Altınlarım Gitmiş :(

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
hirsiz bi kocayla devam etmektense bosanirim en acilinden😒

Cok ozelede girmek istemiyorum ama sorayım yinede.Tartışma sebebiniz neydi? Yani bu kadar altını falan (ç)almayı düşündürecek kadar ciddi bir şey miydi? Birde eşinizin daha önce maddi konularda falsosu oldu mu? Borç cimrilik vs.

tatlim miktar cok fazla %100 esin almis

o almasaydi ,ortaligi onun yikmasi lazimdi

eger cocugun yoksa

sende altinlarimi geri vermeden gelmeyecegim diye mektup yaz ve evi terket

Moral bozucu olmak istemem ama adam zaten kadını gözden çıkarmış, altınları da aradan çıkarmış. Şimdi şüphe çekmemek için ortalığa çıkmış.
Konu sahibine de tavsiyem, telefonlarını falan dinleyin gizlice. Ve mesajlarına da bakın, muhtemelen ailesinin haberi vardır olaydan ve bir şekilde muhabbeti geçer.

Sizin yakınınız aldıysa ancak böyle olur. Hırsız giren evde her yer karman çorman oluyor. Buz dolabı, buzluk bile elden geçiyor.
Yakınım olmadığına kesinlikle eminim hırsızlar bayanmış apartmandan çıkarken görmüşler ama birine gelen misafir sanmışlar sandığın anahtarı kimsenin çekmece olduğunu bilmediği bi çekmecede kesenin içindeydi ama bulmuşlar sandığı orta çekip içindeki çeyizlerimi boşaltıp tekrar yerine koymuşlar altınların bulunduğu çekmeceden altınları alıp kutuları kapatıp tekrar yerine koymuşlar oğlumun odasından dolaptan kıyafetler almislar bebek çantası almislar ama tum dolaplari çekmeceleri kapatip duzeltmisler hatta mutfaktaki çaycıyi bile götürmüşler gelen polisle konuştuğumuzda aynı gün sekiz.ev soyulmuş ve tamamen her yer düzenliymis farketmeyen çok kişi oluyor düzgün olunca heryer demişlerdi ben sadece araba koltuğunu sandığın üstüne dik şekilde koymuştum yan dönmüş ortam anlamıştım belki evde hala farkedilmeyenler vardir konu sahibininde

Moral bozucu olmak istemem ama adam zaten kadını gözden çıkarmış, altınları da aradan çıkarmış. Şimdi şüphe çekmemek için ortalığa çıkmış.
Konu sahibine de tavsiyem, telefonlarını falan dinleyin gizlice. Ve mesajlarına da bakın, muhtemelen ailesinin haberi vardır olaydan ve bir şekilde muhabbeti geçer.
:( Çok doğru

buyucuye gidicem ölum buyusu varmış,hayrını görmesin diye onu yaptırıcam alan kişiye diyin ama önce ondan hiç şuphelenmediğinize inandırın, e tabi ki buyucuye de gitmeyin, ama evde sudur saçma sembollerdir uyduruk muskalardır falan bırakın.
ne bileyim ben çok korkarım buyucuden bana böyle yapılsa caydırıcı olurdu:)

buyucuye gidicem ölum buyusu varmış,hayrını görmesin diye onu yaptırıcam alan kişiye diyin ama önce ondan hiç şuphelenmediğinize inandırın, e tabi ki buyucuye de gitmeyin, ama evde sudur saçma sembollerdir uyduruk muskalardır falan bırakın.
ne bileyim ben çok korkarım buyucuden bana böyle yapılsa caydırıcı olurdu:)
Neler ne beddualar ediyorum insanda vicdan yoksa ne yapsan bos :(

Üst kat ve karşı bina komşumun evine hırsız girdi. Altın arama dedektörü ile gidip direk yerini bulabiliyorlar mış. İkisi de lazım olup baktıklarında yerinde bulamadılar. Yani herhangi dağınıklık zorlama falan yoktu.

Üst kat ve karşı bina komşumun evine hırsız girdi. Altın arama dedektörü ile gidip direk yerini bulabiliyorlar mış. İkisi de lazım olup baktıklarında yerinde bulamadılar. Yani herhangi dağınıklık zorlama falan yoktu.
Esimi bosuna mi sucluyorum ama hırsız kendini belli etmez mi

dugunden once veya sonra hic ailem altinlari alacak yada istiyor diye bir konusma gecti mi aranizda esinizin ailesi yakinda mi oturuyor yakin oturuyorsalar esinizin bu sekilde mektupla gitmesi sacmada hani ailesine anasina babasina gider insan neden teyze annemlere gittim derse onlara verecegini bildiginiz icin mi teyzeme gittim dedi hani onlara gitmedim bile altinlari nasil vericem diyebilmek icin

Esimi bosuna mi sucluyorum ama hırsız kendini belli etmez mi
Bilemiyorum ikisi de anlamamıştı. Polis de yeni bir çete olduğunu söylemişti. Biri kapıyı kilitlemeden çarpıp çıkmış. O yüzden zorlanmadan açılmış. Diğeri de yeni binaydı. Üstünde ki anahtarı değiştimemiş. İnşaat halindeyken anahtarı çoğaltan bir kişi girmiştir diye düşünülmüştü

Bence eşiniz almıştır yada ailesi sana geldiğinde aslında herkes almış olabilir keşke bir banka kasasına koysaydiniz azda değilmiş meblağ. Birde dikkat edin çevrenizde kim ev araba eşya falan yeniledi özelikle durumu olmayanlar yakın çevrenizde

eşin sadece ben almadım mı diyo yani..nebilim benim eşim olsa ortalığı ayaga kaldırır kafayı yer kendini parçalardı 400 binlik altınım gitseydi sonuçta onunda altınları var içinde
suan elimde sadece bir tane ceyrek var onu kaybetsek esim evin altini ustune getirir nereye gitti bu diye okadar altina susmasi yok ben sana yine alicam demesi falan hikaye iyice kurcalamasin diye

Back
X