Altınlarım Gitmiş :(

Ben de böyle yapmayı düşündüm. Iyi davranıp alttan alıp bir süre beklersem her şey düzeldi diye ortaya çıkarır mı. Eğer çıkarırsa onları alıp evi terkeden ben olacam. Annemler de savcılığa git diyorlar bilmiyorum gerçekten kafam karışık ve üzgünüm

Kocan büyük tepki verirdi. 200 bin liralık altın yok olacak bir adam hiç tepki vermeyecek imkansız. Sen altınları bırak ta seni enayi yerine koyan kocan için bişeyler düşün.
Burada bitsin istemiyorum. Sen bana destek ol daha fazlasını alacağım diyor. Hemen ani karar vermekten çekindim

Eğer aldıysa kafasında boşanmak varsa ailesine vermiştir.Ama başka birşey için de almış olabilir borç, kumar borcu falan.Esiniz hiç mi üzülmedi ha'ni insan en azından üzülür. Dediğinize göre araba ev de yok 450 gr altın da az değil hani buna göre.

Bütün oklar kocami gösteriyor kimsenin başına gelmesin çok zor

Arkadaşım savcılıga yada avukatta git fikir al o sana yazdığı mektupla beraber. Ne olursa olsun hakkını almadan boşanma derim ve şuanda tavrını koyy

Uzaklarda aramayın yani başınızda çalan bence

Eskiden aynı yerde tanışıyorduk öyle evlendik. 14 bilezik 1 kelepçe 2 set 2 kolye birkaç tane çeyrek derken 400 gramı geçiyordu. Ailesinin durumu fena değil. Üzerine biraz daha ekleyip güzel bir ev almak niyetimde vardı ama gitti işte

Bır muddet altınım evdeydı ama ben her gece kontrol edıp yerını degıstırıyordum sonra bankaya koyduk tabı eşin almıstır. Bu kadar kolay bulamazlar. Eşine yüklen canm alıp sakladı ya da annesıne goturdu dedı ayrılırsaj felan ıstemesın

Burada bitsin istemiyorum. Sen bana destek ol daha fazlasını alacağım diyor. Hemen ani karar vermekten çekindim
Altınları eşin almış o kesin, kavganızdan sonra bir anlık sinirle almış. Şimdi pişman ama ortaya çıkaramaz o yüzden bana destek ol fazlasını alacağım diyor, zamanla taksit taksit geri getirecek gibi hissettim. Altınları o almamış olsa niye kendini sorumlu hissedip fazlasını alıcam desin, o da en az senin kadar üzgün ve sinirli olurdu, evin altını üstüne getirirdi. Ama tabi bu süreçte senin tavrın nasıl olmalı onun bunu yaptığını bilerek görmezden gelebilecek misin? Biraz bekle güvenmiş gibi mi yapsan yoksa savcıya mı gitsen bilemedim eşini en iyi sen tanırsın samimi mi altınlarını yeniden yapıcam derken onu ölç biç, seni susturup olayı ört bas etmek için yapıyor olmasın.

Bütün oklar kocami gösteriyor kimsenin başına gelmesin çok zor
Ne kadar travmatik olduğunu anlayabiliyorum çünkü bu olaydan sonra zor bir doğum.yasadim.ve sonrasında 3 senedir panik atak yaşıyorum ama neden illa ki eşiniz suçlu görünüyor en son ne zaman bakmıştınız ki altı ların yerine ben eve hırsız girmiş dediğimde eşim 15 dakika bana inanmadı komşuları cagirdik onlarda inanamadı polis bile evin haline şaşırdı çünkü asla farkedilecek gibi değildi

İlk önce ailesine de haber verip altınlarım yok savcılığa vericem diyin bakalım nolucak,tabiki eşin alıp sakladı veya harcadı

Reactions: 000
Annenizi dinleyin.
Eşinizi suçlamak değil de hırsızlık için gidiyorum deyin.
Eşiniz ciddiyetiniz anlarsa belki itiraf eder.

Hiçbir şey yapmadan beklerseniz eşiniz o altınları getirmez.

Ayrıca o kadar altın evde neden saklanır ki anlayamadım bir de böyle bir olay yaşanır yaşanmaz polis çağırmanız gerekirdi

Valla canım 13 senelik evliyken bile eşim aramız açılınca mal ayrılığı imzalattı harale gürele ne olduğunu anlamadan. Eşe güvenmek lazım ama en çok eşe güvenmemek lazımmış...

Öncelikle gecmıs olsun. Kasa kıralasaydınız. 500gr altın bu zamanda az para deıl

İnsan kocasından emin olamıyorsa nasıl hayatı bölüşüp aynı yatağa girecek ki... Eve misafir gelse bile şak diye yerini nereden bilsin. Evi karıştıracak kadar kimi odada yalnız bıraktın onu düşün. Ki büyük ihtimalle eşin aldı

Benim düşüncem altınları alıp sakladi. Duruma gore kendisi almış gibi ortaya çıkaracak ya da biz yine anlaşamayıp ayrılma noktasına gelirsek hepsini alıp gidecek. Benim aklıma bu geldi . Ya hemen savcılığa vereceğim ya da bir süre izlemede kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…