Amaaaaaaan dert değil !!!!

kızlarrrrr ben eşimi hırpalıyorum...çok utanç verici bir durum ama sinirlenince turnaklarımı geçiriyorum neresine denk gelrse.sonrada gidip ayyy canım çok mu acıdı diye gönlünü alıyorum...bi gün bi çakıcak adam bana görecem canımı cicimi :))) Ayyy Allah korusun...

şu narin kızların içinde bi psikopat varmış yaa:27::27: neden böyleyiz ki:1: ben de bazen saçını çekerim çekmek ne ki yolarım yani, sonra da sanki kendi canım yanmış gibi acırım adama:48:

kızlarrrrr ben eşimi hırpalıyorum...çok utanç verici bir durum ama sinirlenince turnaklarımı geçiriyorum neresine denk gelrse.sonrada gidip ayyy canım çok mu acıdı diye gönlünü alıyorum...bi gün bi çakıcak adam bana görecem canımı cicimi :))) Ayyy Allah korusun...

sormaaa onu bıkere bende yaptım
ama o gün cınnet geçırdım resmen
kıyamam erkek arkadaşımın hıç bır suçu da yoktu
bı güzel patakladım, yüzünü çızdım tokat manyağı yaptım resmen
oda delırdım sanmış hıç tepkı vermedı
Sonra sızmışım, sabah uyandığımda yüzüne bakamadım bıle, hala ınanamıyorum o dev gıbı herıfe nasıl vurdum ben
bı tokat atsa yerle bı eder benı aslında :26:

ayy komşular kızmıyor mu, bizimkiler kapı çarpılsa kapıya geliyor ya da evsahibini arıyor:1::1::1: ağız tadıyla kavga da edemiyoz :ssz:

Yok canım komşulara ne oluyor ki ben evimde kırıyorum kıracağımı :9: benim evim birinci kat evsahibim yukarda oturuyor. konularımdan bakarsın onların neler yaptığını görürsün. onlara sinirlendiğim için yaptım zaten. çokta değerler sanki olan eşyalarıma oldu. bide benim gözüm karadır pire için yorgan yakarım yani. bize öyle kavga filan sırasında bi gelseler müdahale etseler filan herhalde kafasına bişey yr çıkar evimden. ikinci günde ben onun evinden toptan çıkarım.

Anladık hepimizde var biraz delilik, hatta fazlası var :1: neyse aramızda bu :9: peki bişeyleri kırıp dökenler var mı? sinirliyim kırıyorum bişeyi, sonra da ben onu çok seviyorduummm onu niye kırdımmm diye pişman oluyorum. :30:

ben fazla yorulmuyorum...direkt tokatlıyorum kocişi....o da mesajı anlıyor...
:32::32::32:

ayy komşular kızmıyor mu, bizimkiler kapı çarpılsa kapıya geliyor ya da evsahibini arıyor:1::1::1: ağız tadıyla kavga da edemiyoz :ssz:

Benım apartmanda hep yaşlı teyzeler oturuyor sırf ben ve karşı komşum gencız
ama hepsı çok meraklıdır,ılk zamanlar bı sesı yükseltsem hemen sorarlardı ne oldu ne bıttı dıye
ama artık cesaret edemıyorlar onlarda az çok delılığımı gördü korkuyorlar benden :19:

Yok canım komşulara ne oluyor ki ben evimde kırıyorum kıracağımı :9: benim evim birinci kat evsahibim yukarda oturuyor. konularımdan bakarsın onların neler yaptığını görürsün. onlara sinirlendiğim için yaptım zaten. çokta değerler sanki olan eşyalarıma oldu. bide benim gözüm karadır pire için yorgan yakarım yani. bize öyle kavga filan sırasında bi gelseler müdahale etseler filan herhalde kafasına bişey yr çıkar evimden. ikinci günde ben onun evinden toptan çıkarım.

bizim komşular daha birinci haftada geldiler kapıya çıkmadık, eşim çıksa kesin bişey olurdu Allah korusun o sinirle.. bana sinirlendiğinden değil komşulara kızardı size noluyo diye.. zor zahmet yatak odasına soktum adamı da çıkarmadım kapıya..
çok meraklı insanlar var. tek eğlenceleri bu işte.:23: geçendede evsahibine şikayet etmişler biz kapıları kırıyomuşuz heyy allahım yaaa:1::1::1:
aslında takmamak lazım ama buluyolar insanı böyleleri:22:

Benım apartmanda hep yaşlı teyzeler oturuyor sırf ben ve karşı komşum gencız
ama hepsı çok meraklıdır,ılk zamanlar bı sesı yükseltsem hemen sorarlardı ne oldu ne bıttı dıye
ama artık cesaret edemıyorlar onlarda az çok delılığımı gördü korkuyorlar benden :19:

işte o deliliği göstermek lazım kesinlikle:23::23: yoksa çok tepene biniyolar ne hadlerineyse ev olan yerde kavga da olur, kahkahada olur , koşturmacada olur kime ne:27::27:

ben fazla yorulmuyorum...direkt tokatlıyorum kocişi....o da mesajı anlıyor...
:32::32::32:

Yok Allah var kocama kıyamam.gider bişeyler kırarım mutfakta 1-2 takım tabağı çöpe atarım ama kocama kıyamam. içimden onun için kötü bişey geçirince bile kendimden utanıyorum.bencilim de ben biraz. söylemek istediği en son şeyi anlarım, bunu dedin der dayatırım ama yine de katlanır bana. sırf bu yüzden cennetlik olacak adam yani.

Yok Allah var kocama kıyamam.gider bişeyler kırarım mutfakta 1-2 takım tabağı çöpe atarım ama kocama kıyamam. içimden onun için kötü bişey geçirince bile kendimden utanıyorum.bencilim de ben biraz. söylemek istediği en son şeyi anlarım, bunu dedin der dayatırım ama yine de katlanır bana. sırf bu yüzden cennetlik olacak adam yani.

yok ben onu kırarım daha bi işime geliyor ..birde cimcikleme huyum var ki 10 tane tokata razıyım diyor...:26::27:

bizim komşular daha birinci haftada geldiler kapıya çıkmadık, eşim çıksa kesin bişey olurdu Allah korusun o sinirle.. bana sinirlendiğinden değil komşulara kızardı size noluyo diye.. zor zahmet yatak odasına soktum adamı da çıkarmadım kapıya..
çok meraklı insanlar var. tek eğlenceleri bu işte.:23: geçendede evsahibine şikayet etmişler biz kapıları kırıyomuşuz heyy allahım yaaa:1::1::1:
aslında takmamak lazım ama buluyolar insanı böyleleri:22:

Ben lafımı esirgemem, neyse odur söylerim yani. Kapımı biri kavga mı ediyorsunuz diye çalsa ki çalamaz. Bizim burası küçük yer ve herkes az çok birbirini tanıyor. benim kocamı herkes tanır. tanıdıkları içinde epey çekinirler. o da benim gibidir mesela yıkar ortalığı geri de kalkar toplar. bana da söylüyor hep, kır dök dağıt ama kendine zarar verecek bişey yapma. kırılanın yerine yenisi alınır, dağılan ev toplanır yeter ki sinirin geçsin rahatla. o esna da kapı çalarsa geleni de aradan çıkarırım. ben yerinde olsam o kapıyı açardım, TANIŞMIŞ OLURDUNUZ :1:

Son düzenleme:
işte o deliliği göstermek lazım kesinlikle:23::23: yoksa çok tepene biniyolar ne hadlerineyse ev olan yerde kavga da olur, kahkahada olur , koşturmacada olur kime ne:27::27:

aynen öylee
ben bu delılığı fazlasıyla gösterdım ve kazandım :1:
Benım evımde olan bıten benım sorunumdur
ıster kapısını kırarım ıster bacasını kıme nee :36:

Geçen sene banyomu yaptırcaktım yenı küvet felan dıye düşünüyordum komşular ustalara sormuş ne yapılıyor o evde dıye onlarda banyo dıye anlatmış
geldı bı kaç tanesı kapıma, neymış çok gürültü olurmuş yaptırmasaymışım daha ıyı olurmuş
sız kımsınız be benım evıme karışıyorsunuz, bı azarladım onları
ınat değıl mı, aslında maddı durumumu sarsacak bırşeydı ama ınadıma yaptırdım :1:

aslında böyle bı ınsan değılımdır ama onlar anca böylesınden anlar

Ben lafımı esirgemem, neyse odur söylerim yani. Kapımı biri kavga mı ediyorsunuz diye çalsa ki çalamaz. Bizim burası küçük yer ve herkes az çok birbirini tanıyor. bneim kocamı herkes tanır. tanıdıkları içinde epey çekinirler. o da benim gibidir mesela yıkar ortalığı geri de kalkar toplar. bana da söylüyor hep, kır dök dağıt ama kendine zara verecek bişey yapma. kırılanın yerine yenisi alınır, dağılan ev toplanır yeter ki sinirin geçsin rahatla. o esna da kapı çalarsa geleni de aradan çıkarırım. ben yerinde olsam o kapıyı açardım, TANIŞMIŞ OLURDUNUZ :1:

hahaha:1::1::1: baya farklı bi tanışma olurdu ama:1::1::1::1: artık apartmandan kovulurmuyduk sen düşün:9::9:
sanki hiç ses çıkmicak bu evden sus pus oturalım o zaman:27: az ekşın lazım bize:37::37:

içinizdeki canavarı dışarıya çıkardım :)))) halbuki dışardan bakınca hanım hanımcıksınız dimi...tıpkı benim gibiii :))))

yok ben onu kırarım daha bi işime geliyor ..birde cimcikleme huyum var ki 10 tane tokata razıyım diyor...:26::27:

Yazık adama ya, bizim arka bahçe de kedilerimiz var. Onlar arada bir tırmalıyorlar kocamın elini benim içim gidiyor. Ben hiç kıyamam kocama. O yanımda yokken daha gergin oluyorum ben. daha sinirli oluyorum, o yanımdayken bişeye müdahale etme ihtiyacım olmuyor. beni sinirli görsün istemiyorum, öyle de cici kızı oynarım.

aynen öylee
ben bu delılığı fazlasıyla gösterdım ve kazandım :1:
Benım evımde olan bıten benım sorunumdur
ıster kapısını kırarım ıster bacasını kıme nee :36:

Geçen sene banyomu yaptırcaktım yenı küvet felan dıye düşünüyordum komşular ustalara sormuş ne yapılıyor o evde dıye onlarda banyo dıye anlatmış
geldı bı kaç tanesı kapıma, neymış çok gürültü olurmuş yaptırmasaymışım daha ıyı olurmuş
sız kımsınız be benım evıme karışıyorsunuz, bı azarladım onları
ınat değıl mı, aslında maddı durumumu sarsacak bırşeydı ama ınadıma yaptırdım :1:

aslında böyle bı ınsan değılımdır ama onlar anca böylesınden anlar

aaa inanmıyorummm kim ne karışır senin banyo tadilatına .. yaptrmasan daha iyiymiş o nasıl bi laf Allah aşkına yaa:23::23: saçma sapan insanlar işte..
ohhh iyi yapmışsıni kafalarını ütülemişsindir iyiceee:9::9::9:

içinizdeki canavarı dışarıya çıkardım :)))) halbuki dışardan bakınca hanım hanımcıksınız dimi...tıpkı benim gibiii :))))

evet, evet hanım hanımcık bı hatunum aslında :1:

aaa inanmıyorummm kim ne karışır senin banyo tadilatına .. yaptrmasan daha iyiymiş o nasıl bi laf Allah aşkına yaa:23::23: saçma sapan insanlar işte..
ohhh iyi yapmışsıni kafalarını ütülemişsindir iyiceee:9::9::9:

2 günlük ışı 5 günde yaptırdım zaten ustalara çeşıtlı bahaneler buldumda :1:
tersım çok pıstır anladı bınada kı herkes artık kımse ses etmıyor

Komşulara yaptıklarımı bı anlatsam roman olur zaten,
ama hıç bırını sebepsız durduk yere yapmadım, delı ettıler benı :1:

Son düzenleme:

hahaha:1::1::1: baya farklı bi tanışma olurdu ama:1::1::1::1: artık apartmandan kovulurmuyduk sen düşün:9::9:
sanki hiç ses çıkmicak bu evden sus pus oturalım o zaman:27: az ekşın lazım bize:37::37:

Bizim insanımız hakkı olanı almayı bilmiyor bence. bütün sorun ondan kaynaklanıyor. mesela bizde çok ses çıkarırız, gürültü olmaz alttayız diye. en basiti ben acıktım desin kocam ben kendimi yere atarım bana ne ben mutfağa gitmeeeemmm diye. Ölümü atarım kalkmam diyorsun yani diye sürükler beni kocam, kahkalar hava da uçuşur. görmen lazım çocuklar gibi oluruz yani. ya aileyiz biz ot değiliz sonuçta azıcıkta anlayış lazım. apartmana taşınacağım bakalım o zaman göreceğiz ne olacak.

Bizim insanımız hakkı olanı almayı bilmiyor bence. bütün sorun ondan kaynaklanıyor. mesela bizde çok ses çıkarırız, gürültü olmaz alttayız diye. en basiti ben acıktım desin kocam ben kendimi yere atarım bana ne ben mutfağa gitmeeeemmm diye. Ölümü atarım kalkmam diyorsun yani diye sürükler beni kocam, kahkalar hava da uçuşur. görmen lazım çocuklar gibi oluruz yani. ya aileyiz biz ot değiliz sonuçta azıcıkta anlayış lazım. apartmana taşınacağım bakalım o zaman göreceğiz ne olacak.

biz bazen güreş ederiz pehlivanlar gibi, yastık savaşları , ebelemece:1::1::1:
bunların hepsi gürültü demek , artık kimse gelmiyo zaten eşim bi kere şikayet eden kadının kapısına çıktı kadın baya korkmuş ohhh iyi olduuu, artık kimse cesaret edemiyor:ssz:
valla apartman hayatı çok zor bence ve bana da ters mecburiyetten oturuyoruz başka çare yok ki:50: imkan olsa da müstakil evde otursak ahh ahhh:31:

biz bazen güreş ederiz pehlivanlar gibi, yastık savaşları , ebelemece:1::1::1:
bunların hepsi gürültü demek , artık kimse gelmiyo zaten eşim bi kere şikayet eden kadının kapısına çıktı kadın baya korkmuş ohhh iyi olduuu, artık kimse cesaret edemiyor:ssz:
valla apartman hayatı çok zor bence ve bana da ters mecburiyetten oturuyoruz başka çare yok ki:50: imkan olsa da müstakil evde otursak ahh ahhh:31:

Kadınların işi de çok zor be. Bende müstakil evde büyüdüm, şimdi ki evimde müstakil bahçe içi ama canımdan bezdirdiler beni. Taşınacağım inşallah. 2 sene sonra da bakalım hayırlısı neyse o olur. Aslında kadın ilişkilerine bazen erkeklerin el atması gerekiyor. Mesela benim ev sahibimin kızı çok burnu hava da bişeydi. Herşeyin en iyisini o bilir, mükemmeldir o vs vs. Ben evimin boyasına telefonda karar verdim o 'bu rengi çok mu aradaınız' demiş kocama. kocam bekledi bekledi beklediiii bigün laf komşu ilişklerine geldi o kızda vardı. Baktım benim bebeğim hazırlanıyor laf yerine gidecek. kız diyor ki abi sen şöyle iyisin böyle iyisin yok bilmem ne. 'tersime gelmesin kimse sadece bakarım gözünün içine ölürken ölüyorum 112 yi ara diyemez, dedirtmem' dedi. o gün bugündür kimse bişey diyemiyor dedirtmezde.

Back
X