altınlarımı vermeli miyim

ev 180000 bize de 30 takılır sanırım

Tamam siz 60 bin kredi çekersiniz, 30 bin de altınları verirsiniz. Eder 90 bin. KV bunu kızına versin, onlar üstüne ekleyip evlerini alsın.

Kayınvalide size 90 binlik, görümcenize 90 binlik ev almış gibi olur.

Sakin öyle bi hata yapma bacım valla yaşamış biri olarak söylüyorum kaynanamgil kendi oturdukları evin yerini ödemek için düğün takılarımı istediler ve düğün borçları için tabi ailemde çok sıkıstıkları için beni ikna edip verdiler ( ki adamlar bana ne gelinlik aldılar ne abiye hepsini ailem aldı bi 1000 tl lik salon tuttular ) altınları aldılar sözde altınların hepsi düğün borcuna gitmis imkansız ki böle bisey ev borcunu yine ödemediler sonra kolumdaki altınlarıma göz diktiler bende gittim hemen arsaya yatırdım bileziklerimi yani sen sen ol sakin verme evladini o kadar düşünüyorsa kendi alsin hem sana aldığı ev senin üstüne deil onun ustune oturtmuyorsa oturtmasin boşver altınlarınla gorumcene ev almak zorunda deilsin onlar senin ilerde çocuklarının geleceği kiraya çik daha iyi

Normalde veririm.
Altinin guvence olduğuna falan da inanmiyorum. (Inansam dugunden sonraki ay yemezdim )
Ama gorumcenin o konusmasindan sonra degil altinlar dugundeki nakit parayi bile vermem.
Evi bana degil ogluna aliyor kv der isin icinden cikarim.

canım bilio nişanlım o da aradı onu kızdı ve konusmuo onla.. doldurusa geldiğini düşünüo ablasının.. sık sık gitme olayı bizde de var kv istio ki sürekli onda kalalım evlendikten sonra.. ama şimdiden bişey demiyorum sonrasında kalma konusunda tepkimi koycam

alinan ev sizin üstüne mi kvdenizn üstüne mi. 2 cisi yarin öbur gun bu evi ben aldin diyerek sizin eve yerlesirler... 3 sude sen kimseye altinlarini vermek zorubda degilsin delimisin?? evini alcaksa kendi alsin. o kv senin evinde kalacak bu apacik ilk basta oyle olmaz derler sonra görürsun ama.
kimsenin evinde oturma. o alinan evin tapusu kimib üzerine??? nisanlinib uzerine mi

al tapuyu ver altınları
o altınlar esınızle sızın
o altınları satıp uzerıne kredı cekıp sızde kendı evınızı alabılırdınız ne munasebet... vermeyın derım

se
sen öyle san o evi sizde kalmak icin aldi keyfindeb sm adi ztn) bukadar saf olmayın evı kımın üstğne alındı

İyi de bir de görümce açısından bakalım olaya
Daha evlenmeden erkek kardeşi için ev alınıyor
Ama kız 10 senelik evli, hiç bir şey alınmamış

Kız gönül koymakta haklı, konuştuğu şeylerde olmasa da

kv üstüne canım

tamam cevabımı aldım. konu sahıbı bukadar saf olma. alsa ve asla o evde oturma. altınlarımla dugun takısıyla kendı uzerıne ev al ozamana kadarda 1 oda kırala bıttı. kvden sızr vermemıs kı o evı. yarın öbur gun o evden gorucende hakkını alacak. asla ve asla boyle bır hatta yapma. kvden sıze yerlesecek bu ev benım dıyecek gıkını dahı cıkaramıcaksın. bastan bu hattayı etme

kv daha 2 gün önce ablanıza da yardım etmemiz gerek böyle olmaz dedi nişanlım da biz edemeyiz etceksen sen et dedi ama şimdilik öyle ilerde o benim ablam etcem der mi bilmiuyorum

Içerledi ise anneye kira verin görümce sussun annesi de kirayı ne yaparsa yapsın ister yesin ister görümceye versin

Olmaz der altın isterlerse de huzurum kıymetli altın ile kira öderim ama bu garip aile çekişmesine dahil olmam de mesafeni koy

canım gelip kalır arada ama yerleşemez çünkü nişanlım rehatına cok düşkün biri ve onlar evdeyken asla rahat edemio ama belli de olmaz tabi

verme o evdede oturma yahu sizin olmayan bir ev bunu bilin ... Hayat bu ne getireceği asla belli olmaz 1.si kv nin evi siz evlenmeden önce alındığı içinn size kalmıycak ... diğer evde herhangi birşey talep edemiyceksiniz ... yerinizde olsam bu teklifi kabul etmezdim kv nin evi kendine kalsın...

O konuda haklisin.
Dedim ya normalde verirdim diye.
Erkege aliniyorsa kiza da alinmali. Hatta aslinda erkege degil kiza alinmali.
Ama gorumcenin konusmasina gıcık olur da vermezdim ben.

ama şimdi evde oturmam kiraya cıkcam dersem kıyamet kopcak biliyorum.. kv direk söylemedi altınları ver die ima etti sadece bende nişanlıma söledim olmaz die

kvdenızın nıyetı 10 yıllık bır evlı bayan olarak göruyorum ztn tek oglu o eve yerlesecek sanmakı o evde rahat edecegını. bunu nışanlında bılıyor hersey köprüyü gecene kadar. sonrada kv emınden cıkmıyor evde onun dıye konu acarsın burda. senın degılkı o ev sen nıye takını verecen?? tapusu ustune olsaydı o ayrı. ztn o evı gorumcen sıze bırakmaz hakkını alır merak etme. agzını acamadınmı nısanlına ev bızım degıl nıye takımı verecem dıye. asla evlenme bu durumda biz tecrubeden konusuyoruz burda. al evını yada bır oda kırala dugun takınlada al evını kendı uzerıne . kvden cok kurnaz hıc bu oyunlara gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…