- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o zaman götür balayına ama altınların olduğu çantayı sakın çıkarma seyahat esnasında kolundan 2 tanede göz yaşatıcı sprey alın bir sende bir eşinde dursun spreylerde cebinizde elinizde her an spreylerin üstünde olsun. balayı oteline yerleşince de hemen odanızda ki kasaya koyun benm balayına gittiğim otel kasa için extra ücret istemiyordu ( ben altınlarımı yanımda götrmemiştim gerçi ) ama extra ücret isteyen bi otelde olsa odada ki ksaya koyun tatil dönüşünde de mutlaka dediğim gibi altınların olduğu çantayı yanından ayırmadan ve göz yaşartıcı spreyler senin ve eşininin elinin altında eve dönün ama uçakla giderseniz tabi balayına göz yaşartıcı spreyi uçağa sokamazsınız orasını bilemicem artık ansıl çözüm bulursunuz.canım bunu bana diyen annemler.bilmiyorum ama hiç yanaşmak istemiyorlar,geçmiştede çok kırdılar beni,zor duruma düşeceğimi bile bile göz yummaları dahada üzdü.500 olsa bile ben evlenince bi şekilde verirdim ama bana öyle bi dedilerki,şu saatten sonra onlar dese gene istemem...
balayına götüreceğim mecburen![]()
canım en iyisi banka kasası.benim altınları nişandan sonra kasaya koyduk kafamız rahat.altın bu kimseye emanet edilmez ben diyim sana.çok güvendiğin birine verirsin evine hırsız girer alır götürür.
canım o zaman götür balayına ama altınların olduğu çantayı sakın çıkarma seyahat esnasında kolundan 2 tanede göz yaşatıcı sprey alın bir sende bir eşinde dursun spreylerde cebinizde elinizde her an spreylerin üstünde olsun. balayı oteline yerleşince de hemen odanızda ki kasaya koyun benm balayına gittiğim otel kasa için extra ücret istemiyordu ( ben altınlarımı yanımda götrmemiştim gerçi ) ama extra ücret isteyen bi otelde olsa odada ki ksaya koyun tatil dönüşünde de mutlaka dediğim gibi altınların olduğu çantayı yanından ayırmadan ve göz yaşartıcı spreyler senin ve eşininin elinin altında eve dönün ama uçakla giderseniz tabi balayına göz yaşartıcı spreyi uçağa sokamazsınız orasını bilemicem artık ansıl çözüm bulursunuz.