- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Rabbim tez zamanda size de versin inşallah
belki zamanı vardır
Ben hep dua etmişimdir Rabbim bi tane bana verdin şimdi buna sağlık olmayanlarada da evlat nasip et diye.
evimizi aldık bi sene sonra hamile kaldım borç sıkıntı tabi ki oldu
şimdi hamile kalsam inan bende senin gibi karamsarlığa düşerim ama elbet
vardır bunda da bi hikmet
şimdiden diyelim hoş geleceksin bebek
kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
Kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye(
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum
iş yerinden de çıkarabilirler bu durumu öğrenince
kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye(
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum
allah razı olsun canım benm duaların hepimiz yerine geçiyor ne güzel :)
şaka gibisiniz yaBizde çocuk için paralar döküyoruz ev alıp satmayı bıraktık tüp bebeğe milyarlar döküyoruz kadere bak
Rabbim tez zamanda size de versin inşallah
belki zamanı vardır
Ben hep dua etmişimdir Rabbim bi tane bana verdin şimdi buna sağlık olmayanlarada da evlat nasip et diye.
merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun maddi durumları düşünerek kendinide bebeğinide üzme herbebek rızkıyla gelir
bende senin gibi düşünüyodum amile kaldığımda evlendim kirada oturuyoduk ev istiyoduk almak ama bir türlü cesaret edemiyorduk sonra ben hamile kaldım düşünceler beni sardı çalışabilecekmiyim evimiz kira geçine bilecekmiyiz çocuğun masrafı felan
hamileliğimin 5, ayında hamd olsun ev aldık evin taksitleri ,giderler ,çocuk olunca çocuğun masrafı yine bende bi düşünce ama gerçekten rabbim rızkını veriyo bebeğim doğduğunda doğum iznine çıktım ben maaş alamicam sadece eşimin maaşıyla geçinicektik
ve bebeğim emmedi mamayla beslendi çoğunlukla inan hiç zorluk çekmedik maddi yönden rabbim bi şekilde jyardım ediyor.
şuandada bebeğime annem ve kayın validem bakıyor
hayır ya aldırmayın yaşama hakkını elınden almaya hakkıınız yok...para,pul,ev ,bark......candan onemlı mı? can var orda can...canınız var
Tamamen aynı durumu yaşadım bende. . Ev aldık bir ay sonra bebeğim olduğunu öğrendim. . Herşeyde vardır bir hayır. . Benim kredimin bitmesine 2 yıl var oğluşumda 3 yaşına girecek. .Zaman su gibi akıp gidiyor. .Çocuğunuz bereketiyle gelsin inşallah
üzülme cnm bak ben istiyorum ama hamile kalamadım şimdide saçkıran oldum tedavi başladı gene kalamayacağımayrıca epilepsi hastasıyım ilaçla hamile kalacam mecbur. şunun için anlattım bunları gör ve şükret cnm yaaa
ayrıca bende çalışıyorum ve işten çıkmayacağım . hamile bir insanı çıkaramazlar iştentazminat sebebidir bu korkma. Annen yanındaysa o bakabilir benim annem bakıcak
Allah tamamına erdirsin güle güle büyütürsün inşallah
Tebriklerve kolay gelsin...
her aşamada zordur bence çocuk yetiştirmek.
sizinki biraz daha zor olacaktır ama hayatta ne kolay ki zaten?
Ben de benzer bir şekilde ev için kredi çektikten 3 ay sonra hamile kaldım.
Üstüne bir de işten ayrıldım öğrenir öğrenmez.
Ama Allah kolaylığını veriyor bir şekilde.
Ve bebekler kısmetleriyle gelir inşallah
çok üzüldüm şimdi çalışıyormusunuz ?
kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?