamdan istemek. Aileme söyleme demesi de bence onlar biliyordur ve kabul ederlerse yalanı ortaya çıkar diyedir. Ben olsam sizde olduğunu biliyorum, nasıl izin verdiniz diye teyzesini arardım. Ama ben ayrılacağımı düşünerek yapardım.Işte bana da bu lazım dava açtığımda kesin olarak geri alabilir miyim delil yetersizligi diye bir şey olabilir mi bilgili birileri yardımcı olsa çok güzel olurdu
Resmen bozdurma amaçlı planla altın almışlar. Pes doğrusu. Set alacak para varken cumhuriyet altını takmak. Bozdurduklarını sanmıyorum, gerizekalılar eğer bozdurdularsa şimdiden, ailesinin kesin haberi vardır en azından teyze biliyordur.Işte zoru başarmıştım düğünümde erkek tarafı 6 tane 30 gram bilezik yaptı set yerine de 5lik büyük cumhuriyetle zincir yapmışlardı. benim ailemden 4 tane 20 gram bilezik ve yaklasik 40 gramlik set taktilar(ben calisip aldim onlara verdim taktilar) kelepçe vardı35 grama yakin, bunun dışında 22 ayar küpe yüzük 4 tane de düğünde takılan bileziğim vardi 10 15 gramlik. Hepsi 22 ayardı bunun dışında biraz çeyrek ve gram altınım vardı, 14 ayar kolye, takı setleri nişanda takılan künye derken nereden baksan 200 bine yakın biz evlenirken altının gramı 260 TL'ydi şimdilerde 390larda... çok değerlendi.. ve ben çok pişmanım saklamadigima
Eşinin tepkisi yeniden alırız mıydı.. sakin miydi o kadar
[/Q
Hâlâ aynı tepkide ki ben iki hamileliğimde yaşadım hirsiz vakası ikisinde de saatlerce ağlamaktan susamamıştım ve benim koyduğum yerlerden çalındı ikinci de riskli bi hamilelik ve dogumda bebegi kaybetme riskim vardi sukur ki korkulan olmadi ama ben hala atlatamadim o travmayi. Hâlâ altın konusu açılsa hocanın sağolsun tepkisini verir
Niye ki düğün altınları işte gayet normal. 6 aylık gelinde olur 10 yıllık gelinde mi olsun, çoktan yenmiş olurBu devirde hangi 6 aylık gelinin 150 200 binlik altını var bir Allah’ın kuluda
Maşallah insallah sana tekrar dönerIşte zoru başarmıştım düğünümde erkek tarafı 6 tane 30 gram bilezik yaptı set yerine de 5lik büyük cumhuriyetle zincir yapmışlardı. benim ailemden 4 tane 20 gram bilezik ve yaklasik 40 gramlik set taktilar(ben calisip aldim onlara verdim taktilar) kelepçe vardı35 grama yakin, bunun dışında 22 ayar küpe yüzük 4 tane de düğünde takılan bileziğim vardi 10 15 gramlik. Hepsi 22 ayardı bunun dışında biraz çeyrek ve gram altınım vardı, 14 ayar kolye, takı setleri nişanda takılan künye derken nereden baksan 200 bine yakın biz evlenirken altının gramı 260 TL'ydi şimdilerde 390larda... çok değerlendi.. ve ben çok pişmanım saklamadigima
Altinlarin arkasini birakmayin onlar sizin. Bunun icin de elinizden gelen kurnazligi yapin.Tabiki etmeyeceğim. Sadece altınlarımı alabilmeyi istiyorum .erkek tarafından çok benim emeğim var onlarda
Yüzgmz etmez ailesiyle iste.Ailesine vermiş olsa onlara söylemeyelim demekte ısrar eder miydi bence aldı kendisi saklıyor avukat ile bir görüşeceğim onlar daha iyi bilir
Beş yıl önce 50 milyon para kaybettim hâlen unutamadım ruhum FakirAklıma geçen sene 200 lira kaybettikten sonra bir daha cüzdanda nakit para taşıyamamam geldiEşinizdeki rahatlık maşallah Konya Ovası. Bu kadar rahatlık da tek bir şeye işaret ediyor bence. Sizce?
İnsanlar mesela kışlık yazlık kıyafetlerinin ceplerinde para unutuyor ya asla anlayamıyorum. Bazen bilerek koyuyorum kış gelince montumdan çıksın da sevineyim diye ama bir yerde para varsa hayatta aklımdan çıkmıyorBeş yıl önce 50 milyon para kaybettim hâlen unutamadım ruhum Fakir
Çocukken çok yokluk gördüm büyüdüm param var ama Hâlen sizin gibiyim koyduğum para unutmuyorumİnsanlar mesela kışlık yazlık kıyafetlerinin ceplerinde para unutuyor ya asla anlayamıyorum. Bazen bilerek koyuyorum kış gelince montumdan çıksın da sevineyim diye ama bir yerde para varsa hayatta aklımdan çıkmıyor
Evet, casus uygulamasını ben de düşünüyorum, eve kamera taktirmayi da düşünüyorum. Inşallah bir yerden patlak verirS sultansuleyman111 eşinin telefonu takip etmeyi ciddi ciddi düşün. Kimlerle konuşuyor arkandan gizli neler yapıyor çıkar illa ki birileriyle konuşuyor bunu, eğer o yaptıysa ki tepkilerinden belli. Casus uygulaması çok kolay telefonunu eline rahatça alabiliyorsan.
Normalde çıldırmasi lazım bulmak için uğraşması lazım ama o yerine koyarım diyor. Hırsız çalsa enayi mi o kadar parayı eline bırakması mümkün mü?
Suçlu olduğu daha doğrusu ödemek zorunda olduğunu mahkemede anlatırlarsa dökülür.ölümüne inkarcı bazı herifler.Canım ben bizim hayatımızı anlatayım ben zonguldakliyim eşim kırıkkaleli bulunduğumuz şehirde eşinin teyzesi oturuyor bize 45 dakika falan. Biz evlendik burada çalışmaya başladık 6 ay oldu. Benim ailem daha hiç gelmedi bu yaz ameliyat durumum var o zaman geleceklerdi sonra corona cıktı kaldı. Eşimin ailesi birkaç kere geldi . Onlardan da şüphe etmiyorum çünkü onların bilgisi olsa eşim onlara söylemeyelim diyemezdi tamamen kendi aldı biseyler yapıyor diye düşünüyorum burada bizi taniyan yok evimize aylardır girip çıkan yok alan kişi ya eşim ya da onun çevresinden bizi bilen birileri hırsızlık olsa illa belli olurdu. Tek istediğim hepsini geri almak sonra şeytan görsün yüzünü. Dava eDeceğim diyorum korkup vermiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?