alyansımız

Benim de eşim hiç cikarmaz bende pek takmam çünkü hep unutuyorum ve eşim hiç umursamaz bence daha onemli seylere takıl sonuçta dışarıda takıyor demekki elini yıkarken falan çıkarıyor adam

esin hazir degilken bebege karar verip 'olursa olur, kendi bilir' tavri takinman, alyansin cop kovasi uzerinde unutulmasindan daha buyuk bi sorun bence.. esinin fikri de cok onemli, degil mi?
Madem istemiorsa sahip ciksaymis kendine boyle biseyin ihtimalini bile yasamasaydik nediyeblirimki

Bır kere konuşma tarzınız ve uslubunuz yanlış adam unutmuş olabılır ne var buda? hadı kızdınız ben satıcam catır catır da yıyecegım demek de ne demek kusura bakmada kendını bıraz değiştirmelisin uslubunla basla derım.

Herkezin esine versin belki benm tavrlarim fazladir ama herkadin baslica sorundur erkekleein en cok yakindiklari mesela ceneniz
devrik cümlelerden pek bişiy anlamadım ama en son çeneniz demek istediniz sanırım

Tesekkur ederim ama alyans icin gecerli baska yuzsuk olsa hayatta cikarmaz süsüne duskundur

[QUOTEöylediranazz, post: 40505919, member: 531265"]Yüzük konusunu abartmışsınız.
Bebek konusunu takıyorsunuz muhtemelen ve bahane ararken bir baktınız yüzük unutulmuş ordan hırsınızı çıkartıyorsunuz.
Derdiniz neyse eşinizle konuşun gerçek derdinizi , böyle yüzük saklayarak bir yere varamazsınız.[/QUOTE]
Belki oyledir ama benm icin konu bu oyuzden yazdim

böyle şeyler için ne siz üzülün nede eşinizi üzün işe giden insanların sabah uyku sersemi evde unutması gayet doğal bazen ben bazende eşim unutuyor ama siz sadece şaka amaçlı bak yüzüğün evde kalmış dıyoruz

Esimin sacma dusunceleri var belki ondan boleyomdir cocuk olursa kurtaj hni yada dogarsa sezaryan yoksa afedersin buyurse zevk almam falan diyor ben aptalim siz akillisiniz buraya paylastiklarim bi kismi sadece ona gore degerlendirmeyin dusunun biraz

alyansı alır satar parasını yerim demeniz olmamış.. yerinizde olsam hiç geri vermem bir daha öyle saçma sapan bir yere koymamayı öğrenir.. birde hamilelik ihtimaliniz varmış madem erken olduğunu düşünüyor nasıl korunduğunuzu bilmiyorum ama biraz keyfinden ödün verecek prezarvatif kullanacak eşiniz.. suçlu hissetmeyin sonuçta tek başınıza yapmadınız..

Unutabilir kim dediki ona birsey ama unuttu yer tuaf olan evet yiyecem ben uyardim onu 1kere size normal gelebilir bana gelmiyor gelmeside gerekmiyor

Yüzük bu ya kuyumcudan alınıyor kutsal mutsal değil sembol işte

Bazı şeylerî abartarsak asıl soruna ulaşamayız ki eşiniz takmam bîle demiyor çıkarıp unutup arıyor sonra da

Bakın burda bir çok konuya yazıyoruz evliliğin özü farklıdır diye yemek yaparım bulaşık çamaşır da bilirim sevgilimin de işi var evlenelim diyenlere

Şekle takılmış özü kaçırıyorsunuz evlilik paylaşımdır

Iyiyi kötüyü azı çoğu paylaşmak ortak karar alıp uygulamaktır

Yoksa yüzüğü hiç çıkarmasa ne olur ya da unutursa ve siz satarsanız ne olur yüzük olmayınca evlilik sona ermiyor ki

İnatlaşarak hayat yaşanmaz iletişim problemimizi çözmeniz lazım karşılıklı

Çocuk vs önemli kararlar akşam eşiniz annesi ile konuşup onlara yemeğe gitmeye karar verse ya da size çağırsa kıyamet kopar bana danışmadın diye

Oysa o davet bir gecelik sizin eşinizin görüşüne önem vermediğiniz çocuk ise bir ömürlük

Hayatınız kolaylıklarla geçsin dilerim

benim erkek versiyonum :) ya ben 2 kere bırak unutmayı kaybettim yüzüğü :) habire alyans modeli değiştiriyoruz bu yüzden eşime dedim takmasak olmuyormu ne demek takmamak diye sinirleniyor bence çok takılmayın erkekler bu konu da daha rahat ve emin olun sizi üzmek için yapmıyor ek derdiniz bu olsun bence :)

Biz bayanlar bazı şeyleri abartıyoruz sanırım.
Erkekler unutabiliyor ya da bizim kadar takılmayabiliyor. Benim eşim unutmaz ben bir defa unuttum onda da koşa koşa durağa yetiştirdi, işe gidiyordum.
Alyans özel bir şey aranızda ama senin eşin de böyle, hani ne kadar kafasına vursan da değişmeyebilir. O yüzden sıkma canını. Tepkini göstermişsin,tavrını koymuşsun.
Hamilelik konusuna gelince, eşin çocuk istemiyorsa hop diye yukarıdan gelmedi ya bu çocuk eğer hamileysen.
Ona göre önlemini alsaydı.
Çok didişme eşinle, akışına bırak bakalım...

tabiki ama allah nasıp ederse oda kabullenecektır etmezse kendıbılır
bu tavır çok yanlış. allah size rastgele vermiyor o çocuğu. uğraşırsanız olur... siz de olması için uğraşıyorsunuz. daha evliliğiniz çok yeni. birbirinizi tanımanız,evliliğinizin oturması için zaman lazım. eşiniz haklı, kendiniz zor geçiniyorsanız o bebeğin günahı ne. pek çok şeyden mahrum kalacak. ben de 2 yıllık evliyim. çok fazla anne olmak istiyorum ama aynı bu söylediklerim yüzünden geri duruyoruz. iki kişilik karar değil bu, 3 kişi yaşayacak...

Esimin sacma dusunceleri var belki ondan boleyimdir cocuk olursa kurtaj hni yada dogarsa sezaryan yoksa afedersin buyurse zevk almam falan diyor ben aptalim siz akillisiniz buraya paylastiklarim bi kismi sadece ona gore degerlendirmeyin dusunun biraz

Hee düşünüp eşinizin size bunları dediğini çıkartabileceğiz, alyans çöp kutusunun üstünde duruyor konusundan.

Düşünecek olan sizsiniz 1 senelik evliyim bana bunları diyor ben hala neyin derdindeyim diye bir silkinin. Adam çocuk istemediğini ve sebeplerini de bunlar olduğunu söylüyor siz de kızıp test yaptırmıyorsunuz, test yaptırıp sonucu öğrenin ona göre kavganızı edersiniz. Beden senin bedenin istersen sezaryen, istersen normal doğum olsun, yeter ki sen ve çocuğumuz sağlıklı olsun demesi lazım adamın, kocalık vasfı için, parmağına halka geçirmese de olur o zaman.

ben de eşimin alyansını orda burda unutmasına şaka yollu takılırdım bazen trip de yapardım ama sonra bir gün eve hırsız girdi birkaç parça eşyayla birlikte eşimin alyansını da götürdü. şimdi kuyumcu kuyumcu geziyoruz aynısından bulamıyoruz
keşke çöp kutusunun üstünde olsaydı da ikimiz için de manevi değeri çok yüksek olan yüzüğü hırsız çalmasaydı

büyütmeyin boşverin erkekler bizim kadar duygusal bakmıyor konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…