Evet şehir dışından yatılı yaiannenizde davranışla alakalı
hiçbirşeye karışıp etmemeyi düşünüyorum inşallah iyi olurum öyle gelinimle diyiverseydi keşke
bu arada şehir dışından mı geliyorlar sanki
eşinize haber verip sizin hiç haberiniz olmadan çat diye gelirlerse bu sorun olur
abartmayın...
Aman hic gelmesin iste.. kimseyi de aramasin. Istenmyo bunu da biliyo daha ne geliyo ya..
cok dogru ne demek aman gelmesin hayretlik isOğlunu da mı görmeyecek?
Oğlunun evine gidebilmek için gelininden izin almak zorunda mı?
Hem kızım, hem oğlum var..
Her ikisinden de bana gösterdikleri saygıyı eşlerine ve ailelerine göstermelerini isterim..
Karşı taraf istediği kadar problemli olsun..
Sevmese de saygılı olmak zorunda çocuklar..
Zaten gelip de aylarca kalacak hali yok..
Gelen kadın anne..
Konu hiç gelmemesi değil misafirliğinde başımın üstünde yeri var. Konu evime geldiğinde beni tamamen misafir görmesi aylarca gitmemesisizin aranız kötü olabilir hatta kadından nefret ediyor da olabilirsiniz ama eşiniz o'nun oğlu.
evine gelmeye de görmeye de hakkı var.
sizden yüz bulamayacağını bildiği için oğlunu arıyor olabilir.
eşinizde size söylemese unutsa çat diye kapıda beliriverseler haklısınız eşiniz hatalı olurEvet şehir dışından yatılı yai
Oğlunu da mı görmeyecek?
Oğlunun evine gidebilmek için gelininden izin almak zorunda mı?
Hem kızım, hem oğlum var..
Her ikisinden de bana gösterdikleri saygıyı eşlerine ve ailelerine göstermelerini isterim..
Karşı taraf istediği kadar problemli olsun..
Sevmese de saygılı olmak zorunda çocuklar..
Zaten gelip de aylarca kalacak hali yok..
Gelen kadın anne..
Valla siz hem kizim var hem oglum var diyorsunuz,ne mutlu.. gercekten kizini oglunu onemsemeyip gelir kapisi goren,hic bi zor aninda yaninda olmayip anca yolmaya bakanlar var..
Oglunun evine gider kisi ama,huzurlu bi gitme olmaz bence. Yani soguk ruzgarlar estirmenin anlami ne.. isteyen disarda da gorusebilir..
Konu sahibi diyor ki, aylarca gitmiyor ben misafirmisim gibi hava ciziyor. Bundan da kim olsa rahatsiz olur. Kaynana degil anneniz olsa rahatsiz olursunuz yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?