altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

tam annemin aklindansin. alyanslari alirken tektas yuzukte alincakmi diye sormustum nisanlim dedigim kisiye o cevap vermeden annesine bakti (orda alyanslari almamaliydimda is isten geçti iste) anneside yok demisti bende uzulunce kuyumcu 14 ayar tektas vermisti hediyemiz olsun diye. ve onlar biz para verip aldik o tektasi dediler. annemde neleri varsa veririm ama elime bide cekic alip giderim o tektas ne onlara gider nede bizde kalir dedi. ezerim onu vermem onlara dedi.

birincisi burda kuyumcu yok burasi yurtdisi ve turk kuyumcu 4 saat uzaklikta. ikincisi akrabalar yanasmiyor kendiniz halledin bizi karistirmayin diyor. yani tek tabancayiz ve er geç verilcek onlar kalmayacak bizde. ne kadar içim yansada...

ben beklemiyodum istemesini. benim bekledigim sey bi umut belki birlesmekti. ama beklemekle hata etmisim.
4 aydır aramayan sormayan niye barışmak istesin
Altınları istemek zorunda bırakmışsın adamı
4 ay önemli bi süre 4 gün beklemeden yollamak lazımdı bence
Beni aramayan adamın altınına tüküreyim derim ben, dönse de ben istemem hatta evlilik bu çocuk oyuncağı değil

ben biseye mecbur birakmadim. o ne kadar kotu sozler soylesede bana benim onu aramami oda beklemis. hep aramani bekledim dedi bana.

İyice arabeske bağladın. Sanki ilk ayrılık yaşayan sensin. İlk aşkıyla evlenmeyen her kadın bu aşk açısını yaşamıştır sonuçta. Adam senle dalga geçiyor, gelmissin burada kalbime söz geciremiyorum diye parçalıyorsun kendini. Görende 40 sene aynı yastığa baş koyduğun, 3 çocuğunun babası seni yarı yolda bıraktı zanneder. Bunu yaşayan kadınlar bile senden daha güçlü ve daha aklı başında davranıyor. İçim kiyildi bu ne böyle miy miy olmaz ama ya.

ben biseye mecbur birakmadim. o ne kadar kotu sozler soylesede bana benim onu aramami oda beklemis. hep aramani bekledim dedi bana.
Egosu için beklemiş
İlk görüşmenizde beni ikna et özür dile dilemiyosan ver altınlarımı demesinden belli burnu kaf dağında ama senin gözünde hala perde var

can özüm ya bu iş seni giderek moral bozukluğuna psikolojik bunalmaya götürmeye başladı ver altınlarını kes bu aile ile görüşmeyi tek başına devam et yaşantına dünyada bi bu adam yok rabbim hakkında hayırlısını versin.

LÜTFEN ARTIK ÜZÜLME BU İNSAN İÇİN !!!

merak etmeyin 3 çocuk babasi olan ve yari yolda birakan kisiyide gordum ben. o kiside "babam" ben on senedir zaten annemle babaminn tartismalarindan yeni yeni rahata çikmistim kimse kimsenin içini bilemezz. ve nisanlandigim kiside beni mutlu edecek omur boyu mutlu olcam onunla diye guvenerek yola cikmistim onunla. verdigi sozler gozlerimi kor etti iste napabilirim. ayrica miy miyda degilim. siz benim yasadiklarimi bilmediginiz için bu kadar onyargili konusamazsiniz bana. uzuluyorum uzuntumu paylasmaya geldim burda. miy miy degilim ben !!!! pamuklara sarilip el bebek gul bebek buuyutulmedimki miy miy oluyum !!!

vercem insallah. sözde kalmayacak insallah gerçekten vercem bitircem bu aciyi. inan simdi gozlerimden ona degmeyecek yaslari dokerek yaziyorum. ama elbet bi gun bitecek bu icimdeki hisler ona karsi :'( :'( :'( :'(

Yarı yolda bıraktı da yarı yolda bıraktı beni. Verme o zaman altınları omur boyu sakla belki döner. Herkes birilerine güveniyor ne darbeler yiyor. Adam altınları getir ya da özür dile, hadi affettir kendini bana diye dalga geçiyor iade etmiyorsun. Konuyu takipten çıkarıp kafami dinlicem valla.

vercem insallah. sözde kalmayacak insallah gerçekten vercem bitircem bu aciyi. inan simdi gozlerimden ona degmeyecek yaslari dokerek yaziyorum. ama elbet bi gun bitecek bu icimdeki hisler ona karsi :'( :'( :'( :'(

emin ol bunu senden çok buradaki seni seven bizler istiyoruz ne olur üzülme böyle boş şeyler için.

çikar napiyim seni zorla getirmedim bu konuya. kusura bakma kafani agrittiysam. yorum yapmazsin olur biter bundan basit bisey yok !!

Arkadaş kaç paralık altın ya? Bu kadar için yanıyo tribe giriyosun? 1 haftadır vermiyosun. İnsanları istetiyosun. Nişanlım almadı annesi aldı derdindesin. Sonuçta para onlardan çıkmış yani. Gökten zembille inmedi ya.

birincisi burda kuyumcu yok burasi yurtdisi ve turk kuyumcu 4 saat uzaklikta. ikincisi akrabalar yanasmiyor kendiniz halledin bizi karistirmayin diyor. yani tek tabancayiz ve er geç verilcek onlar kalmayacak bizde. ne kadar içim yansada...

Altının sahtesini gerçeğini ayırt edecek biri vardır illa

tribe girmiyorum neden anlamiyosunuz beni. vercem altinlarinida neleri varsada

tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.

altınları vermeyerek hala bana dönecek umudu taşıyorsunuz bence. ben öyle gördüm.

emin ol umrunda olsaydın adamın gözü sensizliği taşıyamaz, altın aklına bile gelmezdi.

bence kendinize saygınızı koruyun. sonra pişman olabilirsiniz iyice yüzsüzleşince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…