abartmiyosunuz. ama nasil bi yol izlemem gerek bu sahitlik konusunda. aile buyukleri biz karismayiz diyolar (güya akrabalar !!!!) annemle babam gitcek aksam bi aksilik çikmazsa. napmaliyiz ?
Teşekkür ederim hemfirikiz demekÇekirge senin yorumlarına bayılıyorum bazen lafı ağzımdan almış diyorum:)
Öncelikle eve gidilmemeli halka acık bir yerde örneğin kameraları olan verilse daha iyi değil mi
Ayrıca yanlarında aileden olmayan ama iki tarafı da tanıyan biri veya birileri gitse de iyi olur
Günlük tutuyorsanız günlüğünüze yazın bugün altınları verdik vs. diye
Ooo daha ne gördün senbeni çok guvendirdi. hayatimda ailemden sonra ilk defa birine guvendim ne hayal kurduysam ne yasadiysam onunla gordum herseyi. iyiyide kotuyude. simdi ben baskasina nasil guvencem. gelen gideni aratir demisler ya bi sonraki bundan daha beter olursa ??? :'( :'( çok soru var kafamda
evet tatlım ya ben hamileyim biraz fazla hassas oldum bu dönemde ne yapabilirim diye yazacaktım sonra insanların sorunlarını görünce utandım yazamadım:)Teşekkür ederim hemfirikiz demek
Bi ara konu nasıl açılıyo demiştin ama hala konu açmadın gözümden de kaçmadı bak
canım bak benımde nısanım atıldı telefnda konusurken kavga ettık bıtsın dedı bitirdik. Çok acı cektım barısırız dıye bekledım onlarda esyalar ıcın aramayınca umut oldu ıcıme baka bırgün kendı kendine nıye bunu yapıyorsun dedım butun esyalarımı gonderdım bır copunu bıle bırakmadım. 2 ayı gectı yavas yavas duzelıyorsun tabı yıne canın acıor ama eskısı gibi degıl. Sende o karmasadan cıkar kendını gonder esyalarını yavas yavas yoluna bak ınan duzelecek kendını daha ıyı hıssedeceksın.
Ooo daha ne gördün sen
Babana bile güvenme lafını hiç duymadın mı sen
Bu gider diğeri gelir hatta bi tık daha düzgündür evlenirsin belki ama bence ona bile %100 güvenme
İnsanoğlu bu yarın ne olur belli olmaz
Kimseyi de hayatının merkezine oturtma
Ölüm de ayrılık ta biz insanlar için
tamam çok tesekkur ederim bu fikirleri aileme sunacam ve gerekeni yapsinlar.
Gerçekten artık insanlar çok değişti her şey beklenebilir
Gecen biri yazmıştı istemeye gelirken aldıkları çiçek ve cikolatayı dahi istemişler düşünün artık
Sizin için çok zor bir de bunları düşünmek ama böylesi en iyisi
tedbirli olmak lazım
Bence onun seni çağırmasındaki amaç zaten altınları istemekmiş. sadece kendince laf sokmaya çalışmış beni geri kazan gibisinden. sen onu geri kazansan bile gerçek bi ilişki olacağına inanmıyorum ben. en iyisi ver sende kalan herşeylerini önüne bak. ne halleri varsa görsünler
Evlenmeden bunları yaşadıysan evlendikten sonra annen ve kv den dolayı evde çok problem çıkar bence. Bence ayrıl.
Sen kurtuldun ona dua et bence o da altınlarıyla ne yaparsa yapsın ister harcasın ister yatsınvercem insallah bu aksam. bu kadar istiyosa alsin koynuna yatsin altinlariyla
altinlarinda gozum yoktu zaten. benim evimde dururken bi kez bile takmadim hicbi zaman benimsemedim altinlari. alsin basina calsin napiyimSen kurtuldun ona dua et bence o da altınlarıyla ne yaparsa yapsın ister harcasın ister yatsın
Nişan bozulunca alacak tabi altınlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?