arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim aranızda ver diyen var verme diyen var bende aynen böyle kararsız kaldım. diğer konularımın eksik kalış sebebi sorunların halledilmeyip üzerinin kapatılıp tekrar tekrar yaşanmasından dolayıdır.ayrıca eşim zaman zaman bazı şeylerde çok hassas olur bazen de çok sinirli olur şiddet uygular dengesiz yani.eşim evet zamanında ek gelirlerini bana araba almak için verdi ama bunu güvendiğinden mi verdi sanki onun aklında hep bir proje olur onlar için kullanırım diye düşünmüştür neden bu güne kadar topladıklarımı istemiyordu da tam ben araba paramı toplamışken almaya karar vermişken böyle benden paralarını geri istiyor. belki noter de sürekli uğraşmamı istemediği için alıp alıp satacağı için kendi üzerine olsun istiyor dedikleri doğru olabilir bende isterim kar yapsın bana daha iyi şeyler alsın ya da kendine ama onun öyle bir ailesi var ki sırf çocuğumuz yok diye yuvamızın yıkılmasını bile istiyorlarboşanmayı aklıma getirmeyi hayatta istemiyorum ama dünyanın bin bir türlü hali var herşeyi duyuyoruz bu yüzden kararsız kalıyorum.düğünde takılan altınları veriyorum araba için topladıklarımı da veriyorum benim vermekte kararsız kaldığım annemin taktığı bilezikler kaynanamların taktığı bilezikler ve setim. ama bunlar olmadan da eşim parayı denkleştiremiyor ve kimseden borç alamaz durumu iyi olan tanıdıklarımız yok ki:18: akşam eşimle tekrar güzelcene konuştum ama bana dediği tek şey yazıklar olsun bana güvenmiyorsan bana güvenmeyen bir eşten çocuğumuzun olmasının bir anlamı yok dedi
çok üzgünüm şu anda
![]()
valla kusura bakmayın da üç gün önce yediğiniz dayaktan sonra hala bunları konuşup bi de eşim bana yazıklar olsun senden çocuk istemıom dedi diye üzülüşünüz çok garip.