ama benim canım çok yandı

kardelennnmvss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
15
6
1
daha önce hiç bi erkek için ciddi manada üzülmeyen bi kızdım ben hayatıma birden girdi pat diye aşık oldum ama ne aşk hiç olmadığım kadar sadıktım hani bazen yoldan yakışıklı biri geçer kızlar gösterir ya ona bile bakmayacak kadar hatta kendi prensiplerimden vazgeçecek kadar aşık olmuştum şifre vermeyen özel hayatım var diyen ben kendi hayatımı onun hayatı yapmıştım aldattığını bile yakaladım yine afettim ağladı ben ilk defa 1.93lük dağ gibi herifi çocuk gibi ağlarken gördüm kıyamadım öptüm kirpiklerinden afettim bi gün hiç huyum değildir instagramına bakmak aklıma geldi böyle açık saçık kızları beğenmiş sinirim attı yazdım buna sinirden bütün kızları sildim sonra bi baktım beni her yerden engellemiş telefon dahil 5 ay oldu biteli o süre içinde hep gidip geldi 1 gün yazdı ertesi gün mesaja cevap bile vermedi özledim deyip ertesi gün kayboldu son kavgamızda hayatında biri mi var dedim s... git sanane yeter artık dangalak karı o bu beni sevenin annesini bilmem ne çok sinirlidir o zaten bilirim ben sana güvendim dedim kendin kaşındın dedi 5 aydır çektiğimi bi allah bi ben biliyorum annemi aradığımda ağlamaktan konuşamayıp annem anlmasın diye susup kendime gelince anne şebeke gitti heralde diye yalan söylediğimi bilirim 5 ay içinde 5. gelişi yine geldi dün ama diğer gelişleri gibi değil bu sefer değişmiş gibi ve salak ben yine konuşmaya başladım sevgili değiliz ama konuşuyoruz hallediyoruz sorunları ben napayım şimdi buna ne deyim hiç ağlamayı sevmeyen ben odanın ortasına yığılıp kızlar allah rızası için bırakın ağlayım diye ağladığımı bilirim ben napaayım şimdi salak aklıma

Bence onurunu dusun gururlu ol zaten seni haketmeyen bi insan yaptiklarindan gectim ozur dileyecegi yerde olmayacak hakaretler yol ver gitsin hayatinda bi yukten kurtul

daha önce hiç bi erkek için ciddi manada üzülmeyen bi kızdım ben hayatıma birden girdi pat diye aşık oldum ama ne aşk hiç olmadığım kadar sadıktım hani bazen yoldan yakışıklı biri geçer kızlar gösterir ya ona bile bakmayacak kadar hatta kendi prensiplerimden vazgeçecek kadar aşık olmuştum şifre vermeyen özel hayatım var diyen ben kendi hayatımı onun hayatı yapmıştım aldattığını bile yakaladım yine afettim ağladı ben ilk defa 1.93lük dağ gibi herifi çocuk gibi ağlarken gördüm kıyamadım öptüm kirpiklerinden afettim bi gün hiç huyum değildir instagramına bakmak aklıma geldi böyle açık saçık kızları beğenmiş sinirim attı yazdım buna sinirden bütün kızları sildim sonra bi baktım beni her yerden engellemiş telefon dahil 5 ay oldu biteli o süre içinde hep gidip geldi 1 gün yazdı ertesi gün mesaja cevap bile vermedi özledim deyip ertesi gün kayboldu son kavgamızda hayatında biri mi var dedim s... git sanane yeter artık dangalak karı o bu beni sevenin annesini bilmem ne çok sinirlidir o zaten bilirim ben sana güvendim dedim kendin kaşındın dedi 5 aydır çektiğimi bi allah bi ben biliyorum annemi aradığımda ağlamaktan konuşamayıp annem anlmasın diye susup kendime gelince anne şebeke gitti heralde diye yalan söylediğimi bilirim 5 ay içinde 5. gelişi yine geldi dün ama diğer gelişleri gibi değil bu sefer değişmiş gibi ve salak ben yine konuşmaya başladım sevgili değiliz ama konuşuyoruz hallediyoruz sorunları ben napayım şimdi buna ne deyim hiç ağlamayı sevmeyen ben odanın ortasına yığılıp kızlar allah rızası için bırakın ağlayım diye ağladığımı bilirim ben napaayım şimdi salak aklıma
Seni bu kadar ağlatan bir adamla olmak seni mutlu edecek mi peki?

yahu yapışmıyorum yapışmak ne kadar kötü bi kelimedir kendi geliyo tam unuttum derken basıyo sevmiyoda diyemem ama çok garip bilmiyorum anlayamıyorum

arkadaşım sevse bile uzak dur..
o ne biçim bir konuşma tarzı öyle .. dangalak karı falan bunları mı layık görüyorsunuz kendinize.. yapmayın etmeyin..hazır kurtulmuşsun bulaşma sakın hayatını zehir etmekten başka bir şey yapmaz bu adam ..
fazlasını bekleme umma hayal etme zira adamın malzemesi bu elinden başka birşey gelmez..

yahu yapışmıyorum yapışmak ne kadar kötü bi kelimedir kendi geliyo tam unuttum derken basıyo sevmiyoda diyemem ama çok garip bilmiyorum anlayamıyorum
Buradan bakınca yapışmış görünüyorsun.
Adamın da barışmak için gelmesi de sevdiğinden mi sanıyorsun cidden?????
Saf değil ya o da biliyor nasıl olsa onu affedeceğini.
Gerçekten gençlerin bu kadar kör olmasına çok üzülüyorum...

Olaylar hakkında yorum yapamam ama bil ki sen tek değilsin,herkes öyle mantıklı karar vermez.Eminim ondan çok kendine öfken vardır şimdi ama herkes burada yazdığı gibi ay ben giderim ay ben bir çizgide silerim diyerek yaşamıyor aşkı.Bazen olur gitmek isteriz ,gitmek gerekir ama yapamayız.Ama olacak emin ol senin bile gözünü açacak kalbini soğutacak birşey olacak ve bitecek i.sen ona değil bir hayale aşıksın ve uyanacaksın.

Benim kuzendede vardi boyle sacma sapan bir herif. Ayrilmislardi ama herif Ikide bir geri donuyordu bizimkide hazir tabi. Kac defa soyledim nasihat verdim. Tamam abla bundan sonra soyle yapicam boyle yapicam diyordu ama yine her seferinde O geri dondugunde konusup yüz veriyordu bu boyle 1 sene kadar surdu ve asiri derecede yiprandi bu surecte sonundada tamamen bitti. Noldu aglayip, zirlayip yiprandigiyla kaldi. Bir musibet bin nasihattan iyiymis bunu gorduk. Sizde ne haliniz varsa gorun bence. Cok nasihat dinleyeceginizi sanmiyorum dertlesmeye gelmissiniz sadece. Uzatmalari oynamaktan baska bisey yapmiyorsunuz

Buradan bakınca yapışmış görünüyorsun.
Adamın da barışmak için gelmesi de sevdiğinden mi sanıyorsun cidden?????
Saf değil ya o da biliyor nasıl olsa onu affedeceğini.
Gerçekten gençlerin bu kadar kör olmasına çok üzülüyorum...
yapışmış lafını kabul etmiyorum dışkı mıyım ben sümük müyüm yapışayım ? size beni yargılayın demedim yahut böyle onur kırıcı bi yorum hakkını da vermedim

belki yuh diyeceksiniz ama yaptıkları aklımada gelse konuşmak daha iyi hissettiriyo yemin ederim değildim böyle ben güçlü akıllı biriydim
En yakın arkadaşım da böyle şu an aynı cümleyi bana kurdu.Hiç birşey demedim tamam dedim daha büyük düşmeniz kanamanız lazım ki anlayasanız malesef durum böyle

Back
X