denemek mi ?Erkek arkadaşımla genelde evde görüşüyorduk. Tabi ilişkinin başında böyle değildi. Tavırları vs sanki sadece cinsellik içinmiş gibi hissediyordum. Biraz yakınlaştığımızda onu denemek için birlikte olmak istediğimi söyledim. Bana hayır dedi. Neden diye sorunca “senin için” dedi. Yani bi erkek amacı cinsellikse o an bunu kullanmaz mıydı. Niye böyle söyledi
Hayır diyecekti sorsam ne diyecekti ki evet cinsellik için mi seninleyim derdenemek mi ?
kac yaşındasınız ?
birlikte olmak istemediğiniz birine neden bunu söylüyorsunuz.
açık açık neden evde görüşüyoruz tek amacın cinsellik mi vs diye sorsaydiniz
saçma sapan denemeler sınavlar vs gerekli mi ?
Yazışmalarda vs hiç cinsellik konuşmuyordu yüz yüze de gelince işte yakınlaşmalar oluyordu ama hiç dışarda görüşmek istememesi hep ev olması beni düşündürdüDenediğinizi fark etmiştir, ama böyle şeyler yapmaya gerek yok. Erkeğin cinsellik odaklı düşündüğünü yazışarak ya da telefonda konuşarak anlayabilirsiniz. Dışarda buluşmak istememesi de tuhaf. Para harcamak istemiyor olabilir ki bu daha kötü.
Sormaya gerek yok ki hal ve tavırlarından ne istediği gayet anlaşılır konuşmasından bakışlarından bile iyi bir gözlemciyseniz anlardınız , üstelik sizinle ne için birlikte olduğundan bile emin degilken niye evine falan gittiniz ki ya da bir ilişkiye başladınız, baştan bu tarz güvensizlik ikilem varken nasıl ilerleyeceksinizHayır diyecekti sorsam ne diyecekti ki evet cinsellik için mi seninleyim der
Biz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder kiO senin sevgilin mi? Yoksa yatak arkadaşı mı? Bu sorunun cevabını bi düşün. Dışarda görüşmek isteyince ne diyor? Parası mı yok acaba? Eğer amacı sex ise ve seni rahatsız ediyorsa bağlanmadan bırak gitsin. Sonra üzülürsün. Aynısını yaşadım.
Belki fark etti ve sana güven vermek için öyle dedi ,bunu biz burdan anlayamayız genel davranışlardan senin çıkarım yapman lazımBiz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder ki
27 yaşında ve sordum hiç daha önce bir kızla birlikte oldun mu hayır dedi pek inandırıcı gelmedi o da bilmiyorum kafam çok karışıkBelki fark etti ve sana güven vermek için öyle dedi ,bunu biz burdan anlayamayız genel davranışlardan senin çıkarım yapman lazım
Bu erkekler çok boşBiz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder ki
dürüst biriyse evet derdiHayır diyecekti sorsam ne diyecekti ki evet cinsellik için mi seninleyim der
Erkeklerden bahsediyoruz açık açık demezlerdürüst biriyse evet derdi
yani sizin bahsettiğiniz erkeklerle benimkiler pek benzemiyorErkeklerden bahsediyoruz açık açık demezler
Kabul etmeye kalmaz ki amacı cinsellikse bi öpüşmeyle başlar zaten dokunur falan. Demek ki evde rahat ev adamıBiz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?