Benim de eşim hiç cikarmaz bende pek takmam çünkü hep unutuyorum ve eşim hiç umursamaz bence daha onemli seylere takıl sonuçta dışarıda takıyor demekki elini yıkarken falan çıkarıyor adamSelamun aleykum çok kızgınım sızlerle paylaşmak ıstedım...
Eşim işe gitti ve ben evde kaldım tv falan ızlıyorum çok afedersınız ama wc gırdım bi baktım alyansı çöp kovasının üstünde bende aldım sakladım geldı hala sormadı bende uyurken sordum sarıldı alyansın nerde dedım banyoda kaldı elımı yıkarken cıkardım dedi tamam dedım sabah kahvaltıda gece yüzsügümü sordun banyoda yok sakladınmı dedi bende koyudugun yere bak dedım ve ısrarla oraya koyduğunu söyledı bende uzatmadım hıç sonra hatırladı ben çöp kutusunun üstüne koymuştum dedi bende vermıycem sakladım dedım ve 1 hafta vermedım sonra akrabaların oldugu dogum gunune gıdıcez dıye verdım ve bırdaha cıkartma cıkartsanda unutma bırdaha öyle saçma sapan bir yerdebulursam satarım çatır çatır yerım dedım saçmalama ne satması falan dedi bende bana degermeyıyosan takmak istemiyorsan zormam dedım.
Bugün yine aynı yerde wcdeki çöp kovasının üstünde buldum 1 saat once geldı yemek yedı ve aramaya basladı bana dedıgi benım eşyalarım nerde neden saklıyorsun dedı bende hıc bıseyını saklamadıgımı ve koydugu yere bakmasını söyledım sonra aklıma geldı eşya diye yüzsügünden bahsediyor hiç birşey demedim aradı bi 10 dakika 1 kaç sefer istedi vermedim girdi yattı çok sinirliyim bu bizim özelimiz ve sadece ikimize ait bişey ve gezdigi yerlere bak sizce yanlışmı düşünüyorum nasıl bir tavır almalıyım? bu arada hamıle olma ıhtımalım var zaten 2 gundur bana tavırlı sankı kendım yanlız yapmışım gıbı erkendı cocuk ıstemıyorum kendımızı zor geçindiriyoruz gıbı seyler dıyordu ben ıstıyorum evet 11 aylık evlıyız erken ama olsada olmasada kabulum ama böyle yaıpınca suçlu hissediyorum bu şekılde konuştugu için test yaptırmadım
klavyemq bozukq yazımq hat4arımq olduysaq kusuraq bakmayınq okunurq haleq getırmekq ıcınq cokq ugraşt4ımq normaldeq buq şekıldeydı
Madem istemiorsa sahip ciksaymis kendine boyle biseyin ihtimalini bile yasamasaydik nediyeblirimkiesin hazir degilken bebege karar verip 'olursa olur, kendi bilir' tavri takinman, alyansin cop kovasi uzerinde unutulmasindan daha buyuk bi sorun bence.. esinin fikri de cok onemli, degil mi?
Herkezin esine versin belki benm tavrlarim fazladir ama herkadin baslica sorundur erkekleein en cok yakindiklari mesela cenenizallah kocanıza sabırlar versin ....
devrik cümlelerden pek bişiy anlamadım ama en son çeneniz demek istediniz sanırımHerkezin esine versin belki benm tavrlarim fazladir ama herkadin baslica sorundur erkekleein en cok yakindiklari mesela ceneniz
Tesekkur ederim ama alyans icin gecerli baska yuzsuk olsa hayatta cikarmaz süsüne duskundurBen mesela her parmakta yüzük taşıyan kadınlara bayılıyorum nasıl takıyorlae hayret etmekle beraber. Yüzük taktığım zaman elimde bi fazlalık oluyo, hareket edemiyorum sürekli düştü düşecek gibi oluyorum. En son çıkarıp koyuyorum bi köşeye. Hele de çok afedersin tuvalete giderken asla yüzükle girmem. Tamam sol elle taharetleniyoruz ama elimi yıkarken sol elim sağ elime temas ediyor. Yani adamcağız sağ eline geçirse de olmaz.
Bir de erkekler aksesuar amaçlı takmıyor daha önceleri yüzüğü, ilk gördükleri yüzük alyans olduğyndan alışamamıştır belki.
Bence içinizde herhangi bir şüphe yoksa, farklı bir hareketini görmediyseniz, yalnızca tuvalete gittiğinde unutuyorsa hiç huzurunuzu bozmayın bence.
Esimin sacma dusunceleri var belki ondan boleyomdir cocuk olursa kurtaj hni yada dogarsa sezaryan yoksa afedersin buyurse zevk almam falan diyor ben aptalim siz akillisiniz buraya paylastiklarim bi kismi sadece ona gore degerlendirmeyin dusunun birazsenin daha başka bir sıkıntın var muhtemelen hamile olmandanbüyürse lanabilir adamın hayatını mahvetmeye çalışıyorsun. eşinin kimbilir ne sorunları var kafasında alyansı unutuyor orda . böyle düşünmen gerekirken eşine saldırman yanlış. aklını başına al. sadakat insanın beynindedir. alyans takmasında veya çıkarmasında değil.
sen öncelikle içinden çıkamadığın bu sorunu tespit et. ortadan kaldırmak için çalış. eşine karşı acımasız olma.
Selamun aleykum çok kızgınım sızlerle paylaşmak ıstedım...
Eşim işe gitti ve ben evde kaldım tv falan ızlıyorum çok afedersınız ama wc gırdım bi baktım alyansı çöp kovasının üstünde bende aldım sakladım geldı hala sormadı bende uyurken sordum sarıldı alyansın nerde dedım banyoda kaldı elımı yıkarken cıkardım dedi tamam dedım sabah kahvaltıda gece yüzsügümü sordun banyoda yok sakladınmı dedi bende koyudugun yere bak dedım ve ısrarla oraya koyduğunu söyledı bende uzatmadım hıç sonra hatırladı ben çöp kutusunun üstüne koymuştum dedi bende vermıycem sakladım dedım ve 1 hafta vermedım sonra akrabaların oldugu dogum gunune gıdıcez dıye verdım ve bırdaha cıkartma cıkartsanda unutma bırdaha öyle saçma sapan bir yerdebulursam satarım çatır çatır yerım dedım saçmalama ne satması falan dedi bende bana degermeyıyosan takmak istemiyorsan zormam dedım.
Bugün yine aynı yerde wcdeki çöp kovasının üstünde buldum 1 saat once geldı yemek yedı ve aramaya basladı bana dedıgi benım eşyalarım nerde neden saklıyorsun dedı bende hıc bıseyını saklamadıgımı ve koydugu yere bakmasını söyledım sonra aklıma geldı eşya diye yüzsügünden bahsediyor hiç birşey demedim aradı bi 10 dakika 1 kaç sefer istedi vermedim girdi yattı çok sinirliyim bu bizim özelimiz ve sadece ikimize ait bişey ve gezdigi yerlere bak sizce yanlışmı düşünüyorum nasıl bir tavır almalıyım? bu arada hamıle olma ıhtımalım var zaten 2 gundur bana tavırlı sankı kendım yanlız yapmışım gıbı erkendı cocuk ıstemıyorum kendımızı zor geçindiriyoruz gıbı seyler dıyordu ben ıstıyorum evet 11 aylık evlıyız erken ama olsada olmasada kabulum ama böyle yaıpınca suçlu hissediyorum bu şekılde konuştugu için test yaptırmadım
klavyemq bozukq yazımq hat4arımq olduysaq kusuraq bakmayınq okunurq haleq getırmekq ıcınq cokq ugraşt4ımq normaldeq buq şekıldeydı
Başka yüzük derken yüzük takıyor mu ki:/Tesekkur ederim ama alyans icin gecerli baska yuzsuk olsa hayatta cikarmaz süsüne duskundur
Unutabilir kim dediki ona birsey ama unuttu yer tuaf olan evet yiyecem ben uyardim onu 1kere size normal gelebilir bana gelmiyor gelmeside gerekmiyorBır kere konuşma tarzınız ve uslubunuz yanlış adam unutmuş olabılır ne var buda? hadı kızdınız ben satıcam catır catır da yıyecegım demek de ne demek kusura bakmada kendını bıraz değiştirmelisin uslubunla basla derım.
Selamun aleykum çok kızgınım sızlerle paylaşmak ıstedım...
bu tavır çok yanlış. allah size rastgele vermiyor o çocuğu. uğraşırsanız olur... siz de olması için uğraşıyorsunuz. daha evliliğiniz çok yeni. birbirinizi tanımanız,evliliğinizin oturması için zaman lazım. eşiniz haklı, kendiniz zor geçiniyorsanız o bebeğin günahı ne. pek çok şeyden mahrum kalacak. ben de 2 yıllık evliyim. çok fazla anne olmak istiyorum ama aynı bu söylediklerim yüzünden geri duruyoruz. iki kişilik karar değil bu, 3 kişi yaşayacak...tabiki ama allah nasıp ederse oda kabullenecektır etmezse kendıbılır
Esimin sacma dusunceleri var belki ondan boleyimdir cocuk olursa kurtaj hni yada dogarsa sezaryan yoksa afedersin buyurse zevk almam falan diyor ben aptalim siz akillisiniz buraya paylastiklarim bi kismi sadece ona gore degerlendirmeyin dusunun biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?