ama ben böyle hayal etmemiştim :( hamileyim

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye :((
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum
iş yerinden de çıkarabilirler bu durumu öğrenince :(:43::43:

sakın oyle dusunme arkadaşım herkesın rızkı ayrıdır elbet oda kısmetıyle gelecektır lutfen bu sıtede aylarca yıllarca hasret cekıp paralar doken ona ragmen evladı olmayan ınsanlar var. Sende lutfen Allahın sana verdıgı bu buyuk nımete ısyan etme.. Elbet zorluk olacaktır hergunde güneş açmaz malesef.. ama sabretmek gerekir..:53:

kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye :((
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum

ayyy zor bir durum cidden ya.. o yüzden en büyük duam Allah isteyene versin, onca bebek isteyen insan var. kader valla ne diyeceğimi bilemedim. eşinizle konuştunuz mu durumu? o ne söylüyor?

Canım benim ne kadar güzel bir haber bu
Rabbim onun herşeyini hazırladı merak etme! Rızk verici sadec rabbimdir! Aldırmaya falan kalkmazsın değil mi:(
O bebek vesilesiyle kazancınıza bereket gelecek Rabbim hayırlar güzellikler verecek sakn kaygılanma hayırlı uğurlu olsun

sakın oyle dusunme arkadaşım herkesın rızkı ayrıdır elbet oda kısmetıyle gelecektır lutfen bu sıtede aylarca yıllarca hasret cekıp paralar doken ona ragmen evladı olmayan ınsanlar var. Sende lutfen Allahın sana verdıgı bu buyuk nımete ısyan etme.. Elbet zorluk olacaktır hergunde güneş açmaz malesef.. ama sabretmek gerekir..:53:

doğru söylüyosun arkadaşım çok dua ediyorum onlar içinde :( allahım isteyene versin diye işte durum tam tersi ne bilim daha sonra belki fikrim değişir ama dün aldırmayı bile düşündüm çok günah biliyorum ama maddi açıdan çok büyük sıkıntıdayız :(

her şey bizim planladığımız gibi olmuyor.
ben de süpriz bir hamilelik yaşadım.,ve gerçekten çok zor bir dönemdi.
çalıştığım için bakımı endişesi 2 ay beni çok bunalttı.
hastaneye bile gitmek istemiyordum konrtole.

sonrasında onu unutturacak bir risk olduğunu öğrendim.kendi hayatım riskteydi.
aylarca bu üzüntüyle ve korkuyla geçti.
sonlara doğru Allah'a güvenip rahatladım.
çok zor riskli bir ameliyattan sağ çıktım çok şükür.

bebeğim tahmin ettiğimin çok ötesinde rahat şartlarda bakıldı.

Allah istedikten sonra kolaylığını veriyor.

kendimizi üzüp,başka dertlere kapı açıyoruz bilmeden.

her şerde bir hayır vardır.
her insan kısmetiyle doğuyor gerçekten.

Allah sağlık versin de gerisi boş.:)

rızkı veren allah bende basta çok agladım ama rabbmn bi bildigi vardır diyip alıştım tabi bnmki üüçüncü isyan etme maddiyat yönüne bakma dua et bol bol

doğru söylüyosun arkadaşım çok dua ediyorum onlar içinde :( allahım isteyene versin diye işte durum tam tersi ne bilim daha sonra belki fikrim değişir ama dün aldırmayı bile düşündüm çok günah biliyorum ama maddi açıdan çok büyük sıkıntıdayız :(

hepımız oyleyız canım belkı bu bebek senın sıkıntının caresı olacak bılemezsınkı bekle sabret arkadaşım her gecenin bir sabahı var öyle düşün olurmu Rabbım sana ve evlatlarına saglık versin .. bence dua ve tevbe et bak bız onun tuyunu bulamaıyoruz ... sadece şükret canım benım

sakın kötümser olmayın allah herşeyin bir kolayını verir inşallah. allah size bir melek yollamış onu da ablasını sevdiğiniz kadar çok seveceksiniz inanın. hem kızınızın da bir kardeşi olmuş olacak bence mutlu olun. benim iki kızım var aralarında 1,5 yaş var ve küçüğü 2 yaşını doldurmadan kreşe göndermek zorunda kaldım bakıcı sıkıntısından. şimdi kreşler bebekleri bile kabul ediyor çok şükür. büyük kızınıza kim bakıyor? kaç yaşında kızınız? allah bir şekilde ayarlar merak etmeyin. işinizden çıkarılmaktan korkuyorsunuz anlıyorum sizi çok zor günümüzde işsiz kalmak ama devlet eğer sigortalıysanız 6 ay işsizlik ücreti ödüyor diye biliyorum. saklayabildiğiniz kadar saklayın. sonrasında da konuşursunuz izin veremeyiz işten ayrılın derlerse gidip işsizlik maaşına başvurursunuz. ve istifa etmediğiniz için işyerinden de tazminat alabilirsiniz. sakına kötü şeyler getirmeyin aklınıza. allah buldurmuş siz kaybettirmeyin bu güzel mucizeyi.

ayyy zor bir durum cidden ya.. o yüzden en büyük duam Allah isteyene versin, onca bebek isteyen insan var. kader valla ne diyeceğimi bilemedim. eşinizle konuştunuz mu durumu? o ne söylüyor?

eşimle konuştuk ben senin yanındayım dedi ne karar verirsen dedi oda benim gibi yani bir tarafı istiyor bir tarafı da istemiyor gibi :(

Canım benim ne kadar güzel bir haber bu
Rabbim onun herşeyini hazırladı merak etme! Rızk verici sadec rabbimdir! Aldırmaya falan kalkmazsın değil mi:(
O bebek vesilesiyle kazancınıza bereket gelecek Rabbim hayırlar güzellikler verecek sakn kaygılanma hayırlı uğurlu olsun

sağol canım aldırmanın ne kadar büyük günahı olduğunu biliyorum allah bir sınavdan geçiriyor işte şimdilik sınavımız bu galiba

Allah analı-babalı büyütsün şimdiden, ne diyelim.

O kadar istemiyor olsanız çok daha dikkatli korunurdunuz, belki sizin de gönlünüzde vardı da kendinize itiraf edemiyordunuz.

evlendiğim ilk yıl bızde ev aldık. bu sene de araba.
borç var ben 3-4 yıl çocuk dusunmuyorum dedım. büyük ve ağır konustum sanrım.
evlendık ıkı yıl oldu bı bucuk yıldırda cocuk ıstıyorum . yumurtalık rezervı azalıyo elımı cabuk tutmam lazım.
evın borcunun bıtmesıne 3 yıl var daha. ama su an da gozum ne evı ne arabayı görüyo ne borcu göruyo emın ol.

rabbım verıyorsa vardır bı bıldıgı bence uzulmeyın mutlu olun bı muıze vermıs sıze

Kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye :((

şaka gibisiniz ya :43: Bizde çocuk için paralar döküyoruz ev alıp satmayı bıraktık tüp bebeğe milyarlar döküyoruz kadere bak :43:

sakın kötümser olmayın allah herşeyin bir kolayını verir inşallah. allah size bir melek yollamış onu da ablasını sevdiğiniz kadar çok seveceksiniz inanın. hem kızınızın da bir kardeşi olmuş olacak bence mutlu olun. benim iki kızım var aralarında 1,5 yaş var ve küçüğü 2 yaşını doldurmadan kreşe göndermek zorunda kaldım bakıcı sıkıntısından. şimdi kreşler bebekleri bile kabul ediyor çok şükür. büyük kızınıza kim bakıyor? kaç yaşında kızınız? allah bir şekilde ayarlar merak etmeyin. işinizden çıkarılmaktan korkuyorsunuz anlıyorum sizi çok zor günümüzde işsiz kalmak ama devlet eğer sigortalıysanız 6 ay işsizlik ücreti ödüyor diye biliyorum. saklayabildiğiniz kadar saklayın. sonrasında da konuşursunuz izin veremeyiz işten ayrılın derlerse gidip işsizlik maaşına başvurursunuz. ve istifa etmediğiniz için işyerinden de tazminat alabilirsiniz. sakına kötü şeyler getirmeyin aklınıza. allah buldurmuş siz kaybettirmeyin bu güzel mucizeyi.

teşekkür ederim arkadaşım ne güzel yazmışsın kızım şanslıydı annane ve babanne baktı inşallah bu çocuğumada bakarlarsa zaten çalışırım

şaka gibisiniz ya :43: Bizde çocuk için paralar döküyoruz ev alıp satmayı bıraktık tüp bebeğe milyarlar döküyoruz kadere bak :43:

canım herkesin sorunları farklı bende bu sıkıntıda ona ne verebilirim diye üzülüyorum tabiki çocuk güzel bişey normalde olsa zaten havalara uçardım ama herşey üst üste geldi sevinemedim

teşekkür ederim arkadaşım ne güzel yazmışsın kızım şanslıydı annane ve babanne baktı inşallah bu çocuğumada bakarlarsa zaten çalışırım

ne demek canım hepimiz geçtik o yollardan. inan ekders olmasa ayın sonunu zor görüyoruz bizde. ama ben 3.yü bile düşünüyorum çünkü ilerde elimizde kalan sadece ailemis ve yavrularımız. evmiş arabaymış işmiş güçmüş gelip geçici. bugün olmaz 10 yıl sonra neler olur zaten bilinmez. eee anneanneyle babaanneye müjdeyi ver öyleyse. baksınlar canım torunlarına allah allaaaah. başka neleri var şu hayatta değil mi ama :46: :46 ::46:

evlendiğim ilk yıl bızde ev aldık. bu sene de araba.
borç var ben 3-4 yıl çocuk dusunmuyorum dedım. büyük ve ağır konustum sanrım.
evlendık ıkı yıl oldu bı bucuk yıldırda cocuk ıstıyorum . yumurtalık rezervı azalıyo elımı cabuk tutmam lazım.
evın borcunun bıtmesıne 3 yıl var daha. ama su an da gozum ne evı ne arabayı görüyo ne borcu göruyo emın ol.

rabbım verıyorsa vardır bı bıldıgı bence uzulmeyın mutlu olun bı muıze vermıs sıze

evet şimdi eşim de arayıp öyle söyledi para pul herşey yerine gelir dedi

Rabbim tez zamanda size de versin inşallah
belki zamanı vardır
Ben hep dua etmişimdir Rabbim bi tane bana verdin şimdi buna sağlık olmayanlarada da evlat nasip et diye.

bende ikinci çocuğuma çook sürpriz bir şekilde hamile kaldım işsizdim herşey ümitsiz görünüyordu gözümüze eşimde bende ağlıyorduk sürekli ama sonra hayatımızda çok güzel şeyler oldu ben maaşı ve şartları çok iyi bir kuruma girdim kızım kısmetiyle geldi annesi şimdi sana herşey çok kötü gibi geliyor ama inan bana herşeyde bir hayır var aldırmayıda düşünme zorluklarla beraber muhakkak kolaylıklarda vardır Allah sağlıcakla kucağına almayı ve borcunuzuda tez amanda ödemeyi nasip etsin

evet şimdi eşim de arayıp öyle söyledi para pul herşey yerine gelir dedi

evimizi aldık bi sene sonra hamile kaldım borç sıkıntı tabi ki oldu
şimdi hamile kalsam inan bende senin gibi karamsarlığa düşerim ama elbet
vardır bunda da bi hikmet
şimdiden diyelim hoş geleceksin bebek :31::31:

Son düzenleme:
Back
X