Amacı cinsellikse neden böyle dedi

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Erkek arkadaşımla genelde evde görüşüyorduk. Tabi ilişkinin başında böyle değildi. Tavırları vs sanki sadece cinsellik içinmiş gibi hissediyordum. Biraz yakınlaştığımızda onu denemek için birlikte olmak istediğimi söyledim. Bana hayır dedi. Neden diye sorunca “senin için” dedi. Yani bi erkek amacı cinsellikse o an bunu kullanmaz mıydı. Niye böyle söyledi

denemek mi ?
kac yaşındasınız ?
birlikte olmak istemediğiniz birine neden bunu söylüyorsunuz.
açık açık neden evde görüşüyoruz tek amacın cinsellik mi vs diye sorsaydiniz
saçma sapan denemeler sınavlar vs gerekli mi ?

Kabul etseydi planınız ne şekilde devam edecekti peki? Ya önce istiyorsun, oyun mu oynuyorsun deyip size saldırsaydı ya da?
Niye ergen gibi davranıyorsunuz yahu, büyüyün artık.
Sevgiliyi niye hayatınıza alıyorsunuz? Sosyalleşmek içinse, arkadaşlarınız yetmiyor mu?

Denediğinizi fark etmiştir, ama böyle şeyler yapmaya gerek yok. Erkeğin cinsellik odaklı düşündüğünü yazışarak ya da telefonda konuşarak anlayabilirsiniz. Dışarda buluşmak istememesi de tuhaf. Para harcamak istemiyor olabilir ki bu daha kötü.

Hayır diyecekti sorsam ne diyecekti ki evet cinsellik için mi seninleyim der

Yazışmalarda vs hiç cinsellik konuşmuyordu yüz yüze de gelince işte yakınlaşmalar oluyordu ama hiç dışarda görüşmek istememesi hep ev olması beni düşündürdü

O senin sevgilin mi? Yoksa yatak arkadaşı mı? Bu sorunun cevabını bi düşün. Dışarda görüşmek isteyince ne diyor? Parası mı yok acaba? Eğer amacı sex ise ve seni rahatsız ediyorsa bağlanmadan bırak gitsin. Sonra üzülürsün. Aynısını yaşadım.

Hayır diyecekti sorsam ne diyecekti ki evet cinsellik için mi seninleyim der
Sormaya gerek yok ki hal ve tavırlarından ne istediği gayet anlaşılır konuşmasından bakışlarından bile iyi bir gözlemciyseniz anlardınız , üstelik sizinle ne için birlikte olduğundan bile emin degilken niye evine falan gittiniz ki ya da bir ilişkiye başladınız, baştan bu tarz güvensizlik ikilem varken nasıl ilerleyeceksiniz

Biz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder ki

Biz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder ki
Belki fark etti ve sana güven vermek için öyle dedi ,bunu biz burdan anlayamayız genel davranışlardan senin çıkarım yapman lazım

Belki fark etti ve sana güven vermek için öyle dedi ,bunu biz burdan anlayamayız genel davranışlardan senin çıkarım yapman lazım
27 yaşında ve sordum hiç daha önce bir kızla birlikte oldun mu hayır dedi pek inandırıcı gelmedi o da bilmiyorum kafam çok karışık

Demek ki henüz ben seni senden daha çok düşünüyorum, biz ciddiyiz, ben sana çok değer veriyorum, sana zarar verecek şeyler olmasın manipülasyonlarını duymamışsınız.

Evde buluşmayın. Birinin bunu planlaması için aniden abanması gerekmiyor. Yavaş yavaş planlıyordur.

Mesajlarınızdan yorumlarınızdan anladığım bu. Hepsi farklı ama kurnaz olanları hemen evet demez ki yarın bir gün sorumluluk onda kalmasın.

Kabul etmeye kalmaz ki amacı cinsellikse bi öpüşmeyle başlar zaten dokunur falan. Demek ki evde rahat ev adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…