Doğuma Hazırlık altunizade acibadem

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zepnep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
95
34
88
merhabalar,
altunizade acibadem e giden var mi? tavsiye edebileceginiz doktor var mi bayan olmasi tercihim ama normal doguma tesvik edecek birisi olsun da istiyorum.. farkli bi acibademe gidip de tecrubeleri olanlar da bilgi verebilirse sevinirim..

merhabalar,
altunizade acibadem e giden var mi? tavsiye edebileceginiz doktor var mi bayan olmasi tercihim ama normal doguma tesvik edecek birisi olsun da istiyorum.. farkli bi acibademe gidip de tecrubeleri olanlar da bilgi verebilirse sevinirim..

Merhaba, öncelikle tebrik ederim dilerim kolay rahat bir hamilelik ve doğum olur senin için.

Acıbadem'de muayene olduğum doktor yok ancak bir ara doktor ararken Dr. Oktay Kaymak'ı bir arkadaşım önermişti. Arkadaşım da doktor ve kadın doğum dalında eğitimine başlıyordu. Muayene olmadım o yüzden çok bilemiyorum doktoru duyduğumu aktarmak istedim.

Onun dışında geçen yıl bu hastanede ameliyat oldum hatta kadın doğum katında. Herşeyden çok memnun kaldım 4/4 lüktü. Kısmetse doğumum da orada olacak. Doktorum dışarıdan özel bir klinikten :)

merhaba, oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim:) saglikla kucagimiza aliriz insallah..

ozel degilse sebebiniz neden disarida bi klinige gittiginizi soyleyebilir misiniz? acibadem ile mi anlasmasi var doktorun dogum orada oluyor? ucret konusunda kendi doktorlarindan farkli mi oluyor doktor disaridan gelince?
biraz sorularla bunalttim sizi ama.. ben de bugun gidicektim acibademde harika hanima ama ancak esimin acil sehir disina gitmesi gerektigi icin gidemedim.. gittimde konusacagim fiyatlari bakalim..

Seve seve cevaplarımBenim doktorum herhangi bir hastanede çalışmadığından ve ona alışkın olduğum için ona devam ediyorum. Doktorun acıbadem ve birçok hastaneyle anlaşması var doğum ameliyat vs yapmak için ziyaretçi doktor gibi, Muayeneleri kliniğinde yapıyor operasyonları hastanede. Benim özel sigortam var doğum teminatı dahil, hastane masrafları oradan karşılanıyor aslında hastane sigortadan kendi doktoru ameliyatı yapmış gibi komple doğum parasını alıyor diye biliyorum. Geçen yıl ameliyat olduğumda yaklaşık 8.000 fatura etmişler sigortaya. Doktorum ise ücretlerini ayrı alıyor sigortayla anlaşması yok ama sigortanın ayrıca anlaşma dışı kurum limiti var. Doktora ödeme yapıp makbuzu ile sigortadan geri alabiliyorum.

Biraz zor karışık oluyr ama insan alıştığı doktoru bırakamıyor Eğer özel sigortan varsa Ataşehir Alle Klinik doktorlarını tavsiye ederim Dr.Furkan bey yeni hasta almıyor ancak Serkan Bey ve Erhan Beyi düşünebilirsin

Bildiğim kadarıyla doç.dr. Başak baksu altunizade acıbademde bir araştır.

Kocaeli acıbademde detaylı ultrasonumu kendisi yaptı ben çok memnun kaldım. Burada doğuma girmiyor sadece detaylı ultrason için geliyor kendisi.

Altunizade acıbademde doğumlara da giriyor. Tavsiye ederim.

merhabalar,
Altunizade de Habibe hanım ı önereni çok duydum. İsterseniz bi görüşün. Ben kozyatağı Acıbadem e gidiyorum, Doktorum Cem Öncüloğlu. Normal doğum taraftarı bir doktor.

Doktor arayanlara Altunizade acıbadem de Doç.Dr.Oktay Kaymak tavsiye ederim. Alanında gerçekten çok iyi bir hekim, sorduğunuz her soruya açıklayıcı cevap alıyorsunuz. Benim farklı 3 hastanede dış gebelik diyerek gebeliğimi sonlandıracaklardı , Oktay bey in bilgi ve tecrubesi sayesinde gebeliğim sağlıklı bir şekilde devam ediyor.

burada doğum fiyatları nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…