altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

abartmiyosunuz. ama nasil bi yol izlemem gerek bu sahitlik konusunda. aile buyukleri biz karismayiz diyolar (güya akrabalar !!!!) annemle babam gitcek aksam bi aksilik çikmazsa. napmaliyiz ?

Öncelikle eve gidilmemeli halka acık bir yerde örneğin kameraları olan verilse daha iyi değil mi
Ayrıca yanlarında aileden olmayan ama iki tarafı da tanıyan biri veya birileri gitse de iyi olur
Günlük tutuyorsanız günlüğünüze yazın bugün altınları verdik vs. diye

canım bak benımde nısanım atıldı telefnda konusurken kavga ettık bıtsın dedı bitirdik. Çok acı cektım barısırız dıye bekledım onlarda esyalar ıcın aramayınca umut oldu ıcıme baka bırgün kendı kendine nıye bunu yapıyorsun dedım butun esyalarımı gonderdım bır copunu bıle bırakmadım. 2 ayı gectı yavas yavas duzelıyorsun tabı yıne canın acıor ama eskısı gibi degıl. Sende o karmasadan cıkar kendını gonder esyalarını yavas yavas yoluna bak ınan duzelecek kendını daha ıyı hıssedeceksın.

tamam çok tesekkur ederim bu fikirleri aileme sunacam ve gerekeni yapsinlar.

Ooo daha ne gördün sen
Babana bile güvenme lafını hiç duymadın mı sen
Bu gider diğeri gelir hatta bi tık daha düzgündür evlenirsin belki ama bence ona bile %100 güvenme
İnsanoğlu bu yarın ne olur belli olmaz
Kimseyi de hayatının merkezine oturtma
Ölüm de ayrılık ta biz insanlar için

Teşekkür ederim hemfirikiz demek
Bi ara konu nasıl açılıyo demiştin ama hala konu açmadın gözümden de kaçmadı bak
evet tatlım ya ben hamileyim biraz fazla hassas oldum bu dönemde ne yapabilirim diye yazacaktım sonra insanların sorunlarını görünce utandım yazamadım:)

gondercem :'( :'( :'( ne kadar canim yansada bitcek :'( :'(

haklisin

tamam çok tesekkur ederim bu fikirleri aileme sunacam ve gerekeni yapsinlar.

Gerçekten artık insanlar çok değişti her şey beklenebilir
Gecen biri yazmıştı istemeye gelirken aldıkları çiçek ve cikolatayı dahi istemişler düşünün artık
Sizin için çok zor bir de bunları düşünmek ama böylesi en iyisi
tedbirli olmak lazım

çikolatalari yedik malesef ama çiçekleri kurutmustum onlarida vercem merak etmesinler. iki kez giydigim ayakkabi vardi onu bile, bana bi dal gul almisti onu bile, bi copunu birakmadim hepsini topladim.

Bence onun seni çağırmasındaki amaç zaten altınları istemekmiş. sadece kendince laf sokmaya çalışmış beni geri kazan gibisinden. sen onu geri kazansan bile gerçek bi ilişki olacağına inanmıyorum ben. en iyisi ver sende kalan herşeylerini önüne bak. ne halleri varsa görsünler

vercem bu aksam insallah. onu her gordugumde kalbim yerinden çikacak gibi oluyor ona hâlâ asigim ama boyle olmaz vercem bitsin ne varsa noluyosa olsun :'( :'( :'(

Evlenmeden bunları yaşadıysan evlendikten sonra annen ve kv den dolayı evde çok problem çıkar bence. Bence ayrıl.

Sen kurtuldun ona dua et bence o da altınlarıyla ne yaparsa yapsın ister harcasın ister yatsın
Nişan bozulunca alacak tabi altınlarını
altinlarinda gozum yoktu zaten. benim evimde dururken bi kez bile takmadim hicbi zaman benimsemedim altinlari. alsin basina calsin napiyim

Belli ki sevginden gözlerin kör olmuş seni yargılamak doğru değil ama şöyle bir durum daha var her sevgide doğru çıkmıyor bazen boşver ver herşeyini geri onların yaptıkları bu kadar değerin varmış de verirkende hiç üzülme göğsünü gere gere dön arkanı git o seni kabettiğine üzülsün hatasını anlar geri döner diyede hayale kapılma bir kere hata yapan bir daha yapar unutma bir süre kafanı dinle sonra yeni bir sayfaya yazmaya başla çünkü yeni sayfa açmayı altınlarını verdiği gün yapmış olursun dilerim ki sıkma canını adam olmayan oymuş . Her zaman ilk nezaket kadına gösterilmelidir bi kapıdan geçerken bile erkek kadına öncelik verir senin anlattığınsa senden özür beklemiş bide haksızken özürünüde dilemeyi unutma derim büyüklük sana yakışır verdiğin öncelikte ona dilediğin özür onu iyi tanıyamadığın için olsun ne kadar anlar bilemem ama en azından içini dökersin 1-2 yıl sonra o kimmiş ya dediğinde onu nasıl rezil ettiğini hatırlarsın .

Bu nasıl bir ego böyle herşeyi sana yükleyip seni suçluyor benden özür dile diyor bence onun egosunu lego yapıp oynama vakti gelmiş ardından uzulmene bile değmeyecek karakterde bi insan önüne bakmalisin.

Bosandigim adama benziyor. O da 10 gun aramamis 10 gun sonra bilezikleri istemek icin aramisti. O da anneciydi. Kac kurtul bilezikleri de ver koluna taksin da hevesini alsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…