altınlarımı vermeli miyim

Ev şu anda boş mu?
Kayınvalideler şu an nerede oturuyor? Kendi evlerinde mi, kirada mı?

Eğer kirada ise onlar geçsin kendi evlerine, siz kiralarsınız kendinize başka ev.
Eğer kayınvalide kendi evinde oturuyor ise yeni aldığı evin yarı fiyatını (görümcenin payı diye düşündüm) kayınvalideye verip tapuyu kendi üzerinize alın.

ev bos canım kvler kendi evlerinde oturuolar.. bunu nişanlıma mı yoksa bana direk sölediğinde kv ye mi söylemeliyim

ev bos canım kvler kendi evlerinde oturuolar.. bunu nişanlıma mı yoksa bana direk sölediğinde kv ye mi söylemeliyim

Sana kim söylerse ona söyle bence
Kayınvalide senden direkt isterse altınları ona söyle.
Nişanlın söylerse sen de nişanlına söyle

Verme .. Gerekirse kirada oturun ama kv nin üstüne olan bir ev için hiçbirşeyini verme ..

görümcem baska sehirde beni düşman belledi annesine ona almadı evi die küstü şimdide annesiyle iyi gecinip benim altınları alma peşinde
Sen kendi altınını vermedikten sonra annesiyle iyi geçinse ne olur. Gerekirse o evde oturmazdım yine de altınımı vermezdim ben olsam. Siz en iyisi düğün sonrası araba alın,altın maltın kalmasın ortada

Yerinizde olsam kirada otururum yine de bu saçmalığa karışmam. Siz altınlarınızla zaten peşinat yapıp taksitle gerisini ödersiniz. Ayrıca görümceye ev alınırsa oturacağınız ev "evlenmeden" sizin üzerinize yapılsın diye bir teklif yapın bakalım ne yapıyorlar. Ne de olsa sizin altınlarınız...

bence verme ne alaka görümceye ev alınacak senin altınlar gidecek..nişanlınla bu konuyu konuş eğer çok gözü varsa evde geçsin görümcen otursun siz ilerde çalışıp kendinize ev alırsınız..

Son düzenleme:
canım o evi biz oturalım niyetiyle aldı ve şimdikiraya cıkalım desem nişanlım da kabul etmez

Aynen yaa. Konu sahibinden ev karşılığında altın istiyorlar. Görümceden ne istiyorlar acaba?
hiçbişey sadece küsmemesini hem bana düşman oldu aradı ben snein ne mal oldugunu biliyoerum falan bisürü hakeret etti hem de küstü ailesine vicdan yaptırıo şimdi de annesiyle iyi olup ev aldırma derdinde

canım o evi biz oturalım niyetiyle aldı ve şimdikiraya cıkalım desem nişanlım da kabul etmez

Siz nişanlısınız evli değil. Nişanlım ona kızar buna kızar... E siz de kızın bazı şeylere. Şimdiden ağırlığınızı koymazsanız evlenince ne yapacaksınız?

hiçbişey sadece küsmemesini hem bana düşman oldu aradı ben snein ne mal oldugunu biliyoerum falan bisürü hakeret etti hem de küstü ailesine vicdan yaptırıo şimdi de annesiyle iyi olup ev aldırma derdinde
O nasıl bir konuşma öyle Evlenmeye iyi cesaret ediyorsun,bence iyi düşün. Erkek arkadaşın biliyor mu öyle dediğini? Sana hak veriyor mu? Bu konuları iyice ölçüp tartmadan sakın evlenme,düşündüğünden daha önemli aile konusu.Ben senelerdir aşık olduğum adamdan az kalsın ailesine sık sık gitmek istemediğim için boşanacaktım.O kadar bunalttılar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…