Alttaki üyeye bir soru sor..

Neden geç kaldın gibi hesap sorar gibi tavırla konuşursa karşımdaki söylerim malesef !

Seni utandıran bir anın varmı? Varsa nedir anlatırmısın ?

Aklıma sıkça gelen ve güldüğüm ama yaşadığım o zamanda çokça utandığım bir anım var:) ortaokul sona gidiyorum, eteğimin altına bir çorap giydim sabah hızlıca, evden çıktım, giydiğim çorapta bana büyük geliyor, hep düşüyordu neyse yolda çeke çeke okula vardım bugün kalkmayayım bari sıramdan dedim, neyse hoca adımı söyledi kalk sınav kağıtlarını dağıt dedi ilk kalkmadım sonra kalkmak zorunda kaldım, çorap düşüyor, kaldıramıyorum çünkü kağıtları hızlıca dağıtmam lazım, çorap yarıya geldi arkadan arkadaşım bağırarak oslana çorabını kaldır demesiyle herkesin bakışlarının bana dönmesi bir oldu ve o an çok utandığım bir andı.:)

En mutlu olduğun an ne zamandı? anlatsana

Ayy ne fenaymış cidden
CEVAP*Hımm en en değilde mutlu olduğum bir an olarak,çok olmaz aslında ama alışveriş yaptığımda geldiğimde bitkinde olsam çok enerjik çok mutlu oluyorum .
SORU*Kendinde en sevmediğin özelliğin nedir?(yani kıskançmısındır kendinle barışık değilmisindir kendini yersen neler söylerdin )?

sanırım çok inatçıyım ve herkes bu huyumdan yaka silker resmen , istediğim neyse o an olucak kaçarı yok
sorum: en sevdiğin hayatının şarkısı dediğin bi şarkı var mı:26:

sanırım çok inatçıyım ve herkes bu huyumdan yaka silker resmen , istediğim neyse o an olucak kaçarı yok
sorum: en sevdiğin hayatının şarkısı dediğin bi şarkı var mı:26:

Kurban'ın ' Ben ' adlı parçasının ayrı biyeri vardır bende. Çok seviyorum .

Hangi yabancı dili çok iyi bilip konuşmak isterdin ?

sevip sevmediğimi bilmiyorum , çünkü hiç içmedim
alttaki ne tür filmleri seversin

İzlerim çok severim cedricler casperlar falanlar :)
Hayat felseni bir cümleyle tanımlıcak olsan ?

Son düzenleme:
üç çocuk düşünüyorum :))
biri de evlat edinilmiş olursa,ımmm tadından yenmez

peki sen aşağıdaki
şu an hangi ile bedava bilet bulsan havalara uçarsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…