Amacı cinsellikse neden böyle dedi

Hazırlıksız yakalanmıştır. Kondomu yoktur. Yoksa sanmıyorum bir erkeğin açık açık yapılan seks davetini geri çevirdiğini

denemek için birlikte olmak istediğimi söyledim.
Sordum ve başka kızla yapmadım dedi
Tabiki de yapmayacaktım
Adamları da manyak edeceksiniz iyice, sonra ağlıyorsunuz aklı başında adam kalmadı diye. Kıymetliyse sıkın bacağınızı saklayın, oturun yerinizde kimsenin evine falan gitmeyin, bu ne be öfff.
Onu denemek de ne demek? Iyi vallahi sabirli saygili cocukmus.
Evde buluşma cinsellik yaşama ihtimalini çok artırır. Bu isteğe cevapsızlık ciddi sorun bile çıkarır. Yani adamın evine gideceksiniz veya evinize alacaksınız, bir de adamı deneyeceksiniz. Adam iyi birisi bence, siz cinsellik istiyorsunuz da istememiş gibi yapıyorsunuz. İstemeniz de gayet normal. İstemiyorsanız sıkın bacaklarınızı ve kimseyle evde buluşmayın. Kendi evinizde masturbasyon yapıp keyfinize bakın.

Yazışmalarda vs hiç cinsellik konuşmuyordu yüz yüze de gelince işte yakınlaşmalar oluyordu ama hiç dışarda görüşmek istememesi hep ev olması beni düşündürdü
İstediği sanırım sadece rahat takılmak ama birlikte olupda başına bela almak istemiyor açıklaması budur sewen adam dışarda da gayet sewdiğinin elini tutar kollar dışarda rahat gezemeyen bir erkeğin muhtemelen başka görüştüğü daha wardır ki sağda solsa kulağa gitmesin

Neden kendisine evlenmeden birlikte oldu dedirtsin.O an istememistir.Aman bir erkekle kapalı ortamda bulunma.Cinsellik yaşama sakın ha.

Size kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ilişkinin başında evde vakit geçirmenin amacı bellidir zaten. Ateşle barut hiçbir zaman yanyana durmuyor. Ve bu şekilde başlayan bir ilişkinin duygusal ilişkiye dönmesi çok zordur ve hatta imkansız gibi bir şeydir. Erkekler her zaman cinselliğe hazır değildir ama sizin anlattığınıza göre karşınızdaki kişi denendiğini anlamış ve bu yüzden size hayır demiş. Evet biz kadınların da istekleri var bu doğru ama erkekler bu konuda çok güzel rol de yapıyor. 1 ay boyunca cinsellik yaşammak lazım aslında. Amacı sadece cinsellikse zaten bağlasan durmaz o erkek o saate kadar. Sadece takılmak istediğini söyleyen erkekler de var sonra kadın başına bela olmasın diye bunlar da rekor peşinde olanlar oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…