- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bizim durumumuz biraz benzer ama dinimizce nikah yapıldıysa kadının hakkı , hele ki kadın masumsa , bakar suresinde yazıyor dinimiz bu konuda çok hassas ve katı kuralları var. İslam ne güzel kadını koruyor aslında ama erkekler özünden koptu allahtan korkmuyorlarBuna çok sevindim.
Mali konularda da bir avukattan yardım al bunu yapmak iyi gelecekse.
Ve evet hanımlar takılar kadının hakkı kabul ediyorum. Belkide takıları sahiplenecek kadar bir evlilik süresi yaşamadım ondandır, bana pek koymadı bir çöp dahi almamak, kendi çeyizimde dahil.
Aksine özgür olduğum için daha mutluyum
Gerçi allahtan korkan bunlar yapar mı ? O da varBizim durumumuz biraz benzer ama dinimizce nikah yapıldıysa kadının hakkı , hele ki kadın masumsa , bakar suresinde yazıyor dinimiz bu konuda çok hassas ve katı kuralları var. İslam ne güzel kadını koruyor aslında ama erkekler özünden koptu allahtan korkmuyorlar
Ya tabi ki kesin bişeyi kimse bilemez sadece fikir yürütmenizi rica etmiştim
Zaten bu kadar hassas olsalar din konusunda sence yuvalarını oyuncak ederler mi?Bizim durumumuz biraz benzer ama dinimizce nikah yapıldıysa kadının hakkı , hele ki kadın masumsa , bakar suresinde yazıyor dinimiz bu konuda çok hassas ve katı kuralları var. İslam ne güzel kadını koruyor aslında ama erkekler özünden koptu allahtan korkmuyorlar
Boşanacağını ben hala düşünmüyorum bu arada1 sene dolsun diye beklemedi, adamın anasını ikna olur diye bekledi. 1.5 sene önce o davayı açsa şimdi özgürdü, bağışını da yapmıştı yoluna bakıyordu. Ayrıca o adamın parası değil, takılar kadına ait.
Aynen mesela aldatmada affetme olunca işin seyrinin değişmesi gibi,bahsedilen iddialardan sonra böyle uzun zaman geçmesi hakimin kararını bence etkiler. Avukatım işin sıcağıyla hareket etmenin daha doğru olduğunu söylemişti@Mirta, konu sahibi 3 ay sonunda aile konutundan ayrılmıştı.Ayrı ev tuttu; tayin istedi, görev yeri değişikliği yaptı.
Barışma ümidiyle de kayinvalidesinden gizli eşiyle kafede buluştu.
Karşı taraf davada bunları öne sürerse; süreci nasıl etkilenir, emin olamadım.
Adam en son konuşmasını bile anasına yetiştirmiş hemen, hala anasını emiyor bu be, konu sahibinin midesi hala bulanmadıysa bilemiyorum artıkın.Boşanacağını ben hala düşünmüyorum bu arada
En son konuda saç baş yolmuştuk hepimiz artik kendisi bilir isterse bi 5 yıl daha bekler,giden ondan gidiyor..Adam en son konuşmasını bile anasına yetiştirmiş hemen, hala anasını emiyor bu be, konu sahibinin midesi hala bulanmadıysa bilemiyorum artıkın.
Kendime öyle çok kızıyorum ki nişanlıyken nasıl farketmedim diye. Çünkü telefonunu hiç ellemezdim normal olarak. Bi kere baksam anlıcakmışım izlendiğimiAdam en son konuşmasını bile anasına yetiştirmiş hemen, hala anasını emiyor bu be, konu sahibinin midesi hala bulanmadıysa bilemiyorum artıkın.
O lafı söylerim o parayı da öderimeger adama parazit falan derseniz o da sizden tazminat alir altin parasini oraya odersiniz
Küfür etmedim sonuçta , yalan da değil hakim de anlayacak parazit olduklarını o annesine aile içi özel şeyleri anlatmasaydı madem bu suç değil mieger adama parazit falan derseniz o da sizden tazminat alir altin parasini oraya odersiniz
Küfür etmedim sonuçta , yalan da değil hakim de anlayacak parazit olduklarını o annesine aile içi özel şeyleri anlatmasaydı madem bu suç değil mi
parayi oderim derseniz sorun yok .ama memursaniz sicil vs falan da dusunun derim .ailesine anlatmasi hukuk acisindan suc mu bilmiyorum ama hakaret etmek kesin suc .O lafı söylerim o parayı da öderim
Bunu sadece tazminat olarak dusunmeyin. Evliligim icinde surekli hakarete uğruyordum, evleri ayirdik hala devam ediyor, alin bakin buda ispati şeklinde mesajlarinizi kullanabilir. Bir an once avukatla konusun derimO lafı söylerim o parayı da öderim
Nasıl aldılar? Nişan süreci değil ki. Evlenirken onlar sizin oluyor artık. Hiçbir şekilde geri alamazlar ne hakları var? Bırakmayın hiçbir şekilde.Merhaba hanımlar , ben bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Eşimle ayrıldık 1.5 senedir ayrı evlerdeyiz. Artık boşanma vakti yaklaşıyor dava açmak üzereyiz. Normalde anlaşacaktım ama zamanla fikirlerim değişti çünkü altın vs istemiyordum ondan hiç birşey. Ama şimdi alıp afad a yada kızılaya bağışlarım diye planlıyorum. 6 tane bileziğim , kolyelerim yüzüklerim falan var. Ayrılırken geri aldılar. Bidaha da bu mevzu konuşulmadı ama eğer anlaşmalı vermek istemezse çekişmeli açılır. Geri kesin alırım dimi. Şahidim çok altınları alırken de şahitli aldılar. Düğün CD si var fotoğraflar var. Yani sorum şu bu parayı almak istersem alabilir miyim kesin? Altın olarak vermezse nasıl bir ödeme yapar ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Herkese iyi pazarlar…
Hayır ne münasebet? Niye veriyor takıları? Evlendikten sonra her türlü ziynet ve takılanlar kadınındır. Eşek gibi verecek.Takı erkeğin parası değildir. Kadınındır.
Hayır ne münasebet? Niye veriyor takıları? Evlendikten sonra her türlü ziynet ve takılanlar kadınındır. Eşek gibi verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?