- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
Sizi suçlardı ya da nereye gittin, nasıl sahip çıkamadın falan derdi, sabancı falan değilse tabiBenim düşüncem altınları alıp sakladi. Duruma gore kendisi almış gibi ortaya çıkaracak ya da biz yine anlaşamayıp ayrılma noktasına gelirsek hepsini alıp gidecek. Benim aklıma bu geldi . Ya hemen savcılığa vereceğim ya da bir süre izlemede kalacağım
Hangi insan 200 binlik altının çalınmasını normal karşılar ki?Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Sonuçta altınlar yok mu yok. Sen ve eşin almadığını söylüyorsa ortada hırsızlık var. Polis zabıt tuttu mu yani kayıtlara geçti mi altınların kayıp olduğu. Eşini suçlamadan onu işkillendirmeden diyeceksin ki e biz almadığımıza göre hırsızlık var savcılığa gidelim, apartmanın güvenlik kayıtlarına baktıralım vs. Belki korkarsa itiraf edebilirBenim düşüncem altınları alıp sakladi. Duruma gore kendisi almış gibi ortaya çıkaracak ya da biz yine anlaşamayıp ayrılma noktasına gelirsek hepsini alıp gidecek. Benim aklıma bu geldi . Ya hemen savcılığa vereceğim ya da bir süre izlemede kalacağım
Beklerseniz siz hırsız çıkarsınız.Benim düşüncem altınları alıp sakladi. Duruma gore kendisi almış gibi ortaya çıkaracak ya da biz yine anlaşamayıp ayrılma noktasına gelirsek hepsini alıp gidecek. Benim aklıma bu geldi . Ya hemen savcılığa vereceğim ya da bir süre izlemede kalacağım
çok saçma değil mi ? yazı yazıp teyzeye gitmek..o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye.
Büyük ihtimalle eşiniz almıstr tanıdık biri oldugu kesin cokta parayms inşallah bulursunuz6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmediPolis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Kocanızın size eş olmadığını ona güvenmemeniz gerektiğinin bedeli 150 ile 200 bir arası olmuşBende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Düğün videolarını ve resimlerini saklayıp, altınların listesi varsa güzel kaydedin. Kuyumculara gidin, sorun adamın resmini vs gösterin. Diyin ki adama da mesaj atarak, bana bak sen benden boşanırken altınları benden kaçırabileceğini sanıyorsun ama kanunen bu benim hakkım. Ya insan gibi getir, ya da mahkemede faizi ile alırım.yeni evliyiz evimize giren çıkan yok. Bana da kocam aldı gibi geliyor. Sakin olup zeki kararlar vermek istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin
Çok olgunmuş!! Yalancı ve hırsız bir kocanız var. Gidin kamera kayıtlarını vs bulun. Görürsünüz eve yabancı giren çıkan yok diye. Sizin yerinizde olsam kuyumcu kuyumcu dolaşır adamın resmini gösterirdim. Onun hakkında suç duyurusunda bulunacağım derdim. Eve de gizli kamera vs yerleştirin illa ki ortaya çıkar. Teyzesini vs de arayın, konuşmayınkayda alın. Size getirmiş altınları, basım böyle bir şeye sessiz kaldınız? Sizin kızınızın başına gelse ne olurdu vs diye yaygara çıkarın mutlaka ağızlarından bir şey kaçırırlar...Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?