Altli ustlu oturmaktan nasil vazgecirilir?

Ayy üzüldümm adınıza Allah kurtarsin. Kendi oglu bile katlanamiyor sizi dusunemiyorum

Aynen. Buun soru isaretlerime 'birsey olmayacak merak etme hersey guzel olacak ' tarzinda yaklasiyor ama malesef hayatimizin o kadar mukemmel olacagini dusunmuyorum. Ne guzel sizinle empati yapabilen bi nisanliniz var masallah.

Bende çok sıcak bakmıyorum bu konuya
uzak olsun azıcık aşım ağrsız başım
Karsimdakine anlatamiyorum iste bende bu sekilde dusunuyorum. Yarin oburgun bir tartismada kv gelip bana burasi benim evim veya gorumce gelip burasi benim babamin evi vs. sana ne oluyor tarzinda bir laf duymayacagim ne malum.

Bence sevgilin çok saf kardeşleri falan parmağında oynatıyor. Bu saf haliyle bir de seni kandırmaya ikna etmeye çalışmıyor mu... Çok gıcık oldum. Ben saf değilim de bence. Bakıcı istiyorsa bakıcı tutsun ailesine evlenmekten daha ucuz...

Gercekten kötü bi tablo yani soylediklerinizin benim basima gelmeyecegi ne malum. Cok haklisiniz sagliktan daha onemli ne varki. Kiraaya cikarim param artmaz ama hic degilse huzurum olur

Evet ben de anne babanin sorumlulugunu almayi kabul edecegimi sanmiyorum. O yuzden ev dukkan vs vereceklersede vermeyecekler. Yaptigimiz masraf bosuna gidecek. Hee hastalik olur yatalaklik olur bakarim ama herkes sira ile bakarsa bakarim. Cunku benim ailemdede ayni sorunlar oldu baktigimizin hic bi kiymetini bilmediler. Ne yaptiniz ki oldu.

Ah saf kızkardeşim benim. O anne babasına bakmak istemiyor. Senin onlara bakmanı istiyor :) Derdi o zaten. Artık işin ucu kaçmış o ev yapılıyor. Sana geçmiş olsun kaderinde bu da varmış ..
Yaa oyle mi dersiniz ev uzun yillardir kaba insaat halinde abisi yapmadi icini oturmak istemedi ev aldilar. Benimki yapmak istiyor ciddi adimlar atilinca icini yapacakmis. Suan birikim yapiyor. Bende birikimini oraya harcamasini istemiyorum

Evet kardeslerinin payi buyuk bu olayda. Iste hayirli evlat evi o yapacak tarzinda konusmalar yapiyorlar. Abisi kabul etmedi diye cok karsi cikmislar cok sorun olmus kendisi de bunlari gorunce tirsti mi nedir.

Evet kardeslerinin payi buyuk bu olayda. Iste hayirli evlat evi o yapacak tarzinda konusmalar yapiyorlar. Abisi kabul etmedi diye cok karsi cikmislar cok sorun olmus kendisi de bunlari gorunce tirsti mi nedir.
Tırstığını sanmıyorum. İstemeyeni ne kadar zorlarsan zorla bir işi yaptıramazsın bak abisini ikna edememişler. Ama seninki istiyor bence gönüllü yani. Sanıyor ki o ev dükkan gerçekten kendine kalacak ondan istiyor. Saf. Yedirirler mi... :)

Evet kendisi de istiyor ama ailesindende tepki almaktan korktugunu dusunuyorum. Kendisi de abisine tepkiliydi ev varken baska yere gittiler diye.
Hepsini gectim kardeslerinin hakki olan yere ben nasil isabilirim nasil benim evim diyebilirim ki.

Kilit nokta bu. Ben başkasının hakkı olan eve benim evim diye benimseyemem diyeceksin. En azından kiraya verip oranın kirasıyla başka eve çıksanız olmaz mıymış?

Kilit nokta bu. Ben başkasının hakkı olan eve benim evim diye benimseyemem diyeceksin. En azından kiraya verip oranın kirasıyla başka eve çıksanız olmaz mıymış?
Soyledim ama icini ben yapicam bizim evimiz kimse birsey diyemez diyor. Ona tabi bisi demezler ama bana yarin oburgun burasi bizim babamizin evi sana ne oluyor derler.
Icine masraf yapip kiraya vermek mantikli mi bilemedim bosa gitmesinden korkuyorum.

iliskinin en iyi, gulum balim vb vb partinda bile boyleyse bence arkana bakmadan kac,ikna olmaz o alt metinlerinden cikardim yazinin...asigim seviyorum diyorsaniz da baskasini sevin daha pratik yol,bu adam IKNA FALAN OLMAZ

Madem evi kendisine veriyorlar, satmanıza da bir şey demezler ev sizin sonuçta. Kardeşlerinin nabzını yoklasın laf arasında evi yaptırıp satıcam desin bakalım tepkileri ne olacak... Kızarlarsa bil ki o evde gözleri vardır ve bir gün hak iddia ederler.

iliskinin en iyi, gulum balim vb vb partinda bile boyleyse bence arkana bakmadan kac,ikna olmaz o alt metinlerinden cikardim yazinin...asigim seviyorum diyorsaniz da baskasini sevin daha pratik yol,bu adam IKNA FALAN OLMAZ
Iste yillarimi gecirdigim birini bu sebepten kaybetmek beni cok üzecek. Galiba bu yuzden simdiden cesaret edemiyorum. Is ciddiye binince olan olur artik.

Yakin oturnak bile kabusken ayni apartman asla ben 6 yildir neler cekiyorum ki aynj apartman offf.ailesi nasil insanlar bilmiyorum ana genelde yasanlar asagida maddeledim.sevgilin vazgecilmez degilse bu konuda istemedigini acikca soyle ve kararli ol.
Ozelin olmaz
Catkapi gelinir
Hizmet etmek zorunda kalacaksin
Herseyine karisilir
Nereye gittin geldin soylemen gerekir
Yemekler tek evde yenir...vs vs
Iyi dusun

Evet aslinda bu dediginiz daha mantikli. Yaptirip satmak daha karli olacak bunu yeri gelince soyleyecegim :)
Ben adım kadar eminim yaptirip satmasina karsi cikacaklarina. Cunku anne babaya sen bak senin olsun demisler.

Dükkanlarla ilgilenmesi için orda mı oturması gerekiyo?
Sevgilin işgilenmese kim ilgilenicek dükkanlarla ?

Asgari ücretle çalışıyomuş dükkanlar olunca işi mi bırakıcak ee hiç iş yapamazsa kuru duvarları mı yiyceksiniz senin çalıştığınla mı geçiniceksiniz?

Son kez konuş birdaha bu konu açılmıycaj ben aynı binada aynı sokakta aynı mahallede oturmam bugünde yarında kabul etmiycem böyle beklentin varsa ayrılalım de
Evlenip hergün kavga edip ucu ayrılmaya gitmesindense şimdi ayrılın herkes yoluna baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…