Altınların geri alınması mevzusu

1 sene dolsun diye beklemedi, adamın anasını ikna olur diye bekledi. 1.5 sene önce o davayı açsa şimdi özgürdü, bağışını da yapmıştı yoluna bakıyordu. Ayrıca o adamın parası değil, takılar kadına ait.

Her dava kendi içinde değerlendirilir. Yargıtayın farklı kararlar verdiği davalar var. Kesinlik ifade etmek, hatalı yönlendirmek olur.

Alıp alamayacak olması ayrı bir mevzu fakat çevremde boşanan çok insan oldu. Altınları her zaman kadının hakkı olarak alabildiler . Tüm takı değil sadece bilezik kolye yüzük gibi takılar.

Gerçekten yok ihtiyacım. Ondan ayrılalı da parama bir Bereket geldi inanılmaz, bir ev arsası alacak duruma geldim. Meğer zamanında bunu desteklemek yüzünden hep kendi param Çar çur oluyormuş

Evet ara sıra gel git lerim oluyordu. Özlediğim için ya da bazı şeyleri kabullenmekte zorlandım

Müge anlı olsa sana kızım neden altınlarınızı trak trak veriyorsunuz derdi. Vermeseydin senin hakkındı alamazlardi. Ama şuan kesin bir şey söylemek zor.

Takıdan bağımsız olarak haklarımızı sadece ihtiyaç durumunda elde etmiyoruz. Bize ülkemiz tarafından bu hak verildiği için kullanıyoruz. Burada ihtiyaç konu bile olmamalı.

Bu çok sağlıksız bir bakış açısı. O zaman haksızlığa uğrayan kimse hakkını savunmasın bıraksın gitsin. Siz uğraşmak istemiyor olabilirsiniz ama hakkını aramak isteyene bırak git demek doğru değil.

Ben ona biraz ağır konuşuyorum artık. Parazitsiniz falan dedim. Annenle ikiniz bir adam anca edersiniz dedim. Geçen mesajla tartışmaya başladık , bütün attığım mesajları annesine iletmiş
Hala muhatabın olarak görüyorsun, şaşkınım.

Uğraş, bir kaç seneni daha boşa harca bunlar yüzünden, sonra gel yine konuşuruz.

Alıp alamayacak olması ayrı bir mevzu fakat çevremde boşanan çok insan oldu. Altınları her zaman kadının hakkı olarak alabildiler . Tüm takı değil sadece bilezik kolye yüzük gibi takılar.
Aslında sadece bir bedel ödemesini istiyorum , hatta bağış yaptığım dekontu yollasam mı dedim hani bak gerçekten ihtiyacım olduğu için almadım sırf senden çıksın diye demek istiyorum. Bir senelik kazancı sonuçta

Sizin içiniz nasıl rahat edecekse onu yapın. İster bağışlayın ister çöpe atın ama alın.

Hala muhatabın olarak görüyorsun, şaşkınım.

Uğraş, bir kaç seneni daha boşa harca bunlar yüzünden, sonra gel yine konuşuruz.
Benim senelerim boşa geçmiyor aslında ben bunları takmıyorum . Yüksek lisansa başlayacağım yds ye gireceğim nisanda , hayatım ilerliyor benim bi yandan. Gerçekten hayatım ilerliyor bana bir zararları yok Şuan. Bu süreçte onlar belirsizlik yaşasın kıvransın istiyorum

Aykadarın burda darmadağın olduğu günleri de gördüm.
Bende işin duygusal boyutu daha ağır basıyor, daha fazla yıpranmaması için dedim.

En nihayetinde herkes kendi kararını verecek.

Müge anlı olsa sana kızım neden altınlarınızı trak trak veriyorsunuz derdi. Vermeseydin senin hakkındı alamazlardi. Ama şuan kesin bir şey söylemek zor.
Ya nasıl oldu biliyor musunuz. Benim annemlerin evinde tartışma oldu , ben bunlarla geri dönmedim evime geri dönemedim , bunlar da eşyaları yeni evime getirdiler sadece kendi ailemin taktıklarını getirmişler yani olay bu. Altınlar bendeydi normalde

Aykadarın burda darmadağın olduğu günleri de gördüm.
Bende işin duygusal boyutu daha ağır basıyor, daha fazla yıpranmaması için dedim.

En nihayetinde herkes kendi kararını verecek.
Semra haklısın , çok kötü günlerim vardı onların geçmesini bekledim. Şimdi sağlığıma kavuştum artık beni üzemiyorlar ya takmıyorum ben de . Belirsizliği onlar yaşıyor Şuan ben çok netim. Hayatımda bunlar hiç yaşanmadı sanki gibi devam ediyorum

Mirta , konu sahibi 3 ay sonunda aile konutundan ayrılmıştı.Ayrı ev tuttu; tayin istedi, görev yeri değişikliği yaptı.

Barışma ümidiyle de kayinvalidesinden gizli eşiyle kafede buluştu.

Karşı taraf davada bunları öne sürerse; süreci nasıl etkilenir, emin olamadım.

Kayınvalidemden gizli sanıyordum , değilmiş her şeyimiz gibi

Buna çok sevindim.

Mali konularda da bir avukattan yardım al bunu yapmak iyi gelecekse.

Ve evet hanımlar takılar kadının hakkı kabul ediyorum. Belkide takıları sahiplenecek kadar bir evlilik süresi yaşamadım ondandır, bana pek koymadı bir çöp dahi almamak, kendi çeyizimde dahil.
Aksine özgür olduğum için daha mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…