Alyansınızı ne yaptınız?

canım arkadaşım istersen evinin en kuytu köşesine sakla, o orada durdukça ve sen onun orada olduğunu bildikçe önünden geçtiğin zaman bile aklına getireceksin... hatta ara ara açıp bakacaksın ona eline takacaksın belkide ... nereden mi biliyorum ...çünkü ben bunları yaptım...bence en iyisi uzaklaştır onu evinden...bağıni kopar ondan... sat ve parasını sana onu hatırlatmayacak bişeyde kullan ...kıyafet falan alma bu seferde kullandığında hatırlarsın....yemek ye yada bilemiyorum bi yere bağışta bulun, en azından hayıra vesile olur..

Ayy tatlım valla anlamadım yazdığını.Ama şunu söylim tamam satmak istemeyebilirsin yanlız sendede durmasın.İnanki daha çok sinirini bozacak..sEN şöyle düşüneceksin.Ben bi kabus gördüm uyandım.Yoksa geçmiş peşini bırakmaz...Belki bu saplantın hayatına yeni girecek düzgün insanlardan bişle uzak durmana sebeb olacak...

Kiz neyini anlamadin?güya onun ki evden kaybolmus,yani esyalari tasiyanlar almis,cünkü bey efendi biz ayriyken ama ev daha duruyorken,geldiginde eve bir kac esya almaya yüzügü evede birakmis,,,
ama bilmiyorum dogru mu söylüyor yoksa satti mi......

hazır değilim,o da gidince tüm bağım gidecek eski günlerle,
birgün mutlaka yapıcam bunu biliyorum ama şimdi değil

valla benim annemde sattı parasıyla ananemi dedemi dayımları yemeğe götürdü bi güzel doyurmuştuk karnımızı
satmayıpda napcam 13 senedir ağırlık yaptı zaten hiç değilse hafifleyeyim biraz dedi ama o kadar yemişizki aldığı kaloriler yine bünyede ağırlık yapmış

Hmm şimdi anladım padonnnn:)Anam yalan söylüyodur bence...Ha tabi bilemem yalan huyu varmıydı.Benimki o konuda oscara tek adaydı da

ay valla hiç acımam düğünde takılan altınlarımı yedii adii.. eşya tespiti yapmaya gittiğimde onlarıda yazdım gözümün içine baka baka onları ben ona verdim dediii bilezikler felan bende ama ay zaten onları almam ona bi koydu bi koydu onlar için dava açsammı acaba:44::44::44:

O alyans falan takmıyodu adeti değil benimki hala çantamda iş bitince de bozdurup çocuklarıma harcarım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…