slm arkadaşlar malesef bu günlerde sorunlarım hiç bitmiyor. ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. bu geçtiğimiz 2 yıl içerisinde eşim ben araba almak istiyorum diye ek gelirlerini bana veriyordu ve ben onları toplayıp altın yapıyordum gerekirse kendi ihtiyaçlarımı bile erteliyordum sırf bu araba hevesim için elime geçen paraları biriktirip altın yapıyordum şu an araba alacak fiyata ulaştım yalnız eşim kararından vazgeçip ticarete atılmak istediğini söyledi daire alım satımı yapacakmış bu altınları istiyor ayreten bir miktar paramız var yalnız yetmiyor ve benim kendi annemin evlenirken aldığı bilezikler hasır setim ve kaynanamın aldığı bileziklerim vardı bu takılarımı kaynanmlar bir iş için aldı kullandı ve şimdi bana ödemek istiyorlar ama eşim bana sormadan onları takı olarak değil de ev alacağım ona eklemeyi düşünüyorum demiş. ben eşime çok kırıldım hem bana danışmadı hem de bu kadar şey benimken daireyi kendi üstüne yapacakmış ben benim üstüme olsun istiyorum sürekli alım satım yapacağı için eşim beni uğraştırmak istemiyormuş . ama insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor ve eşimle zaman zaman çok büyük tartışmalar yaşadık şiddet bile gördüm kaynanamlar ise malın üstüme olmasını istemiyorlar neymiş henüz bir çocuğumuz yokmuşbende eşime dedim ki madem evliliğimiz güvence altında değil çocuğum yok diye beni kabullenemiyorsunuz neden senin üstüne olsun ben istemiyorum dedim. eşim baktım ağlayıp kalktı gitti ve yattı bana da ben bu güne kadar hiç senin benim diye düşünmedim ama sen ilk fırsatta bana aramızda senin benim olduğunu gösterdin dedi. aslında kanunen yarısı benim ama allah korusun boşanma gibi bir durum olursa eşim hemen başkasının üstüne yapar ve hakkımı da alamam. sizce ne yapmalıyım
![]()
valla ben sizden bi şey anlamadım. başka bi sayfada dayaktan, kızarmış yerlerinizden bahsediyosunuz. burada da altını versem mi, eşime senin üstüne istemem dedim ağladı diyosunuz. şimdi bi çelişki vra;
SENIN ÜSTÜNE OLMAZ EV DEYINCE AĞLAYACAK KADAR HASSAS OLAN ADAM Mı SIZI DÖVDÜ, YOKSA SIZI DÖVEN ADAM GERÇEKTEN BU KADAR HASSASSA DA BI LAFıNıZA KıRıLıYORSA SIZE NASıL KıYDı.
ha bi de şu var, hallettiniz mi dayak olayını daha üç beş gün oldu, diğer sayfada konunuz gidiyo, millet üzülerek size çözüm arıyo. bari arkadaşlara eşimle konuşuyorum, onu affettim deseydiniz. ama affetmediyseniz de bi şey yok gibi hayata devam edip ev falan konuşuyosanız ilginç! ilginç çünkü eşiniz size vurduğunaet göre sizi çok incittiğini filanhissediyo olmalı. yani bu durumda sizin ona kırılmaya hakkınız var ama onun size olmamalı. daha bi de o mu kırılıyo
son bi şey eşiniz özür falan dilediyse diğer sayfadan arkadaşlara bildirin bence. (çünkü ben de dahilim buna) sizin durumunuza üzlüp günde bi kaç kez konunuza bakıyorum eşinizle hallettiniz mi sorunları diye. umarım ifade etmişimdir kendimi. sevgiler...