- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
n üstüne sadece oğlu yasıcak kız baska şehirde evli üstelikVermemelisin onlar kadının güvencesi. Ayrıca oğlana ev alınır normal bişey neden düşman oluyor.
olasılık değil canım kesin gibi bişey kv cok bilmiş biri ve kızına takmıs kafayı ben size ev aldım o gönül koydu die içerlenio.. en sonunda ev senin üstüne kiraya da cıkalım dicem ama ipler kopcak..Nerden çıkardınız ki bu olasığı ,
Tabu sizin üstünüze olursa verin gitsin ,yoksa neden vereceksiniz o sizin teminatınız !!!
canım görümcem baska şehirde zaten biz kv ile aynı şehirdeyiz.. kv cok otoriter kimseye güvenmez tapuyu üstüne aldı ama biz oturcaz.. nişanlıma göre anormal bi durum yok o evde kalmamızda.. ev alırız belki ama hemen değilMadem ev size alındı tapu neden onların uzerıne.. Madem oyle eşinizle istediğiniz evi siz alın. Altınlarınızla girişirsiniz.Üstüne de yardım ederler.. Ev sizin olur.. Daha sonra o eve geçersiniz.Görümcenizde oturdugunuz evde oturmuş olur.
öyle mi diyeyim yani direkAl tapuyu , ver altinlari.
keşke nişanlım bunu söyleyebilse ben söylesem skandal olurTapuyu sizin üstünüze alırsanız neden olmasın
Çümkü görümcenin kendi üstüne olacak
olasılık değil canım kesin gibi bişey kv cok bilmiş biri ve kızına takmıs kafayı ben size ev aldım o gönül koydu die içerlenio.. en sonunda ev senin üstüne kiraya da cıkalım dicem ama ipler kopcak..
görümcem baska sehirde beni düşman belledi annesine ona almadı evi die küstü şimdide annesiyle iyi gecinip benim altınları alma peşindeSiz evlenince altınları onlara verin,sonra da Allah gecinden versin kayınvalide vefat edince de sizin oturduğunuz evden çocukları da hak talep etsinler. Yok öyle bir dünya. Ya ev sizin üstünüze olsun ya da gidin kirada oturun.Aslında en güzeli,görümcen o evde otursun,size yeni ev alsınlar
nişanlıma ettim canımDaha takılmamış ve temmuzda takılması muhtemel altınlarınıza el koymaya şimdiden niyetlendilerse durumunuz zor.vermeyeceğinizi belli edin
öyle mi diyeyim yani direk
kendi üstüne olur çünkü belli miktar paraları var üstünü tamamlıcaklarGörümcene yeni alınacak evde kayınvalidenin üstüne olacaksa bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?