- 27 Ocak 2016
- 15
- 6
- 1
- Konu Sahibi kardelennnmvss
daha önce hiç bi erkek için ciddi manada üzülmeyen bi kızdım ben hayatıma birden girdi pat diye aşık oldum ama ne aşk hiç olmadığım kadar sadıktım hani bazen yoldan yakışıklı biri geçer kızlar gösterir ya ona bile bakmayacak kadar hatta kendi prensiplerimden vazgeçecek kadar aşık olmuştum şifre vermeyen özel hayatım var diyen ben kendi hayatımı onun hayatı yapmıştım aldattığını bile yakaladım yine afettim ağladı ben ilk defa 1.93lük dağ gibi herifi çocuk gibi ağlarken gördüm kıyamadım öptüm kirpiklerinden afettim bi gün hiç huyum değildir instagramına bakmak aklıma geldi böyle açık saçık kızları beğenmiş sinirim attı yazdım buna sinirden bütün kızları sildim sonra bi baktım beni her yerden engellemiş telefon dahil 5 ay oldu biteli o süre içinde hep gidip geldi 1 gün yazdı ertesi gün mesaja cevap bile vermedi özledim deyip ertesi gün kayboldu son kavgamızda hayatında biri mi var dedim s... git sanane yeter artık dangalak karı o bu beni sevenin annesini bilmem ne çok sinirlidir o zaten bilirim ben sana güvendim dedim kendin kaşındın dedi 5 aydır çektiğimi bi allah bi ben biliyorum annemi aradığımda ağlamaktan konuşamayıp annem anlmasın diye susup kendime gelince anne şebeke gitti heralde diye yalan söylediğimi bilirim 5 ay içinde 5. gelişi yine geldi dün ama diğer gelişleri gibi değil bu sefer değişmiş gibi ve salak ben yine konuşmaya başladım sevgili değiliz ama konuşuyoruz hallediyoruz sorunları ben napayım şimdi buna ne deyim hiç ağlamayı sevmeyen ben odanın ortasına yığılıp kızlar allah rızası için bırakın ağlayım diye ağladığımı bilirim ben napaayım şimdi salak aklıma