ama neden böyleler..anlam veremiyorum ben..ya siz?

ohh ne iyi olmuş işte kudurmuş ohh :D tekrar konuşursanda sanki hiç bişey yokmuş gibi yaparsın, aa canım iyi eğlendin mi bari dün. bende bugün çıkıcam işte falan filan... :D

msj atmış naptın ymek yedinmi die.iyi nolsun aşkım yiyoruz şimdi,dışardayım ben uyuyordun söylemedim dedim :smiley-cool:
ne işin var dışarda kimle geziyosun benden habersiz,uyuyorsam bi msj atmak çok mu zor vs vs demiş...:roflol:
bnde ilgilenmiyceğini düşündüm dedim:kahve:
benşm yerime düşünme kızıcağımı bildiğin için yaptın bnu demi,kaç gündür de ben atınca msj atıyosun yoksa atacağın yok demiş...:1shok::1shok:

ben msj atmıyor die kafayı yiyorum..bu ne diyor ŞAKA GİBİ...

eve geç akşam akşam daha da sinirlendirme beni çabuk demiş...
yok kalkıp gidemem şimdi ayıp olur,dağılsınlar geçicem eve dedim :)
erkek var mı demiş...

Son düzenleme:
valla canım aynen devam hiç bu erkeklere acımıcaksın acıyoruzda ne oluyor tepemize çıkıyorlar hoş sevgilim beni kırdığı zaman susmuyorum gereken cevabı veriyorum.
ama sonra ne oluyor dersin susmadığın halde sen kendini haklı gördün halde haksız konumuna düşüyorsun
şu an benim düştüğüm gibi haklıda olsam haksızda olsam sanki suçlu benim bu erkekler nasıl varlıklar yha...

"sana zaman ayıramıyorum...her zaman bır seylerı bahane edıyorum..
hayır ılgılenemıyorum...sevgımle alakalı degıl..
istememe degl bıtanem...seni istıyorum...sanırım fazla ılgıden sımardım..
farkındayım cok abarttım.senı her zaman elımde gıbı hıssetım.o yuzdende sımardım..
haklısın.yanlıs davrandım...hata yaptım...evet bahane buldum ama her zman böyle değildi"

KIZLAR BUNLARI DEDİ BANA :(

farkındayım cok abarttım.senı her zaman elımde gıbı hıssetım.o yuzdende sımardım..
haklısın.yanlıs davrandım...hata yaptım...evet bahane buldum ama her zman böyle değildi"

Ooo beyimiz ağzıyla itiraf ediyo bi de seni elimde hissettim diyo ahh bu erkeklerrkötükedihüso
Sen ne dedin bu mesaja karşılık cnm?
Aranızdaki tek sorun ilgi konusu dimi.

Ooo beyimiz ağzıyla itiraf ediyo bi de seni elimde hissettim diyo ahh bu erkeklerrkötükedihüso
Sen ne dedin bu mesaja karşılık cnm?
Aranızdaki tek sorun ilgi konusu dimi.

bildiğin itiraf etti ya...ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum...fisfisfis
inanamıyorum ben sadece birilerinin duygularını yüceltmekten bşka bişey yapmamışım okadar emeğime yazık dedim.
ayrıldık mı sanki yapma böyle yazık olan bişey yok..affet beni ddi.söz veriyorum herşey eskisi gibi olacak dedi..vs vs..

2 denemede olmadı 3 denemede elde ediyorlar istedikleri her ne olursa.
kadın kısmı naz yapamıyor, süründüremiyor.
hemen yelkenler suya iniyor.
aman başkasına gider. aman üzülür.
halbuki tam tersi.

ama şu var ve çok acı bence.
eninde sonunda kadın boyun eğen taraf oluyor.
beraberlikte de ayrılıkta da.

havlu atmış resmen:hulya: ohhh çok iyi olmuşş bu çok hoşuma gitti valladelikafadulden

nil kesinlikle cek kendinii...sana yumusadiginda bile asla duygusal davranma..ama en azindan acik o iyi..

:hooray::hooray:
çözdüm ben olayı..kadın-erkek ilşkisini...
hele bu itiraftan sonra...
kızlar hepimize ders olsun...
bundan sonra görür o..onlar..
dedim ki eee yarın napcan bütün gün uyursun şimdi sen,sonra iftar falan..
neyse ben o zman kendmi dışarı vurayım gene dedimyerimseniben
ya yok aşkım abartma o kadar yalnız bırakmam seni dedi kaydirigubbakcemile

ahha işte böyle yavrum benim... :D işte böyle canını çıkarıcaksın adamında yola gelsin biraz :D
çok iyi olmuş, hemen yelkenleri suya indirmiş, hep böyle devam şekerim, ipler hep elde, onlara bırakmak yok :D
yaşasın kötülük...

Back
X