- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
1 sene dolsun diye beklemedi, adamın anasını ikna olur diye bekledi. 1.5 sene önce o davayı açsa şimdi özgürdü, bağışını da yapmıştı yoluna bakıyordu. Ayrıca o adamın parası değil, takılar kadına ait.Ciddi ciddi bir sene dolmasını mı bekledin?
Sana demiştim ya çekişmeli aç anlaşmalıya çevir kurtul diye.
Bırak onların olsun dünya mal, onların parasıyla hayır yapmayıver daha iyi kuzum.
Bir an önce aç davayı da daha fazla zaman kaybetme bu ana kuzusuyla, kendi hayatına odaklan.
Her dava kendi içinde değerlendirilir. Yargıtayın farklı kararlar verdiği davalar var. Kesinlik ifade etmek, hatalı yönlendirmek olur.
Gerçekten yok ihtiyacım. Ondan ayrılalı da parama bir Bereket geldi inanılmaz, bir ev arsası alacak duruma geldim. Meğer zamanında bunu desteklemek yüzünden hep kendi param Çar çur oluyormuşAykadar ın ihtiyacı yok o karaktersizin aldığı bir çöpe bile. Eğer olsa al derdim ona.
Sadece bir an önce ondan kurtulmasını ve kendi hayatına bakmasını istiyorum, yeterince yıprandı o ve annesi yüzünden.
Evet ara sıra gel git lerim oluyordu. Özlediğim için ya da bazı şeyleri kabullenmekte zorlandım1 sene dolsun diye beklemedi, adamın anasını ikna olur diye bekledi. 1.5 sene önce o davayı açsa şimdi özgürdü, bağışını da yapmıştı yoluna bakıyordu. Ayrıca o adamın parası değil, takılar kadına ait.
Aykadar ın ihtiyacı yok o karaktersizin aldığı bir çöpe bile. Eğer olsa al derdim ona.
Sadece bir an önce ondan kurtulmasını ve kendi hayatına bakmasını istiyorum, yeterince yıprandı o ve annesi yüzünden.
Bu çok sağlıksız bir bakış açısı. O zaman haksızlığa uğrayan kimse hakkını savunmasın bıraksın gitsin. Siz uğraşmak istemiyor olabilirsiniz ama hakkını aramak isteyene bırak git demek doğru değil.Aykadar ın ihtiyacı yok o karaktersizin aldığı bir çöpe bile. Eğer olsa al derdim ona.
Hala muhatabın olarak görüyorsun, şaşkınım.Ben ona biraz ağır konuşuyorum artık. Parazitsiniz falan dedim. Annenle ikiniz bir adam anca edersiniz dedim. Geçen mesajla tartışmaya başladık , bütün attığım mesajları annesine iletmiş
Aslında sadece bir bedel ödemesini istiyorum , hatta bağış yaptığım dekontu yollasam mı dedim hani bak gerçekten ihtiyacım olduğu için almadım sırf senden çıksın diye demek istiyorum. Bir senelik kazancı sonuçtaAlıp alamayacak olması ayrı bir mevzu fakat çevremde boşanan çok insan oldu. Altınları her zaman kadının hakkı olarak alabildiler . Tüm takı değil sadece bilezik kolye yüzük gibi takılar.
Aslında sadece bir bedel ödemesini istiyorum , hatta bağış yaptığım dekontu yollasam mı dedim hani bak gerçekten ihtiyacım olduğu için almadım sırf senden çıksın diye demek istiyorum. Bir senelik kazancı sonuçta
Benim senelerim boşa geçmiyor aslında ben bunları takmıyorum . Yüksek lisansa başlayacağım yds ye gireceğim nisanda , hayatım ilerliyor benim bi yandan. Gerçekten hayatım ilerliyor bana bir zararları yok Şuan. Bu süreçte onlar belirsizlik yaşasın kıvransın istiyorumHala muhatabın olarak görüyorsun, şaşkınım.
Uğraş, bir kaç seneni daha boşa harca bunlar yüzünden, sonra gel yine konuşuruz.
Aykadarın burda darmadağın olduğu günleri de gördüm.Bu çok sağlıksız bir bakış açısı. O zaman haksızlığa uğrayan kimse hakkını savunmasın bıraksın gitsin. Siz uğraşmak istemiyor olabilirsiniz ama hakkını aramak isteyene bırak git demek doğru değil.
Ya nasıl oldu biliyor musunuz. Benim annemlerin evinde tartışma oldu , ben bunlarla geri dönmedim evime geri dönemedim , bunlar da eşyaları yeni evime getirdiler sadece kendi ailemin taktıklarını getirmişler yani olay bu. Altınlar bendeydi normaldeMüge anlı olsa sana kızım neden altınlarınızı trak trak veriyorsunuz derdi. Vermeseydin senin hakkındı alamazlardi. Ama şuan kesin bir şey söylemek zor.
Semra haklısın , çok kötü günlerim vardı onların geçmesini bekledim. Şimdi sağlığıma kavuştum artık beni üzemiyorlar ya takmıyorum ben de . Belirsizliği onlar yaşıyor Şuan ben çok netim. Hayatımda bunlar hiç yaşanmadı sanki gibi devam ediyorumAykadarın burda darmadağın olduğu günleri de gördüm.
Bende işin duygusal boyutu daha ağır basıyor, daha fazla yıpranmaması için dedim.
En nihayetinde herkes kendi kararını verecek.
Devlet maaşından keser mi haciz gibiBen sadece altin olarak odemezse nasil oder kismina yorum yapacagim. Her ay bir ceyrek tutarinda meblagi hesabima atmaya baslayacak. Bu süreci avukatla yönetmenizde fayda var
O konu hakkinda bilgim yok maalesef ben anlasmali bosandim. Allah yardimciniz olsunDevlet maaşından keser mi haciz gibi
Yok hayır son içtihatleri istikrarlı. Takılar kime takılırsa takılsın ve kim takarsa taksın kadına aitttir.
Siz de bir an önce avukat tutun. Forumda çok bilgi kirliliği var doğru yönlendirilmezsiniz konu sahibi.
Kayınvalidemden gizli sanıyordum , değilmişMirta , konu sahibi 3 ay sonunda aile konutundan ayrılmıştı.Ayrı ev tuttu; tayin istedi, görev yeri değişikliği yaptı.
Barışma ümidiyle de kayinvalidesinden gizli eşiyle kafede buluştu.
Karşı taraf davada bunları öne sürerse; süreci nasıl etkilenir, emin olamadım.
Buna çok sevindim.Semra haklısın , çok kötü günlerim vardı onların geçmesini bekledim. Şimdi sağlığıma kavuştum artık beni üzemiyorlar ya takmıyorum ben de . Belirsizliği onlar yaşıyor Şuan ben çok netim. Hayatımda bunlar hiç yaşanmadı sanki gibi devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?