- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi sultansuleyman111
-
Ben de böyle yapmayı düşündüm. Iyi davranıp alttan alıp bir süre beklersem her şey düzeldi diye ortaya çıkarır mı. Eğer çıkarırsa onları alıp evi terkeden ben olacam. Annemler de savcılığa git diyorlar bilmiyorum gerçekten kafam karışık ve üzgünümyazık be güzelim sana resmen bir oyunun içindesin . Adam almış saklamış seni ona mecbur bırakmaya çalışmış ve eşin resmen kişiliksiz sanada saygısı yok . Hiçbirşekilde altınlar ortaya çıkmadan boşanma ve mutlaka alttan alttan aştın bozdurulmuşmu hesaplarında oynama varmı onları araştır. Allah güç versin
Burada bitsin istemiyorum. Sen bana destek ol daha fazlasını alacağım diyor. Hemen ani karar vermekten çekindimKocan büyük tepki verirdi. 200 bin liralık altın yok olacak bir adam hiç tepki vermeyecek imkansız. Sen altınları bırak ta seni enayi yerine koyan kocan için bişeyler düşün.
Bütün oklar kocami gösteriyor kimsenin başına gelmesin çok zorÖncelikle geçmiş olsun ama ben hırsız girmiştir diyorum o kadar profesyoneller ki artık üç yıl önce doğumdan 15 gün önce yaşadım buna benzer bir olay çevremdekiler bile hala bilen biri yapmıştır diyor ama hırsızlık olayı polis bile nasıl farkettigime inanamadı hatta memurlardan biri hırsızdan aylar sonra farkedenler var yerine bakmayınca demişti
Arkadaşım savcılıga yada avukatta git fikir al o sana yazdığı mektupla beraber. Ne olursa olsun hakkını almadan boşanma derim ve şuanda tavrını koyyBen de böyle yapmayı düşündüm. Iyi davranıp alttan alıp bir süre beklersem her şey düzeldi diye ortaya çıkarır mı. Eğer çıkarırsa onları alıp evi terkeden ben olacam. Annemler de savcılığa git diyorlar bilmiyorum gerçekten kafam karışık ve üzgünüm
Uzaklarda aramayın yani başınızda çalan bence6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmediPolis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
Eskiden aynı yerde tanışıyorduk öyle evlendik. 14 bilezik 1 kelepçe 2 set 2 kolye birkaç tane çeyrek derken 400 gramı geçiyordu. Ailesinin durumu fena değil. Üzerine biraz daha ekleyip güzel bir ev almak niyetimde vardı ama gitti işteDüğünde takılan altınlar mı bunlar sadece ortalama 400 Gr altından bahsediyorsunuz hepsini 10 grlık bilezikten hesaplasak 40 tane bilezik eder sadece kabataslak
Görücü usulü mu evlendiniz.
Eşinizin ailesinin durumu nasil?
Ailesinin paraya ihtiyacı var mı? Ailesine ev alma gibi bir durumu var mı?
Hiç kendinize ev alalım araba alalım diye düşünmüyor muydunuz?
Yakın zamanda eş ailesine bir ev araba alma gibi durum ortaya çıkarsa bil ki senin altınlarla alınacaktır.
Bence beklesen de ortaya çıkacak bir durum yok.
Düğün videosu ortadaysa takılan tüm altınlar görünür madem öyle çıkart ortaya,poliste ortada hırsızlık yok diyorsa açıkça herkesin ortak fikri eşinin aldigidir.mahkemede aksi birsey söylemez.
Altınları eşin almış o kesin, kavganızdan sonra bir anlık sinirle almış. Şimdi pişman ama ortaya çıkaramaz o yüzden bana destek ol fazlasını alacağım diyor, zamanla taksit taksit geri getirecek gibi hissettim. Altınları o almamış olsa niye kendini sorumlu hissedip fazlasını alıcam desin, o da en az senin kadar üzgün ve sinirli olurdu, evin altını üstüne getirirdi. Ama tabi bu süreçte senin tavrın nasıl olmalı onun bunu yaptığını bilerek görmezden gelebilecek misin? Biraz bekle güvenmiş gibi mi yapsan yoksa savcıya mı gitsen bilemedimBurada bitsin istemiyorum. Sen bana destek ol daha fazlasını alacağım diyor. Hemen ani karar vermekten çekindim
Ne kadar travmatik olduğunu anlayabiliyorum çünkü bu olaydan sonra zor bir doğum.yasadim.ve sonrasında 3 senedir panik atak yaşıyorum ama neden illa ki eşiniz suçlu görünüyor en son ne zaman bakmıştınız ki altı ların yerine ben eve hırsız girmiş dediğimde eşim 15 dakika bana inanmadı komşuları cagirdik onlarda inanamadı polis bile evin haline şaşırdı çünkü asla farkedilecek gibi değildiBütün oklar kocami gösteriyor kimsenin başına gelmesin çok zor
Annenizi dinleyin.Ben de böyle yapmayı düşündüm. Iyi davranıp alttan alıp bir süre beklersem her şey düzeldi diye ortaya çıkarır mı. Eğer çıkarırsa onları alıp evi terkeden ben olacam. Annemler de savcılığa git diyorlar bilmiyorum gerçekten kafam karışık ve üzgünüm
Valla canım 13 senelik evliyken bile eşim aramız açılınca mal ayrılığı imzalattı harale gürele ne olduğunu anlamadan. Eşe güvenmek lazım ama en çok eşe güvenmemek lazımmış...6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmediPolis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
Öncelikle gecmıs olsun. Kasa kıralasaydınız. 500gr altın bu zamanda az para deıl6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmediPolis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın
Benim düşüncem altınları alıp sakladi. Duruma gore kendisi almış gibi ortaya çıkaracak ya da biz yine anlaşamayıp ayrılma noktasına gelirsek hepsini alıp gidecek. Benim aklıma bu geldi . Ya hemen savcılığa vereceğim ya da bir süre izlemede kalacağımAltınları eşin almış o kesin, kavganızdan sonra bir anlık sinirle almış. Şimdi pişman ama ortaya çıkaramaz o yüzden bana destek ol fazlasını alacağım diyor, zamanla taksit taksit geri getirecek gibi hissettim. Altınları o almamış olsa niye kendini sorumlu hissedip fazlasını alıcam desin, o da en az senin kadar üzgün ve sinirli olurdu, evin altını üstüne getirirdi. Ama tabi bu süreçte senin tavrın nasıl olmalı onun bunu yaptığını bilerek görmezden gelebilecek misin? Biraz bekle güvenmiş gibi mi yapsan yoksa savcıya mı gitsen bilemedimeşini en iyi sen tanırsın samimi mi altınlarını yeniden yapıcam derken onu ölç biç, seni susturup olayı ört bas etmek için yapıyor olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?