Altınların geri alınması mevzusu

Bizim durumumuz biraz benzer ama dinimizce nikah yapıldıysa kadının hakkı , hele ki kadın masumsa , bakar suresinde yazıyor dinimiz bu konuda çok hassas ve katı kuralları var. İslam ne güzel kadını koruyor aslında ama erkekler özünden koptu allahtan korkmuyorlar

Gerçi allahtan korkan bunlar yapar mı ? O da var

Zaten bu kadar hassas olsalar din konusunda sence yuvalarını oyuncak ederler mi?

Sen takma kafana ne güzel hayatına bakmaya başlamışsın buna gerçekten çok sevindim.

İlla son bir darbe atmak istiyorum diyorsan sen bilirsin yapınca gel anlat dinlerim keyifle biliyorsun.

Konunun özeti
Klasik oğluna maaşlı gelin arayan kaynana
Anneci oğul
Sensiz yapamam oğlum diyen kocasıyla arası kötü kaynana
Evlenince gelininin sınırlarını tanımayan onu yoksayan kaynana
Düğünden sonra altınlara el koymaya çalışan eş ailesi
Altınları vermeyen okumuş gelin
Gelinin ailesiyle çatışmalar
Evde olan biten herşeyi annesiyle dedikodu yapan koca
Kadının maaşına el koymaya çalışan koca
Vermeyince kötü olan kadın
Annesine bağımlı koca
Kaynananın kendini acındırması
Gelinin dışlanması
Psikolojin bozuk senin yaftaları
Evden ayrılma
Boşanma süreci

Aynen mesela aldatmada affetme olunca işin seyrinin değişmesi gibi,bahsedilen iddialardan sonra böyle uzun zaman geçmesi hakimin kararını bence etkiler. Avukatım işin sıcağıyla hareket etmenin daha doğru olduğunu söylemişti

Adam en son konuşmasını bile anasına yetiştirmiş hemen, hala anasını emiyor bu be, konu sahibinin midesi hala bulanmadıysa bilemiyorum artıkın.
Kendime öyle çok kızıyorum ki nişanlıyken nasıl farketmedim diye. Çünkü telefonunu hiç ellemezdim normal olarak. Bi kere baksam anlıcakmışım izlendiğimi

Küfür etmedim sonuçta , yalan da değil hakim de anlayacak parazit olduklarını o annesine aile içi özel şeyleri anlatmasaydı madem bu suç değil mi

O lafı söylerim o parayı da öderim
parayi oderim derseniz sorun yok .ama memursaniz sicil vs falan da dusunun derim .ailesine anlatmasi hukuk acisindan suc mu bilmiyorum ama hakaret etmek kesin suc .

Nasıl aldılar? Nişan süreci değil ki. Evlenirken onlar sizin oluyor artık. Hiçbir şekilde geri alamazlar ne hakları var? Bırakmayın hiçbir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…