Hahhh aman satma iyi sakla...Kendine daha çok acı çektir baktıkça... Güzelim yüzüğüde sat anasınıda sat gitsinnn
vallahi alemsiniz kızlar,çok güldüm okuyunca
öncelikle satıp parasını afiyetle yiyenleri tebrik ediyorum,iyi yapmışsınız
ben ne yaptım,satmaya kıyamadım ama diğer takılarımın yanında durmasını da istemedim,onları kirletirmiş gibi geldi.bir kutuya kapadım şimdilik.bir gün satıcam ama ne zaman bilmiyorum..
ya ben öle yaparsam sanki gecmisimi satmis gibi hisederim.
yani ben cok duygusal bakiyorum.
Günahini almiyayim ama o satmis olabilir.
dedi ki güya eve indirmis ikimiz oturmuyorken evede,ve esyalar cikinca arada kim vurduya gitti.
Bilemiyorum,olabilir mi eve ugrayip birakmasi eve.
niye ki
KIIIIIIIZZZZZZZ sen cooooooooooooook yasa.
anasini zaten hergün satiyorum bacim
Yakinda milyoner olacam
Ayy tatlım valla anlamadım yazdığını.Ama şunu söylim tamam satmak istemeyebilirsin yanlız sendede durmasın.İnanki daha çok sinirini bozacak..sEN şöyle düşüneceksin.Ben bi kabus gördüm uyandım.Yoksa geçmiş peşini bırakmaz...Belki bu saplantın hayatına yeni girecek düzgün insanlardan bişle uzak durmana sebeb olacak...
hazır değilim,o da gidince tüm bağım gidecek eski günlerle,canım arkadaşım istersen evinin en kuytu köşesine sakla, o orada durdukça ve sen onun orada olduğunu bildikçe önünden geçtiğin zaman bile aklına getireceksin... hatta ara ara açıp bakacaksın ona eline takacaksın belkide ... nereden mi biliyorum ...çünkü ben bunları yaptım...bence en iyisi uzaklaştır onu evinden...bağıni kopar ondan... sat ve parasını sana onu hatırlatmayacak bişeyde kullan ...kıyafet falan alma bu seferde kullandığında hatırlarsın....yemek ye yada bilemiyorum bi yere bağışta bulun, en azından hayıra vesile olur..
Darısı yüzüğünü satıp parasını bir güzel yiyenlerin başına...
Yüzügü satmam ama biraz kendime gelsem keske gaciiiiiiler.
Kiz neyini anlamadin?güya onun ki evden kaybolmus,yani esyalari tasiyanlar almis,cünkü bey efendi biz ayriyken ama ev daha duruyorken,geldiginde eve bir kac esya almaya yüzügü evede birakmis,,,
ama bilmiyorum dogru mu söylüyor yoksa satti mi......
kız azeee yolla bana ben satıp yiyeyimmm
Kizzzz cadi yakinda saklanan bütün alyanslar senin migdeye ineceeeeek
Hmm şimdi anladım padonnnn:)Anam yalan söylüyodur bence...Ha tabi bilemem yalan huyu varmıydı.Benimki o konuda oscara tek adaydı da
Vardi yalanlar ama Alyansi satmasindi,zaten ayriligin yüzde 85 onun ve ailesinin sucuydu
Aynen benimkide kendi ve ailesi yüzünden bittiii...Aman çok iyi oldu ailesiyle mutlu mesut yaşasın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?