altınlarımı vermeli miyim

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..

Nerden çıkardınız ki bu olasığı ,
Tabu sizin üstünüze olursa verin gitsin ,yoksa neden vereceksiniz o sizin teminatınız !!!
olasılık değil canım kesin gibi bişey kv cok bilmiş biri ve kızına takmıs kafayı ben size ev aldım o gönül koydu die içerlenio.. en sonunda ev senin üstüne kiraya da cıkalım dicem ama ipler kopcak..

canım görümcem baska şehirde zaten biz kv ile aynı şehirdeyiz.. kv cok otoriter kimseye güvenmez tapuyu üstüne aldı ama biz oturcaz.. nişanlıma göre anormal bi durum yok o evde kalmamızda.. ev alırız belki ama hemen değil

Siz evlenince altınları onlara verin,sonra da Allah gecinden versin kayınvalide vefat edince de sizin oturduğunuz evden çocukları da hak talep etsinler. Yok öyle bir dünya. Ya ev sizin üstünüze olsun ya da gidin kirada oturun.Aslında en güzeli,görümcen o evde otursun,size yeni ev alsınlar

İyi ozaman kızından da alsın para olurmu öyle şey veya altın madem ayrımcılık yapmayacak oda önden teminat versin.

görümcem baska sehirde beni düşman belledi annesine ona almadı evi die küstü şimdide annesiyle iyi gecinip benim altınları alma peşinde

yerinizde olsam bu işi asla düğünden sonraya bırakmam madem size ev aldı neden oğlunun üstüne yapmadı da kendi üstüne yaptı bu durumda annesine bir şey olsa ablası direk hak isticek o evden eğer altınlarınızı verirseniz resmen güme gitmiş olacaklar. bu durumu açık açık ilk olarak nışanlınızla konusun olmadı kvdenizle konusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…