Altınlarım Gitmiş :(

dugunden once veya sonra hic ailem altinlari alacak yada istiyor diye bir konusma gecti mi aranizda esinizin ailesi yakinda mi oturuyor yakin oturuyorsalar esinizin bu sekilde mektupla gitmesi sacmada hani ailesine anasina babasina gider insan neden teyze annemlere gittim derse onlara verecegini bildiginiz icin mi teyzeme gittim dedi hani onlara gitmedim bile altinlari nasil vericem diyebilmek icin
Yok benim ailem de onun ailesi de hiç altın lafı etmediler. Eşim kendini garantiye almak için aldı altınları ya da beni cezalandırmak için her iki türlüsü de çok iğrenç . Bir süre sakın olacağım illa ki bir şey çıkacak

Yakınım olmadığına kesinlikle eminim hırsızlar bayanmış apartmandan çıkarken görmüşler ama birine gelen misafir sanmışlar sandığın anahtarı kimsenin çekmece olduğunu bilmediği bi çekmecede kesenin içindeydi ama bulmuşlar sandığı orta çekip içindeki çeyizlerimi boşaltıp tekrar yerine koymuşlar altınların bulunduğu çekmeceden altınları alıp kutuları kapatıp tekrar yerine koymuşlar oğlumun odasından dolaptan kıyafetler almislar bebek çantası almislar ama tum dolaplari çekmeceleri kapatip duzeltmisler hatta mutfaktaki çaycıyi bile götürmüşler gelen polisle konuştuğumuzda aynı gün sekiz.ev soyulmuş ve tamamen her yer düzenliymis farketmeyen çok kişi oluyor düzgün olunca heryer demişlerdi ben sadece araba koltuğunu sandığın üstüne dik şekilde koymuştum yan dönmüş ortam anlamıştım belki evde hala farkedilmeyenler vardir konu sahibininde

Yok benim ailem de onun ailesi de hiç altın lafı etmediler. Eşim kendini garantiye almak için aldı altınları ya da beni cezalandırmak için her iki türlüsü de çok iğrenç . Bir süre sakın olacağım illa ki bir şey çıkacak
insallah cikartir ortaya ozaman onun ailesinede haber edin yoklayin agizlarini yani allah bildigi gibi yapsin noldu guveninizi zedeledi devam etseniz bile bir daha eskisi gibi olurmu araniz hep supheyle yaklasakcsiniz

Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Saf misiniz esiniz belliki almis artik birilerine mi vermis harcamis mi bilinmez.akilli davranin paraniz kesinlikle esinizde

Ya aşırı derecede olgun karşıladı. Hatta ben çok üzülüp ağlayinca üzülme ben sana 1 2 sene içinde yine alırım bana güven falan dedi. keşke kasaya koysaydım çok pişmanım resmen gitti hepsi
Bu şekilde karşılaması hic normal değil oklar eşinizi gösteriyor

Gerçekten hırsız girseydi eşinizde sizi suçlamazmıydı siz eşinizi o sizi bilerek yok ettin benide çalındı diye çagırdın derdi nasıl olsa kavgalıymışsınız.Eşiniz çok süpheli davranmış ne demek üzülme 2 seneye alırım geri çok garip az buz altın degil adamın ortalıgı yıkması lazım bir altınlara sahip çıkamadın bari deseymiş çok belli almış eşiniz altınları nerden baksan mantıksız nasıl bir ilişki bu böyle ne uyanık adammış yoksa şu kadınlar altınları alıp kaçıyor ya bu da erkek versiyonu falan iki güne ortadan koybolmasın garip 😅 inanamıyor insan

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde altın olması çok riskli bu devirde.
Ama hırsızlık gibi durmuyor.
Eşiniz alıp bankaya mi yatırdı
Birilerine mi verdi
Siz altınlar yok deyince nasıl tepki verdi o önemli çok sakinse kendi almıştır.
Ben altın yüzüğümu kaybedip 3 saat ağlamaklı bir şekilde aradığım için o kadar altınm gitse kendime gelemezdim.
Evkenince keşke ev araba bsy alsaydınız

Tartışma olup da eşiniz gidince direkt altınlara bakmanız garip hani eşinize güveniniz yok mu hemen oraya baktınız hem madem yok niye bankaya kasaya koymadınız bu zamanda o kadar altın evde tutulur mu kendi adınıza koysaydınız ispatlayamazsınız da gitmiş giden

Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın:KK43:
İnsanın evinde o kadar altın olsa mutlaka ara ara gider bakar uzun süre bakmamanız hayret verici.
Evimizde uzun süre hatrı sayılır altın vardı ara ara gider bakardım.
Evimde neden bisey saklamayayın ki...
Eşim asla el sürmez.
Şu an evimizde nakit baya para var. Eşimde yerini biliyor bende para hala evde el süren yok. Ayrıca evimde olan paranın yerini bilmeyen kişi asla bulamaz para yok olsa ya ben alacağım ya eşim başka kimse alamaz.
Oturduğum site 7/24 güvenlikli hırsız girme ihtimali de yok...

Siz aman hanımlar gözünüzü seveyim evde birşey saklamayın diyeceğinize eşinize odaklanın...

Aklıma şu takıldı, eşiniz evden gidince neden direkt altınlar aklınıza geldi?

Polis zorlama yok evde dağınıklık yok diyor eşim onay veriyor. Ben bir şey yapamaz miyiz diyorum. Çok belli onun aldığı ama işte akıllı olup onları geri almalıyım
Ancak mahkemeyle alırsınız.
Altınınızı çalan adamın alırım sözüne nasıl güveniyorsunuz?
Farkında mısınız koynunuza aldığınız adam hırsız.

Sizin konunuzu okuduğumdan beri sinirlerim bozuldu. Ben olsam cinnet getirmiştim herhalde.

Nasıl davranmanız,napmanız gerektiğine dair bir bilgim yok maalesef.Belki de bir avukata danışmalısınız,o yönlendirir..Napmamanız gerektiğine dair ise bir fikrim var.Lütfen o adamın işlerini görüp bir de yatağına girmeyin.Kendinize saygınız olsun.Çok geçmiş olsun.

Back
X