- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye(
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum
iş yerinden de çıkarabilirler bu durumu öğrenince
sakın oyle dusunme arkadaşım herkesın rızkı ayrıdır elbet oda kısmetıyle gelecektır lutfen bu sıtede aylarca yıllarca hasret cekıp paralar doken ona ragmen evladı olmayan ınsanlar var. Sende lutfen Allahın sana verdıgı bu buyuk nımete ısyan etme.. Elbet zorluk olacaktır hergunde güneş açmaz malesef.. ama sabretmek gerekir..
doğru söylüyosun arkadaşım çok dua ediyorum onlar içindeallahım isteyene versin diye işte durum tam tersi ne bilim daha sonra belki fikrim değişir ama dün aldırmayı bile düşündüm çok günah biliyorum ama maddi açıdan çok büyük sıkıntıdayız
ayyy zor bir durum cidden ya.. o yüzden en büyük duam Allah isteyene versin, onca bebek isteyen insan var. kader valla ne diyeceğimi bilemedim. eşinizle konuştunuz mu durumu? o ne söylüyor?
Canım benim ne kadar güzel bir haber bu
Rabbim onun herşeyini hazırladı merak etme! Rızk verici sadec rabbimdir! Aldırmaya falan kalkmazsın değil mi
O bebek vesilesiyle kazancınıza bereket gelecek Rabbim hayırlar güzellikler verecek sakn kaygılanma hayırlı uğurlu olsun
kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
Kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye(
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum
iş yerinden de çıkarabilirler bu durumu öğrenince
sakın kötümser olmayın allah herşeyin bir kolayını verir inşallah. allah size bir melek yollamış onu da ablasını sevdiğiniz kadar çok seveceksiniz inanın. hem kızınızın da bir kardeşi olmuş olacak bence mutlu olun. benim iki kızım var aralarında 1,5 yaş var ve küçüğü 2 yaşını doldurmadan kreşe göndermek zorunda kaldım bakıcı sıkıntısından. şimdi kreşler bebekleri bile kabul ediyor çok şükür. büyük kızınıza kim bakıyor? kaç yaşında kızınız? allah bir şekilde ayarlar merak etmeyin. işinizden çıkarılmaktan korkuyorsunuz anlıyorum sizi çok zor günümüzde işsiz kalmak ama devlet eğer sigortalıysanız 6 ay işsizlik ücreti ödüyor diye biliyorum. saklayabildiğiniz kadar saklayın. sonrasında da konuşursunuz izin veremeyiz işten ayrılın derlerse gidip işsizlik maaşına başvurursunuz. ve istifa etmediğiniz için işyerinden de tazminat alabilirsiniz. sakına kötü şeyler getirmeyin aklınıza. allah buldurmuş siz kaybettirmeyin bu güzel mucizeyi.
şaka gibisiniz yaBizde çocuk için paralar döküyoruz ev alıp satmayı bıraktık tüp bebeğe milyarlar döküyoruz kadere bak
teşekkür ederim arkadaşım ne güzel yazmışsın kızım şanslıydı annane ve babanne baktı inşallah bu çocuğumada bakarlarsa zaten çalışırım
evlendiğim ilk yıl bızde ev aldık. bu sene de araba.
borç var ben 3-4 yıl çocuk dusunmuyorum dedım. büyük ve ağır konustum sanrım.
evlendık ıkı yıl oldu bı bucuk yıldırda cocuk ıstıyorum . yumurtalık rezervı azalıyo elımı cabuk tutmam lazım.
evın borcunun bıtmesıne 3 yıl var daha. ama su an da gozum ne evı ne arabayı görüyo ne borcu göruyo emın ol.
rabbım verıyorsa vardır bı bıldıgı bence uzulmeyın mutlu olun bı muıze vermıs sıze
şaka gibisiniz yaBizde çocuk için paralar döküyoruz ev alıp satmayı bıraktık tüp bebeğe milyarlar döküyoruz kadere bak
evet şimdi eşim de arayıp öyle söyledi para pul herşey yerine gelir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?