• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım Gitmiş :(

Ne yapin edin altinlarinizi kurtarmaya bakin. En azindan onlarla yeni hayat kurup güvencede olursunuz. Benim aklima gelen tek sey huyuna gidip barismak ve bir sekilde agzindan laf almak ya da takip etmek altinlari ne yaptigina dair. Baska fikir veren olcaktir mutlaka

Az önce bile olayın üzerine gidelim yakınlardan biri almış herkesi karakola alsınlar illa korkup verir falan konuşuyorum o da eğer benden şüphen varsa verebilirsin beni ama kimseyi suçlamak istemiyorum diyor . Olayın üzerine gidilirse bulunmayacagindan çok emin konusuyor. Ben sana yapacağım yine diyor başka da bir şey demiyor çıldırmamak elde değil 😔
Tatlım ben çaldıklarını düşünmüyorum ki aile bireylerinin. Eşinden borç falan istedilerse sana diyememiştir diye düşündüm.

Hirsizlarda altin tarayici aletler oluyor. Sizde yeni gelinmissiniz. Cok rahatlikla evde altin vs bulabiliyorlar. Kapi açmakta ne var ki hirsizlar icin kolay is. Ben esiniz olmayabilir diye dusunuyorum.

Hirsizlarda altin tarayici aletler oluyor. Sizde yeni gelinmissiniz. Cok rahatlikla evde altin vs bulabiliyorlar. Kapi açmakta ne var ki hirsizlar icin kolay is. Ben esiniz olmayabilir diye dusunuyorum.
Ben de öyle düsündüm ama tam esiyle küsme sürecinde olmasi, esinin bir kac gün teyzesine gitmesi, esinin altinlarin calinmasinda ki rahatligi cok süpheli

Mahsustan altın al koy,eve de kamera taktır. Kaseti de mahkemeye sun. Benim 150 bin TL lik altınımı da çaldı de. Uğraşsın dursun pislik

Canım ben bizim hayatımızı anlatayım ben zonguldakliyim eşim kırıkkaleli bulunduğumuz şehirde eşinin teyzesi oturuyor bize 45 dakika falan. Biz evlendik burada çalışmaya başladık 6 ay oldu. Benim ailem daha hiç gelmedi bu yaz ameliyat durumum var o zaman geleceklerdi sonra corona cıktı kaldı. Eşimin ailesi birkaç kere geldi . Onlardan da şüphe etmiyorum çünkü onların bilgisi olsa eşim onlara söylemeyelim diyemezdi tamamen kendi aldı biseyler yapıyor diye düşünüyorum burada bizi taniyan yok evimize aylardır girip çıkan yok alan kişi ya eşim ya da onun çevresinden bizi bilen birileri hırsızlık olsa illa belli olurdu. Tek istediğim hepsini geri almak sonra şeytan görsün yüzünü. Dava eDeceğim diyorum korkup vermiyor da
Adli tatil devreye girmeden açın davayı bence

Esiniz baş şüpheli benim.gozumdede.Tepkileri ve zamanlama onu isaret ediyor gibi ama bir insana da emi olmadan sen aldin demekte dusunmekte çok zor.Benim ilgimi ceken neden ailesine soylettirmiyor altinlarin tamaminin calindigini.Bu cok tuhaf degil mi sanki daha once de boyle bir vukuati varmis gibi ozellikle saklamasi anormal.Hani uc kurisluk bir kayip olur neysede burda rakam oldukca yuksek.Benim halaminda altinlari calinmisti tum aile duymuştuk ki ben o zaman uni okuyordum simdiki gibi cep telefonu felan yaygin degildi, iletisim daha sınırlıydi.Ona ragmen duymustum.Soylenir yani insan psikolojisi boyle bir seyi saklamaya degil desoyleye iter gibi geliyir bana..Kumar aliskanligi olabilir mi yada hafcamalarinda savurganligi felan.Yuklu bir borca girmis olamaz mi mesela.Bence siz whatsapini veya komple telini izlemeye alin.Bir seyler cikacaktir illaki

Az önce yine sordum kızmayacağım söyle diye güzelce konuştum. Almadım diyor başka da bir şey demiyor:(
Sucunu kabul eden hırsız gordun veya duydun mu hıc konu sahıbı, adam ortalığı velveleye vermemis. Kılı kıpırdamamıs. Alacakmıs Bı de aynılarını.
Ben bu sakinliği anlamiyorum, sendeki sakınlıgı de.
Is artık altından cıkmis olmalı, gurur meselesi salak yerine konmak falan olmalı.

Eşinize bir numara çevirebilirsiniz eve bir medyum çağıracam altınları kimin aldığını soyleyecek deseniz, o medyum kılığında bir arkadaşınız gelse ...sonra eşinizi inandırmak için eşinizin önemli bir sırrını öğrenmeye çalışın sizin bilmediginizi düşünsün onu medyum kilikli arkadaşınıza söyleseniz ..misal ölen deden seni affediyor vs şeyler dese :D sonrada o altınların olduğu yere bir şey yapıp ertesi gün eğer çalan kişi bu evdekilerden biriyse kutunun icinde kırımızı bir kurdele olacak yok dışardan biriyse yeşil kurdele dese ama kutuyu işte saat 11 de birlikte açın tek kesinlikle açmayın dese..sonuç esin eğer kutuyu açıp içindeki kurdeleyi yok ederse veya rengini değiştirirse o çalmış demek olur ....aboowww ne hikaye yazdım :D

6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmedi :KK43: Polis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar:KK43: evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın:KK43:
Benim eşim tartışıp 2 gün teyzesine gitse,hemen altinlara bakmak aklımın ucundan bile geçmez.Bi garip geldi konunuz.Ya eşinizin eli uzun-daha önce buna şahit oldunuz ya da ..icimden geçen acaba kendinizi garantiye almak istemiş olabilir misiniz?

Benim eşim tartışıp 2 gün teyzesine gitse,hemen altinlara bakmak aklımın ucundan bile geçmez.Bi garip geldi konunuz.Ya eşinizin eli uzun-daha önce buna şahit oldunuz ya da ..icimden geçen acaba kendinizi garantiye almak istemiş olabilir misiniz?
Yok öyle iğrenç adamlar var eski eş kişi şu altınları sonra cuzdanimdaki 20 lirayı dahi alırdı bana ait olmasına rağmen

Niye o zaman buraya konu acti?

Back
X