alyansımız

bence siz çocuğa takılın alyansa değil.

Bunu dert etmiş olman ne garip..
Evlilikte cok daha önemli şeyler var, tek derdin eşinin alyansını çöp kovasının üstünde unutmak olsun.

hoşlanmadığım insan tiplerinden bazıları:

1) birine ceza vermeye, ders vermeye gayret edenler. bişeyi saklayınca, söylemeyince karşı tarafa ders verdiğine inananlar. (bu arada kendileri de yalan söylüyor tabii. mesela sakladığı halde saklamadım diyor. millete ders veriyor ama kendisi yalan söylüyor)

2) çocuk gibi hayati bir kararı tek başına alanlar. adam istemiyor işte. zorla doğuranlar. sonra gelsin mutsuz evlilikler, mutsuz çocuklar. burda gelip kocam beni aldatıyor ühühüh diye konular açılıyor sonra.

Bence gerçekten saklamaniz çocukça bitr davranış. Hoş degil yani onun yerine daha mantikli seyler yapabilirsiniz karsinizdaki 3 yasinda cocuk degil koca adam.

Bebek konusu ise daha ciddi bir sorun. Asil bunu düşünün bence

sizi bağlayan şey yüzük değil.
tabi dikkat etse daha iyi olur ama elini yıkarken çıkarmasın bari kaybedecek.

bizim alyansımız yok 5-6 aydır yüzüksüz geziyoruz bişey olmuyor :) ama madem bu konuda hassassınız iyice tembihleyin eşiniz çıkarmasın wc de. ya da o çıkarınca siz de çıkarın.

Eşimde bende takmayız alyans ne o sorun nede ben yüzük değildir iki kişiyi birbirine bağlayan çok bunaltmışsın eşini yüzük saklama falan kusura bakma banada çoçukça geldi çok kapris aşkı sevgiyide bitirir haberin olsun

her insan unutur nolcak ki ha çöp kutusunun üstünde ha rafta ha mutfakta dışardan eve geldiğinde cebinde bulmuşsunuz gibi davranmışsınız adam tuvalette yani napabilir

Eşim hiç takmaz düğünde, bayramda anca yüzüğü nerde onu bile bilmez.Bende eve gelir gelmez mutfakta banyoda çıkarırım arada takmayıda unuturum, yüzügünü orda burda çıkarması hayatın sonu değil olduki kayboldu yenisi alınır çok büyük bir sorun göremedim ben burda fazla abartmışsınız.

Benim esim evde yuzuk takmaz, ama disariya cikarken ayni seninki gibi fellik fellik arar. Allahtan tuvaletlerde birakmiyor esin evde yuzuk takmak istemiyorsa eve geldiginde hatirlat, yatak odasinda bi yer belirleyin oraya koysun. Diger turlu yuzuk pesinde kosmak cok sinir bozucu.

herkesten farklı bir yorum yapamayacağım maalesef..
sadece ek olarak size olumsuz yorum yapan, sizi hatalı bulanlara teşekkür ederek geçiştirmişsiniz..
bence hatanızı kabullenmeyi deneyin,
umursamayarak sadece kendinize edersiniz.

Resmen size rahat batmis. Ne yapsa da sıkıntı okustursam demissiniz.
Ben esinizin yerinde olsam 2. Saklama olayindan sonra verseniz de takmazdim.
İnsaniz biz mükemmellik beklemeyin

Bence çok fazla takılıyorusnuz . Ne bilim tuvaletinizin şeklini bilmiyorum ama işte belki meşgulken orası yakın olmuştur ve koymustur . Bu kadar hassas olmayın . Karsınızdaki bi erkek . Erkekler onu oraya koyayım mesajımı vereyım demez . ,
Bi mesajı varsa alır avucunuza koyar . Onu yapmasa bile takmaz ama istemez de ısrarla .
Aranıza soğukluk sokmayın bu sebeple .
İnanın ben de sürekli tuvaletin farklı farklı yerlerinde bulurum ,
Ama gelir ister , sorar , arar , unutur ..
Bunlar sorun edilecek seyler değil ..
Siz zaten zemini hazırlayınca , şeytanda dadanır hemen . Bozulur aranız , yapmayın .
Ben art niyet olduğunu sanmıyorum .

Eğer hamile iseniz.Şimdidem gözünüzaydın :)
Malum erkekler çocuk doğana kadar maddiyatı düşünür .
Haklılar da , doğumu , bakımı , ihtiyacı ..
Bitmeyecek bi masraf listesi uzar gider . Onun ince düşüncesi bu yuzdendır .
Alınmayın yukarıda da dedğim gibi o bi ERKEK ..Duygusal düşünemez , mantıkla işler onlar .
Ama bu geçici bi durumdur emın olun . Belki o sizden fazla istiyo bile olabilir. Bilemezsiniz ..

sorun çöp kutusu üstüne koyması lavaboya koysa bu sorun olmayacak öyle mi ? böyle küçük şeylere takılmayın ya

Ee büyütecek birsey yok ki ortada ne var yani adam elini yikarken cikarp snra orda unutuyosa bn de bir türlu alisamadm yüzüge habire kaybederm bi yerlerde unutrm fln bnce sorn edilecek bsy yk alisamams olark sayin ✌

Ayricaaaa yüzügü de bu kadar baglayici birsey gibi görmeyin derm bir yüzük mü sizi birbirinize baglayacak kalben bagli olun yüzük isin espirisi bnce

Bana ayip etmissiniz gibi geldi.Acikcasi satarim fln demek biraz agir olmamis mi?yuzuk takmaya alismak gercekten zor,6 senelik evliyiz esim de bende takmiyoruz.Parmagimda halka beni cok rahatsiz ediyor.Alyansimida kac kez kaybedip buldum evin icinde inanin hatirlamiyorum.Esimide cok seviyorum ama yuzukle sevgiyi bagdastirmiyorum.
Sizon icin onemli ise bunu anlatin,konusun ama saklamayin adamin yuzugunu

alyansın nerde durduğumu sana varilen degeri belirliyor .......... kafanıza takmayın bu kadar şeylerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…