Altınlarım Gitmiş :(

E bravo ...insan bi bankaya yatırır bu devirde ..

Evet polis bu hırsızlık değil tutanak tutarsam bile hırsızlık değil diye tutmak zorunda kalırım dedi gitti biz pesinden karakola gittik ama sonuc degismedi kapıda zorlama yok diye işlem yapmadi, aranızda cozun dedi ben de hemen apartman yöneticisini aradım kamera kayıtları için ona da ayrı sinir oldum, harddisk boş kayıt etmiyormuş kamera süs niyetine koyulmuş .. nereden tutacağını bilemedim

Kusura bakma güldüm gerçekten. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır olayı bu olsa gerek. 1 2 sene içinde yine alırmış, sağolsun. Kocanız sizden gizli bir yerlere harcama yapıyor olabilir mi?

Sizin yakınınız aldıysa ancak böyle olur. Hırsız giren evde her yer karman çorman oluyor. Buz dolabı, buzluk bile elden geçiyor.

Cok garıp. eger eşiniz almamıs olsaydı
Polısler bunu soyledıgı zaman orada tartısırdı onlarla. Kıyametı koparırdı valla .

Polısler de garıpmıs. Gelip lafı soyleyıp gitmiş

Yahu o kadar altin niye evde saklanir ? Yeminle kafam almiyor benim , bankada kasa kiralamak o kadar kolay ki , bugune kadar bir tane yuzugumu bile evde tutmadim hep bankada kasada durur
Ve konuya gelirsek , esiniz almis besbelli altinlari

Tutanak tuttursaydiniz

Eşiniz sizi evde bırakıp gidecek kadar aranız kötü olduysa eşiniz almıştır zaten sizde suphelenmissiniz ki bakmışsınız o gidince Allah hepimize doğru yolu göstersin insan eşine de guvenmeyecekse kime güvenecek bu dünyada çok üzüldüm sizin adınıza hem maddi hem manevi çok büyük kayıp yasamissniz aranız duzelirse bir bahaneyle belki bir eve falan girer eşiniz o parayla yoksa size geri getirmez bu kadar olaydan sonra

Eşiniz almış gibi duruyor, altınların yerini bilen başka bir yakınınız var mı evinize girip çıktığı oldu mu?

Polis genelde bu işleri aile meselesi görüyor çok müdahale etmek istemiyor

Görüyor da karı koca altınlar calınmıs dıyor
İçimizden biri yapmıs olabilir demiyor kı..
Belkı eve komsu geldı ve altınların yerını biliyor ve guzelce bozmadan etrafı aldı?
Bana sacma geldı acıkcası

Anlamadim ben ya.bizim evden de altın çalındı.ve zorlama dağınıklık vs yoktu

Gayet polise gittik eve geldiler parmak izi aldılar baya araştırdılar
. Yani öyle zorlama yok diyerek nasıl zabit tutmazlar

Bir de malesef artik dedektorle hırsızlık yapıyorlar hicbir yeri dağıtmıyorlar.
Kapı zorlama olayına gelirsek eğer çelik kapıları kitlemiyorsaniz çok rahat açıyorlarmış

Ben de sakın kalarak geri almaya çalışacağım inşallah gelirler

Ben olsam o evde 5 dakika daha duramazdim. Kim alacak eşinizden başka, zaten 2 aydır karantina var kim girip çıkmış olabilir ki evinize? Gelenler sadece eş tarafi miydi? Böyle vakalarda genelde erkek tarafından çıkıyor. Benim bile ciğerim yandı valla inşallah bulursunuz

Çok yalvardım polise parmak izi bari alın kaybım büyük diye. Hiçbiri umursamadı belki de ilgilenseler çözülektii. Ne diyim ki haram olsun

Ailesi tarafından eşinin altınları ç(a)lması için zorlandığına eminim ama kanıtlayamam.Gelinin altınlarına göz dikenin kafasına altın kadar taş düşsün inşallah

Nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama anlıyorlar
Kuzenim yeni gelin olduğunda altınları çalındı
Polis olan başka kuzen evinizde arayın hırsızı dedi
Kıyamet koptu tabiki
Yıllar sonra anlaşıldı o dönem üni. Giden kayınbirader almış
Tecrübe mi içgüdü mü bilmiyorum ama anlıyorlar

Evet en son onun ailesi geldi keşke bankaya koysaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…