Altınlarım Gitmiş :(

Eşinin aılesının agzını yokla nasıl tepkı verıyorlar. Eger onlardaysa kem küm ederler. Onlarında olaydan haberı yoksa esını de arayıp baya konusmaları lazım. Olay orda çözülür.

Sizi suçlardı ya da nereye gittin, nasıl sahip çıkamadın falan derdi, sabancı falan değilse tabi

Hangi insan 200 binlik altının çalınmasını normal karşılar ki?
Lütfen..

Bundan şüphelenmediniz mı?

Eşinize dava açın benim hakkım olan altınları aldı diye. Eğer çalındı diye polis kaydını falan gösterirse polis zorlama yok aranızda halledin dedi. Eşim de korktu ve ben aldım dedi ama şimdi inkar edip vermiyor deyin. Açın davayı. Takıların kaydı varsa ds hepsini alırsınız

Sonuçta altınlar yok mu yok. Sen ve eşin almadığını söylüyorsa ortada hırsızlık var. Polis zabıt tuttu mu yani kayıtlara geçti mi altınların kayıp olduğu. Eşini suçlamadan onu işkillendirmeden diyeceksin ki e biz almadığımıza göre hırsızlık var savcılığa gidelim, apartmanın güvenlik kayıtlarına baktıralım vs. Belki korkarsa itiraf edebilir

Beklerseniz siz hırsız çıkarsınız.
Eşiniz aşırı sakin.
Bir ev parası altın çalınacak ve kocanız karakol karakol gezmeyecek.
Kesinlikle mantık dışı.

O kadar altınınız gitmiş ve anladığım kadarıyla tek üzülen, ah vah eden sizsiniz. Eşiniz bu durumu gayet sukunetle karşılamış. O kadar altını sene sonuna kadar nasıl alacakmış acaba? Ağzınıza susun diye bir parmak bal çalıyor gibi geldi bana.

Şaka gibi. Böyle bir vaka görmüştüm yıllar önce . Kız uzun süre söz ve nişandan sonra evlenmişti . Eşi üzerinde ki tüm mal varlığını gizlice ailesine devretmişti . Kız çocuk istiyordu boşanma davasında sana güvenmediğim için çocuk istemiyordum demiş . Senle olmayacaģını anladiğım ićin ailemin üzerine yaptım herseyi demisti kız ve kızın ailesi şoka girmişti kavga dövüşle güvensizlikle bitmişti evlilikleri . Onlarda 5,6 aylıl evli idi. Bence ailenize durumu aktarın mantıklı bir şekilde karar verin . O kadar altın gidiyor ve eşiniz çok sakin

Eşiniz pek sakin maşallah yok bir daha alirim bana güven falan.Zaman aleyhinize işliyor bunu bilin.Miktarida çok yani.Gerçi hırsızlığın azı çoğu yoktur...

Hırsızlık yapıp sizden altın çaldığını düşündüğünüz bi insanla ne yuvasından bahsediyorsunuz? Hem o kadar altını evde tutmak kimin fikriydi? Insanlar bir yüzük için adam öldürüyor.

Bizim o kadar altın yok olsa eşim zaten kahrolur. Ben onu teselli ederim. Sizde bir tuhaflık var, evlilikte yani

Büyük ihtimalle eşiniz almıstr tanıdık biri oldugu kesin cokta parayms inşallah bulursunuz

Ya bir de tamam polisten bir sonuç cikmadi,eşiniz de sesini çıkarmıyor ben ortalığı ayağa kaldırırdım kendi annemi babamı,eşin ailesini de herkese duyururdum.Zaten benim annem babam duyduktan sonra yapılacak adımlar daha seri ilerlerdi sen niye tek başına omuzluyorsun tüm bunları,niye oturup bekliyorsun.(Ailen hayatta değilse de diğer aile üyeler illa ki vardır,kardeşler amcalar dayılar vs )vs

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Kocanızın size eş olmadığını ona güvenmemeniz gerektiğinin bedeli 150 ile 200 bir arası olmuş
Hayırlısı olsun ne diyelim
Kimisi ömrünü verip sonra öğreniyor

yeni evliyiz evimize giren çıkan yok. Bana da kocam aldı gibi geliyor. Sakin olup zeki kararlar vermek istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin
Düğün videolarını ve resimlerini saklayıp, altınların listesi varsa güzel kaydedin. Kuyumculara gidin, sorun adamın resmini vs gösterin. Diyin ki adama da mesaj atarak, bana bak sen benden boşanırken altınları benden kaçırabileceğini sanıyorsun ama kanunen bu benim hakkım. Ya insan gibi getir, ya da mahkemede faizi ile alırım.

Çok olgunmuş!! Yalancı ve hırsız bir kocanız var. Gidin kamera kayıtlarını vs bulun. Görürsünüz eve yabancı giren çıkan yok diye. Sizin yerinizde olsam kuyumcu kuyumcu dolaşır adamın resmini gösterirdim. Onun hakkında suç duyurusunda bulunacağım derdim. Eve de gizli kamera vs yerleştirin illa ki ortaya çıkar. Teyzesini vs de arayın, konuşmayınkayda alın. Size getirmiş altınları, basım böyle bir şeye sessiz kaldınız? Sizin kızınızın başına gelse ne olurdu vs diye yaygara çıkarın mutlaka ağızlarından bir şey kaçırırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…