- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Verme verme verme kendine güvenmeyen düğün yapmasın sizin altınlara mi güveniyorlar sakın öyle bir hata yapayım deme vallahi pişman olursunKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Olabilir çok insanca.Fakat durum böyleyse düğün ertelenir ya da sadece nikah yapılır vs başka çözümler bulunur.Kredi çıkmıyor hiç birine bankalara başvurdular artık çaresiz kaldılar
malım seni vereyim de mi kötü olayım, vermeyeyim de mi kötü olayım der çekilirim kenaraKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
zaten kendisi de yeni evli düğünde takmak ona da yakışır bundan al-diğerine tak hiç adil değilKonuyu okudum, cevap yazıyorum: HAYIR.
Arsa satılacak da altın alınacak da o kadar kolaysa arsayı şimdi satıp düğünü onun parasıyla yapsınlar.
Yarın etlinizin kolunda boynunda gördükçe sinir hastası olursunuz
Maalesef öyle giden altınlar bi daha geri gelmiyorKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Ben gorumceme maddi durumlari cok kotu oldugu, cok buyuk bir borc batakliginda olduklari icin altinlarimin cogunu salak gibi verdim (evlendikten 1 ay sonra hem de) Geri geldi mi ? Tabi ki hayir. Bu arada meger borclari bahsettikleri kadar az degilmis, Benden aldiklarinla sadece kusurati odemisler, o derece.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Bende bir yıllık evliyim ve kayınbabam haberim olmadan alıp gitmiş işe yatırmış. Onların evinde kasada duruyordu . İçim çok çok yanıyor bu konuda . Eşim çok mahçup . Lütfen vermeyin içinize dert olur. Bankadan kredi çekemeyenler size bunu geri nasıl ödesin? Toplu ödemeleri imkansız. Taksit taksitte altın ödenmez. Hiç bulaşmayın. Şimdi sizinkini de okuyunca başıma ağrılar girdi kendi altınlarım yüzünden. Sakın vermeyin !Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Tabi ki altınlarını kendi öz babanda olsa kimseye borç verme. Kayınvalidem bana hep giden geri gelmez babanın gözü için bile olsa altınlarını sakın sıyırma der.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Verme sakın onlar senin güvencen.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?