- 17 Kasım 2022
- 2.713
- 5.441
- 88
- 31
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Siz de aynı şeyi savunduğunuz için ortak mesajı alıntılayıp yazmak istedim. Çok fazla altınları geri ver mesajı vardı sizin alıntıyı örnek göstermek istemiştimHanımefendi aynı şeyi savunuyoruz. Bu ne şiddet ne celal
Siz de aynı şeyi savunduğunuz için ortak mesajı alıntılayıp yazmak istedim. Çok fazla altınları geri ver mesajı vardı sizin alıntıyı örnek göstermek istemiştim
kim yazmis ki altinlari geri ver diye ben mi goremedimSiz de aynı şeyi savunduğunuz için ortak mesajı alıntılayıp yazmak istedim. Çok fazla altınları geri ver mesajı vardı sizin alıntıyı örnek göstermek istemiştim
İlk sayfada yazılmış dünya malı boşver bırak kurtul diye.kim yazmis ki altinlari geri ver diye ben mi goremedim
Arkadaşım dava açtı,çocuk yok avukatı herşekilde altınları alırız dedi.Ama bence avukat tutman gerek.Karşı taraf kabul etmezse çekişmeli açılır dava oda en az 2-3 sene sürerMerhaba hanımlar , ben bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Eşimle ayrıldık 1.5 senedir ayrı evlerdeyiz. Artık boşanma vakti yaklaşıyor dava açmak üzereyiz. Normalde anlaşacaktım ama zamanla fikirlerim değişti çünkü altın vs istemiyordum ondan hiç birşey. Ama şimdi alıp afad a yada kızılaya bağışlarım diye planlıyorum. 6 tane bileziğim , kolyelerim yüzüklerim falan var. Ayrılırken geri aldılar. Bidaha da bu mevzu konuşulmadı ama eğer anlaşmalı vermek istemezse çekişmeli açılır. Geri kesin alırım dimi. Şahidim çok altınları alırken de şahitli aldılar. Düğün CD si var fotoğraflar var. Yani sorum şu bu parayı almak istersem alabilir miyim kesin? Altın olarak vermezse nasıl bir ödeme yapar ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Herkese iyi pazarlar…
aldı mı altınları ?Arkadaşım dava açtı,çocuk yok avukatı herşekilde altınları alırız dedi.Ama bence avukat tutman gerek.Karşı taraf kabul etmezse çekişmeli açılır dava oda en az 2-3 sene sürer
Davası devam ediyor.Ama başka arkadaşım aldıD
aldı mı altınları ?
Siz açtınız mi Ziynet davasını hangi aşamadasinizD
aldı mı altınları ?
Bende boşanma da öyle düşünüyorum.Bosananlarda yani.İnsallah kurtarirsiniz.Merhaba hanımlar , ben bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Eşimle ayrıldık 1.5 senedir ayrı evlerdeyiz. Artık boşanma vakti yaklaşıyor dava açmak üzereyiz. Normalde anlaşacaktım ama zamanla fikirlerim değişti çünkü altın vs istemiyordum ondan hiç birşey. Ama şimdi alıp afad a yada kızılaya bağışlarım diye planlıyorum. 6 tane bileziğim , kolyelerim yüzüklerim falan var. Ayrılırken geri aldılar. Bidaha da bu mevzu konuşulmadı ama eğer anlaşmalı vermek istemezse çekişmeli açılır. Geri kesin alırım dimi. Şahidim çok altınları alırken de şahitli aldılar. Düğün CD si var fotoğraflar var. Yani sorum şu bu parayı almak istersem alabilir miyim kesin? Altın olarak vermezse nasıl bir ödeme yapar ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Herkese iyi pazarlar…
Aynısını yaşıyorumKonunun özeti
Klasik oğluna maaşlı gelin arayan kaynana
Anneci oğul
Sensiz yapamam oğlum diyen kocasıyla arası kötü kaynana
Evlenince gelininin sınırlarını tanımayan onu yoksayan kaynana
Düğünden sonra altınlara el koymaya çalışan eş ailesi
Altınları vermeyen okumuş gelin
Gelinin ailesiyle çatışmalar
Evde olan biten herşeyi annesiyle dedikodu yapan koca
Kadının maaşına el koymaya çalışan koca
Vermeyince kötü olan kadın
Annesine bağımlı koca
Kaynananın kendini acındırması
Gelinin dışlanması
Psikolojin bozuk senin yaftaları
Evden ayrılma
Boşanma süreci
Altın olarak vermezse değeri kadarını verir.Merhaba hanımlar , ben bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Eşimle ayrıldık 1.5 senedir ayrı evlerdeyiz. Artık boşanma vakti yaklaşıyor dava açmak üzereyiz. Normalde anlaşacaktım ama zamanla fikirlerim değişti çünkü altın vs istemiyordum ondan hiç birşey. Ama şimdi alıp afad a yada kızılaya bağışlarım diye planlıyorum. 6 tane bileziğim , kolyelerim yüzüklerim falan var. Ayrılırken geri aldılar. Bidaha da bu mevzu konuşulmadı ama eğer anlaşmalı vermek istemezse çekişmeli açılır. Geri kesin alırım dimi. Şahidim çok altınları alırken de şahitli aldılar. Düğün CD si var fotoğraflar var. Yani sorum şu bu parayı almak istersem alabilir miyim kesin? Altın olarak vermezse nasıl bir ödeme yapar ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Herkese iyi pazarlar…
O zaman kesin al ya acımaBu arada eşim devlet memuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?