- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 35
Sizin altınınıza güvenerek evlendirmeseydi keşke diğer oğlunu.Böyle düşünmeleri rahatsız edici. Borclarını öderler karakterleri sağlamdır diyorsanız verin ama tereddüt varsa bilemedim.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Ben kesinlikle vermezdim. Arsayı satıp işlerini görsünler bananeKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Kendine guvenmeden bu insanlar nasıl evlilik yoluna adım atıyorlar ya. Ne kadar bütçeleri varsa o kadarlık düğün yapsınlar. Ben bu gösteriş derdini anlamıyorum. Millete hava atacağım diye tak takıştir nedir bu dert ya. Siz de altınlarınızi böyle birsey için kurban etmeyin. Üzgünüm veremem bütçenize göre düğününüzü yapın diyin ya. Hep düğüne ramak kala arsalar falan işin içi girer zatenKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Bence bunu belirleyecek olan karşınızdaki insanların parayla ilişkisi… daha önce sizden para istemedilerse, bu hususta güveniyorsanız tabii kiKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Kesinlikle verme .ben altınını veripte geri alan pek görmedimKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Normalde ben de asla vermezdim ama zaten ,para yönünden eşime bağlılar eşim ne derse onu ederler arsayı satmayı eşim istedi mesela onlar karşı gelmedi,dükkan var kirada onunlada eşim ilgilenir eşimin hesaba gelir kira direkt onlara da verir kiradan, arsada alıcı çıkmadığı için satılmadı düğüne çok az kaldı eşim altım verelim deyince dona kaldım cok kararsızım bilmiyorum…Az çok tanırsınız, eğer üstüne yatma durumları varsa, eşiniz aşırı aileci olup aman kalsın diyen biriyse.Gule güle verdiğinizi, ağlaya ağlaya alamayacaksınız.Şimdiden kötü olun vermeyin. Eğer altını verirseniz arsanin yarı tapusunu üstünüze isteyin,noterden imzalı anlaşma isteyin vb
Bankaların bile güvenip kredi vermediği insanların o altınları geri ödeyeceğini düşünüyorsanız tebrik ederim....ayrıca organ nakli gibi bişey değil ki bu çaresiz kalinsin... düğün de evlenmek de ölümcül ihtiyaçlar değil.Kredi çıkmıyor hiç birine bankalara başvurdular artık çaresiz kaldılar
Bu konuda büyük yazık yediğim için verme diyorum. Artık insanlar o kadar kötüleşmiş durumda ki kul hakkı ne bilen yokKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Kazık demek istemiştim. DBu konuda büyük yazık yediğim için verme diyorum. Artık insanlar o kadar kötüleşmiş durumda ki kul hakkı ne bilen yok
VermeKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?