Çekiçle ezip verin
Hala kabullenemiyorum" demeniz sadece size zarar.
Sizi yarı yolda bırakan , sevginizi değil altınları isteyen beş para etmez adama hala böyle vakit vermeniz hata.
Tamam acınız varsa yaşayın ama en azından onun karşısında dimdik durun.
Allah hakkınızda hayırlı kapılar açacak. Sabredin.
Eti kemiği olan bir insan işte. Nedir onu böyle vazgeçilmez kılan ?
Sanırım , vazgeçilmenin verdiği sıkıntıyı yaşıyorsunuz. İnsanlar genelde böyledir.
Kalan taraf olmak istemezler.
Yenilmeyin kalbinizin oyununa.
Bir kuyumcuya babalarınız ve iki taraftan birer sözü geçen akraba ile gitsinler bir an önce. Kutumcu değerini ölçsün biçsin orda anlaşılsın. Sonra sahteydi eksikti demesinler. Anlaşıp kapatın mevzuyu. Olaylar çirkinleşicrk yoksa. Bu işi çoktan halletmeniz gerekirdi.
4 aydır aramayan sormayan niye barışmak istesinben beklemiyodum istemesini. benim bekledigim sey bi umut belki birlesmekti. ama beklemekle hata etmisim.
4 aydır aramayan sormayan niye barışmak istesin
Altınları istemek zorunda bırakmışsın adamı
4 ay önemli bi süre 4 gün beklemeden yollamak lazımdı bence
Beni aramayan adamın altınına tüküreyim derim ben, dönse de ben istemem hatta evlilik bu çocuk oyuncağı değil
İyice arabeske bağladın. Sanki ilk ayrılık yaşayan sensin. İlk aşkıyla evlenmeyen her kadın bu aşk açısını yaşamıştır sonuçta. Adam senle dalga geçiyor, gelmissin burada kalbime söz geciremiyorum diye parçalıyorsun kendini. Görende 40 sene aynı yastığa baş koyduğun, 3 çocuğunun babası seni yarı yolda bıraktı zanneder. Bunu yaşayan kadınlar bile senden daha güçlü ve daha aklı başında davranıyor. İçim kiyildi bu ne böyle miy miy olmaz ama ya.Hepiniz haklisiniz. bazilarinizin çok agir yazdigini dusunsemde eminimki benim baska konulara yazdigim cevaplarda belki konu sahiplerine agir gelmis olabilir.
Benim inadima yazip git evlen diyenlerde haklilar, birak onu diyenlerde haklisiniz. hepinizin yorumlarini okudum. yorum yapma zahmetine girdiginiz için hepinize tesekkur ederim cok sagolun.
Evet o altinlar daha gitmedi ve ben sanki o altinlar ve esyalar gitmeden bitti diye kabullenemedim bunlarin hepsi dogru.
"Ama kabullenmek zorundayim" cumlesini dilim soylesede kalbim soylemiyor. soyleyemiyor.
er geç soyletecem kalbimede :'( :'( :'( :'( :'( ne kadar uzulsemde aglasamda içim yansada soyleyecek mecburen kalbimde.
benim tek uzuldugum sey ona guvendigim ve beni yari yolda birakmasi. ilk defa birine bu kadar guvendim ben. onun bana her hakaret edisinde soyledigim tek sey ben ona nasil guvendim nasil goremedim onun gerçek yuzunu diyerek agladim hep.
simdi kendime tekrarladigim tek sey "bitecekkk bitmesi gerek !! baska çaresi yok mecbur unutmam gerek onu."
Egosu için beklemişben biseye mecbur birakmadim. o ne kadar kotu sozler soylesede bana benim onu aramami oda beklemis. hep aramani bekledim dedi bana.
İyice arabeske bağladın. Sanki ilk ayrılık yaşayan sensin. İlk aşkıyla evlenmeyen her kadın bu aşk açısını yaşamıştır sonuçta. Adam senle dalga geçiyor, gelmissin burada kalbime söz geciremiyorum diye parçalıyorsun kendini. Görende 40 sene aynı yastığa baş koyduğun, 3 çocuğunun babası seni yarı yolda bıraktı zanneder. Bunu yaşayan kadınlar bile senden daha güçlü ve daha aklı başında davranıyor. İçim kiyildi bu ne böyle miy miy olmaz ama ya.
can özüm ya bu iş seni giderek moral bozukluğuna psikolojik bunalmaya götürmeye başladı ver altınlarını kes bu aile ile görüşmeyi tek başına devam et yaşantına dünyada bi bu adam yok rabbim hakkında hayırlısını versin.
LÜTFEN ARTIK ÜZÜLME BU İNSAN İÇİN !!!
Yarı yolda bıraktı da yarı yolda bıraktı beni. Verme o zaman altınları omur boyu sakla belki döner. Herkes birilerine güveniyor ne darbeler yiyor. Adam altınları getir ya da özür dile, hadi affettir kendini bana diye dalga geçiyor iade etmiyorsun. Konuyu takipten çıkarıp kafami dinlicem valla.merak etmeyin 3 çocuk babasi olan ve yari yolda birakan kisiyide gordum ben. o kiside "babam" ben on senedir zaten annemle babaminn tartismalarindan yeni yeni rahata çikmistim kimse kimsenin içini bilemezz. ve nisanlandigim kiside beni mutlu edecek omur boyu mutlu olcam onunla diye guvenerek yola cikmistim onunla. verdigi sozler gozlerimi kor etti iste napabilirim. ayrica miy miyda degilim. siz benim yasadiklarimi bilmediginiz için bu kadar onyargili konusamazsiniz bana. uzuluyorum uzuntumu paylasmaya geldim burda. miy miy degilim ben !!!! pamuklara sarilip el bebek gul bebek buuyutulmedimki miy miy oluyum !!!
hastaneye nıye yatmıştı nısanlınız?
vercem insallah. sözde kalmayacak insallah gerçekten vercem bitircem bu aciyi. inan simdi gozlerimden ona degmeyecek yaslari dokerek yaziyorum. ama elbet bi gun bitecek bu icimdeki hisler ona karsi :'( :'( :'( :'(
Yarı yolda bıraktı da yarı yolda bıraktı beni. Verme o zaman altınları omur boyu sakla belki döner. Herkes birilerine güveniyor ne darbeler yiyor. Adam altınları getir ya da özür dile, hadi affettir kendini bana diye dalga geçiyor iade etmiyorsun. Konuyu takipten çıkarıp kafami dinlicem valla.
emin ol bunu senden çok buradaki seni seven bizler istiyoruz ne olur üzülme böyle boş şeyler için.
biliyorum çok tesekkurler yanimda ooldugunuz için çok sagolun anlaysiniz için
birincisi burda kuyumcu yok burasi yurtdisi ve turk kuyumcu 4 saat uzaklikta. ikincisi akrabalar yanasmiyor kendiniz halledin bizi karistirmayin diyor. yani tek tabancayiz ve er geç verilcek onlar kalmayacak bizde. ne kadar içim yansada...
Arkadaş kaç paralık altın ya? Bu kadar için yanıyo tribe giriyosun? 1 haftadır vermiyosun. İnsanları istetiyosun. Nişanlım almadı annesi aldı derdindesin. Sonuçta para onlardan çıkmış yani. Gökten zembille inmedi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?