Alttaki üyeye bir soru sor..

kedi
alttaki sen ne zaman evlenmek isterdin?

Son düzenleme:
26 yaşına gelince :)

alttaki kıyafet denerken zor anlar yaşadığın oldu mu? içine sıkışmak gibi?

ayyyyh yarama bastın ya hayır işte olmadı malesef yeni yıkandığı zamanlar dışında

peki seeeennnn..esmerlerden mi hoşlanırsın sarışınlardan mı

ayyyyh yarama bastın ya hayır işte olmadı malesef yeni yıkandığı zamanlar dışında

peki seeeennnn..esmerlerden mi hoşlanırsın sarışınlardan mı

esmer :)

merak ettim sen sarışınlardan mı esmerlerden mi?

hiç işim olmaz valla ,ne ayırıcam :)))
pekii sen yemek yapmayı mı daha çok seversin tatlı yapmayı mı??

bitanem biri şeçiceksin artık
soru sorduk heralde ya seç ablanı kızdırma çabuk
tamam o zaman sarı üzerine kızmızı balyaj bi ara modaydı allahtan çok uzun sürmedi . o neydi yaaa! çok çok özledim seni iyi ki beklemişim hoşgeldin kokoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende odamıza gidelimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:78::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115:

amaaan gül geç :)

fal baktırmayı sever misin?
İyiymiş ya ne güzel laylaylom hayat bende öle diyebilsem ahhhh
SEverim evet ama müptelası değilimdir geçmişi değilde geleceği merak ederim :26:
SORU:8 martta yada bu tarz günlerin indiriminden birşey alırmısın takip edipte almayı düşünüyormusun ogün ?kozmetik alışverişi gibi varsa alcakların paylaşırmısın

Son düzenleme:

Oooo hiç kaçırmam,hatta bazı almak istediğim şeyleri bu tarz özel günlere bekletirim(en son telefonumu almak için sevgililer gününü bekledim,kendime o indirimden aldım)
Dışarıda hayatta giymem dedğin bir tarz ne olabilir?

ne tarzı oluyo bilmiyorum da şalvar pantolon giymem asla :)

gözlük kullanıyo musun?

ne tarzı oluyo bilmiyorum da şalvar pantolon giymem asla :)

gözlük kullanıyo musun?

CEVAP:Kullanıyorum uzağı göremiyorum çünkü fakat daimi takmıyorum tv izlerken sinemada vs yerlede...
SORU:£n son yaptığın iyilik diye düşündüğün olay neydi?Yada £n son yaptığın kötülük diye düşündüğün şey neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…