alyansımız

Benim eşimin rock grubu var, her gece barlarda şarkı söylüyor. Hayran kitlesi azalmasın diye alyans taktırmıyorum. Godoş muyum sizce?

Hanfendicim, alyansa insanlara gösteriş yapmak için kullanilan bir tasma muamelesi yapmazsanız bu kadar takilmazsiniz zaten.

Çocuk mevzusunu da saksıya çiçek ekmek kadar basitleştirmişsiniz, ona da ayrı bir bravo. Bir erkeği zorla çocuk sahibi yaparsanız, yarın da buraya "kocam benim ve çocuğumla hiç ilgilenmiyor" türevi başliklar açarsınız.

Her şeyi bi kenara birakin, önce sizin büyüyüp olgunlaşmaniz lazim kocanizin hazirliğindan once. Evlilik evcilik oyunu değildir.

her msjda yeni bi ayrinti verip, buna ne diyeceksiniz'e getirip bize kiziyor.. ne bu ofke, fevrilik; cozemedim..

Allah başka dert vermesin..saygıyı çok derinlerde arıyosunuz..bence siz çocuk mevzusundaki sözlerini irdeleyin ve cocuk istediginizden emin olmadan yapmayiverin mesela korunun..sevgiler

adam ellerini yıkarken yüzüğü çıkarıp çöp kovasının üzerinde bıraktığında bu tepkiyi veriyorsan tuvalaetin deliğine düşse o yüzük kim bilir neler yaparsın yüzüğü dert edeceğine eşinin çocuk konusunda düşündüklerine biraz kulak verseydin keşke eşin senden daha mantıklı belli sen adamı zorla çocuk sahibi yapmışsın gözümün önünde nasıl bi kadın olduğu canlanıyor allah eşine sabır versin adama üzüldüm bee

Gecen hafta benm yuzuk dusakabinin altina dustu 2 gun sonra aldim,

herifin beni bosamadigina sükredim bari

Konuyu sonuna kadar okumadan daha yeni evlilerdir dedim sonunda da tahminim dogru cikti.takilmayin boyle ufak seylere.esim alyansini cikarir gunlerce oldugu yerde birakir bende gorurum tak demeyi unuturum.alyans olsa ne olur olmasa ne olur.huzurunuzu bozmayin

benim eşim bikaç yıldır takmıyor yüzüğünü, koydum çekmeceye duruyor. rahat edemediğini söyledi ok dedim. ben takıyorum arada lavaboda unutuyorum işe gelince farkediyorum. bi de ilk alyansımı kaybetmişliğim var ne diyim adama şimdi... Allah başka dert vermesin

Eşin Sigara içen birisimi bilmiyorum Klozete yakın bir yerde başka koyacağı bir bölüm yok ise,çöp kovası cazip gelebilir.Çünkü Bende sigara içtiğim zamanlarda duşa girmeden önce en yakın neresiyse oraya koyardım.:)

evde yüzük taksan ne olur takmasan ne olur. dışarıda takmaz saklar neyse de ev ya..

bende unutuyırm bazen iş yerinde geliyor aklıma.Bazen kendinizi dünyanın merkezinde sanmaktan vazgeçin.Üzülen siz olursunuz.Evli olmak her anı her düşünceyi aynı anda yaşamak değil bazen.

Zorla cocuk doguranlarada ayri bir ifritim .. yuzukten daha onemli sorunlariniz var ikinizin.. ayrica o yuzuk cikinca noluyor mubarek

şu çocuk olayınızada gelirsek bebek için sadece sizin istemenizle olmuyor siz onuda kocanıza kızıp saklarsınız bir köşeye oyuncak bebek gibi biraz büyüyün sonra bebek düşünün

Madem istemiorsa sahip ciksaymis kendine boyle biseyin ihtimalini bile yasamasaydik nediyeblirimki
Sahip çıksaymış ne demek yahu? Ben evli değilim ama bu işin bir adabı yok mu? Karı koca normalde korunur, günlerden birgün bebek sahibi olmak konusu açılır ve ortak karara varıp çocuk sahibi olmak için çalışmalara başlanır. Böyle rastgele davranılıpta bebişimiz olacak kabul ederse eder etmezse de ben doğururum zoraki baba olur mantığını müthiş saçma buldum.

Ya ne var ki bunda. Unutmuş olabilir insanlik hali. Tuvalette içine sinmiyordur. Cikariyordur kafası dalgindir unutmuştur. Bunun için yüzük saklanır, trip mi atılır. Çok komik gerçekten. Çok yanlış yapıyorsunuz. Benim de içime sinmez bende unuturum banyo da vs vs yerlerde. Gerçi benimki alyans felan değil ama eşim bana böyle yapsa, ben hiç takmam alyansi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…