- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Verirsen üstüne soğuk su iç bi daha asla gelmez 3 sene önce kayınbabam bi tane verdim her bayram kızım önümüzdeki bayram ilk işim bileziğin diyoKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Vermeyin eltinin altınları sizi ilgilendirmezKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Tabi ki vermeyin. Eğer verirseniz buraya 3-5 sene sonra altınlarım gitti bir daha vermediler diye konu açarsınız. Çünkü mantıklı bir teklif değil. Yatırım da kullandığınızı söyleyin ve vermeyinKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Ben düştüm sen de düşme .Sakın o hataya kalkma 1 senelik evli oldugun icin böyle düşünyosun cok normal ben de senin kadar evliyken vermiştim altınımı üzerine soguk bardak sun icmek zorunda kaldım kredi ceksinler baskasından alsınlar arsa sssatılmadan yapmasınlar bişey ne bileyim ama sakın verme giden gelmiyor deneyimlemiş biri olarak söyluyorumKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?