amacı ne olabilir ?? :((((

BeyazSirin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
25
0
0
İstanbul
merhabalar herkese...
arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir sorunum var.
1 aydır biriyle birlikteyim, biraz görücü usulü gibi oldu yani niyetimiz ciddi olarak başladık ikimizde.
hatta ilk o bana bu konuda açıldı, bana ciddi olarak baktığını söyledi, niyetinin ciddi olduğuna inandırdı beni
ben de tanımak istedim ve böylece başlamış olduk. neyse... ilk zamanlar çok istekliydi, resimlerimizi
photoshopla efektler yapıp faceden paylaşmalar, facede ilişki durumuna adımı eklemeler, bana ailesini fotolardan
göstermesi, benle ilgilenmesi, herşey çok güzeldi ama bu kadar erken ve acil gelişmesi beni korkutuyordu bazende...
aynı şehirde yaşamıyoruz ve bu durum uzaktan kumandalı bir ilişkiye doğru döndü adeta... camda bile görüşmüyoruz,
ilk başlarda cam açmaya çalıştık ama camdaki sorun sebebiyle açamamıştık. daha sonra kendisi birdaha teklif etmedi...
tanıştığımız 2.hafta yanıma gelecekti, kendisi Antalya'da yaşıyor. Görüşecektik ama işleri sebebiyle yaz sezonunun açıldığını
ve biraz durgunlaşmasını beklememiz gerektiğini söyleyip erteledi. Halen daha buluşmadık. bir taraftanda yeni bir iş aradığını
söyledi, 2 hafta önce kredi borcunu ödemek için patronundan avans istemiş ve patronu da vermemiş, borcu yaparken bana mı
sordun demiş ve bunun üzerine erkek arkadaşım da çok sinirlenmiş ve kafa göz dalmış patronuna... ordaki sekreter kızı yanında
bunları bana söyledi, çok sinirlendim kafa göz daldım ama haketti. diyerek anlattı. şuanki işinden memnun değilmiş ve yeni bir iş
arıyormuş. İşini rayına koyunca ilk adımları atacakmış. (söz, nişan gibi...) kredi borcunu maasından ödeyeceğini ama bir kısmının
diğer aya sarkacağını söylemişti ve ben de ona istersen az da olsa yardımcı olabilirim sana dedim çünkü acımıştım gerçekten..
o da bana, böyle yaparsan beni daha çok üzersin diye bir cvp vermişti. aradan birkaç gün geçtikten sonra ise, bana istemeyerek
çok mecburda kalırsa son çare olarak benden borç alabileceğini itiraf etti. itiraf ediyorum dedi hatta... oysaki kardeşi de çalışıyor ve
ailesinin durumu iyiye benziyor... borç miktarı 600tl imiş... 7 haziran son ödeme tarihiymiş, henüz istekte bulunmadı ama...
ben de seve seve yardımcı olabileceğimi söyledim ama benim de giderlerim var, elimde geriye birikimim kalırsa tabiki veririm dedim!
bunu nasıl diyebildiğimi inanın bilmiyorum. neysee... son birkaç gündür bana olan ilgisinde bir değişiklik seziyorum.

1. msj hakkım bitti, yeniden alana kadar msj atamıycam ama telefonla ararım görüsürüz demişti ama aramıyor, ancak akşam nete
bir işi çıkıp gelemeyeceğini söylemek için bir de işi düştüğünde arıyordu. Sonuçta aramıyor ama...
2.İlk zamanlarda profiline kapak yaptığı resimlerimi kaldırmış, silmiş yani. En son 1 tanesi kalmıştı, onu da dün akşam kaldırmış!
3. Gecen gün, tam buluşma saatimizde bana kız kardeşinin aradığını ve akşam yemeğini dışarda yemek istediğini söyledi. Ben de tamam dedim...
Akşam geç saatte gelmiş ama ben bilerek beklemedim, erkenden uyudum o akşam.
4.Gün içinde işteyken facede açık oluyor, nasılsın ne yapıyorsun diye sorup iki güzel söz yazdıktan sonra bana işim var müsadenle çıkıyorum
dedikten sonra facede paylaşımları beğendiğini ve gönderilerini görüyorum... geçen akşam da uykum geldi diyip beni gönderdikten sonra
nette 2'ye kadar takıldığını gördüm.
5.Birgün facede ilişki durumumuza bakarken onda görünmediğimi farkettim, gizlediğini düşündüm hemen. Ona sorduğumda, yooo bende anlı şanlı görünüyorsun
çık yeniden gir bak dedi. öyle yaptım ve düzelmişti! ben de hay Allah, face sapıttı yine galiba diye geçiştirdim o gün.. bunlar küçük şeyler ama bence aldatan
bir erkeği kolayca ele veren durumlar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden önemli bence.
6.Dün gece aynı saatte nete geldim, önce yazdığım selama bir süre cvp vermedi, sonra çay koyup geliyorum dedi, bekledim yarım saatte çay mı koyulurmuş?
geldiğinde mazereti, kardeşiyle konuşmuşmuş. bu arada kız kardeşiyle aynı evde yaşıyorlar ve kardeşi çalışıyor. mesaiye kalmış ve yeni gelmiş eve.
sonra benden yine musade istedi, kardeşiyle konuşacağını söyledi. neyse... yine tamam dedim. Yarım saat kadar sonra kuzey-güney başlamış, müsadenle
diziyi izleyebilirmiyim diye yeniden müsade istedi. ben de tamam dedim, bakalım ne olacak diye beklemede kaldım. Dün gece Kandil dolayısıyla geç yattım,
o yüzden onu da beklemiş oldum bu sayede. Neyse bu geldi, çok samimi davranıyor, anlayışlı olduğum için teşekkür etti! ben biraz çektim kendimi ve anlamış
olacak ki, bana aklına kötü birşey gelmedi dimi diye sordu. ben de hayır ama bazen bu şekilde yazışmaktan sıkılabilirsin anlarım tabi ama onun dışında bir sorun
yok dedim. o ise hiç birşey demedi. bana ilişki durumundaki oluşan sorunun tekrar olup olmadığını sorarak, bir sorun yok dimi bende görünüyor, sende de görünüyor dimi?
siye sordu, ben de evet, şuan görünüyor dedim. O da tamam, sorun yok. dedi. Sonradan anladım ki, ilişki durumunu özelleştirmiş! yani birilerinden gizlemiş
ilişki durumunu ve benden de gizlenip gizlenmediğini öğrenmek için böyle bir soru sorduğunu anladım. O son fotoğrafımı da silmesi bunun kanıtı bence.
Siz olsanız nasıl düşünürdünüz acaba, ben çok mu paranoyak biriyim. Çok mu saçmalamışım böyle karamsar düşüncelerle? çok üzülüyorum inanın sabahları
günaydın msjları atardım bugün atmadm, kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...bu akşam da eve gidince ciddi birşekilde konuşmayı düşünüyorum.
peki ya sizler ne öneriyorsunuz?siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız?? (

Son düzenleme:
off herkesin derdi para olmuş sonuçta sen onun daha 1 aylık tanıdığı bir insansın senden para istemesi ayıp olmuş kardeşi ailesi varken ! 600 tl para vermedin die surat yapıyorsa sal ipini gitsin hiç bir mecburiyetin yok

çok masumane şeyler değil yaptıkları... hele senden borç isterim demesi beni bitirdi.. koskoca adam 600 lira bulamıyor mu senden isteyebileceğini ima edio utanmadan.. şehir dışında olması senin işini güçleştirir... gelir gelmez nişan söz vs bişeyler yapmayın sakın.. aynı şehirde yüz yüze görüşerek tanımaya çalış...

1 ay ilişkinin devamı hakkında karar verebilmek için çok erken
yalnız yazdıklarınızı okuduğumda benim de aklımda soru işaretleri oluştu
sadece 1 aydır ilişkisi olan kişinini facede boy boy fotoğraflarının konulması, ilişki durumunun yazılması bana epey hızlı geldi
işlerinin yoğun olması dolayısıyla gelemiyor olması anlayabilirim ama işim var deyip seninle görüşmeyi kestikten sonra facede beğeniler yapmasını anlayamadım
ilk başta herkese duyurup sonrasında gizlemesi garip geldi
borcu olduğunu söylemiş. 600 tl 1 aydır ilişkisi olduğunu söyleyecek kadar büyük bir meblağ değil
genelde erkekler borçları olduğunu kız arkadaşlarından gizlerler, çekinirler
çalışan kardeşi olmasına rağmen küçücük bir meblağı sizden borç alabilirim demesi bana itici geldi

sizin yerinizde olsam kendimi biraz geri çeker, karşımdaki kişiyi duygularımı ön planda tutmadan sadece mantık çerçevesinde değerlendirirdim
ilişkinizde soru işaretleri var ...
çünkü face gizlemesi, seninle sohbeti kesip hala facede takılması
önce ilişki durumunuzu herkese bildirip sonra özelleştirmesi
borç istemesi vs.,
patronu avans vermediği için kavga etmesi .,...

adam çok bellı bazı şeylerı gızlıyor. daha yanına bıle gelmemış. neyın ılişkısı bu cnm. ustelık daha ılk aydan para ısteyebılecek kadar yuzsuz
senın yerınde olsam nemı yaparım sepet havası canım... bu adamdan bırak kocayı sevgılı bıle olmaz. hıç boşuna uğraşma.çok üzülürsün sonra

ANLAMIYORUM!!!

daha yüzünü bile görmediğin bi adama neden para verebileceğini söylediğini, neden bu kadar tolarens gösterdiğini, seni kıllandırmasına rağmen hala ne için bu kadar üzüldüğünü anlamadım.sil gitsin ya ne uğraşıyosun ne yaşadın ne değer gördün ki hayret bişi

Paradan daha değerli şeyler var hayatta bunu bilmiyorlar... ciddi olduğu içinmiş sanırım, ondan cesaret atmış ki zaten hemen istemedi, eğer çok zorda kalıp bulamazsam senden borç alabilirim dedi, önümüzdeki ay vereceğini belirtti ama bence de daha yolun başında böyle bir taleple gelmesi bence de çok saçma...

çok doğru, yüzyüzeyken bile insanları tanıyamıyorken, uzaktan yürütmek çok zor oluyor. Çok yıpratıcı bir durum ama inanın eğer o kişi doğru kişi olsaydı benim hiçin bunlar hiç sorun olmazdı, fedakarlık yapardım. Kendisi de demişti bana, sevgi ve aşk fedakarlık ister, yanına her haftasonu geleceğim bir aksilik olmadıkça diye... ama hiç gelmedi tabii, bahaneleri gerçekten geçerli mi yoksa oyun mu bilemiyorum, anlayamıyorum...

Bunlar en hoşlanmadığım karaktersiz hareketler ve bu davranışları ona hiç yakıştıramadım. İster istemez eşinize veya erkek arkadaşınıza bu tür davranışları konduramıyorsunuz ama işte sonuç? hepsi aynı!

Bunu nasıl diyebilidğimi ben de anlayamıyorum, sanki dilim tutuldu gibi birsey desem, gerçekten anlatması zor... (

​Öncelikle iyi günler arkadaşım.Siz bu beyle internettemi tanıştınız gerçek hayatta hiçbir ortak arkadaşınız yokmu peki.Nedense ben bu adama pek güvenmedim.Kız kardeşiyle beraber yaşıyor diyorsunuz ama bakalım gerçekten kız kardeşimi bu kişi sakın evli falan olmasın facede profil bilgilerini degiştirmek çok kolay herşey bir tıkın başında evli olan profilini bekar yapar.Anlattıklarınızdan bu adamın pek güvenilecek tarafı olmadıgını anladım.Para istemeside ayrı bir mesele Bugün 600 lirayla başlayan yarın 6 binliraya çıkarır

Son düzenleme:
Bakmış sizin cebinizde akrep var , yeni kurbanlara yönelmeye başlamış bence

Sırf size niyetinin ciddi olduğunu söyledi diye bundan emin olamassınız.
Kalkıp ta size ben seninle öylesine takılıyorum diyecek hali yok tabi.
Bunu ancak davranışlarından ve kişiliğinden anlayabilirsiniz.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da pek ciddiye alınacak biri gibi gelmedi bana maalesef!!!

Çok doğru, herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Davranışları ilk zamanalr çok başkaydı, sonra noldu da birden bire böyle oldu anlamıyorum. suç bende mi, fazla mı yüz verdim, astarını istiyor anlamıyorum hiçbirşeyi...

evet, kendisi bana düzgünce yaklaştı ilkönce ve nasıl olduysa hayatımda ilke defa böyle birşey yaptım. Düştüğüm durumu düşündükçe ne kadar pişman olduğumu anlatamam. ama diğer taraftan da acaba ben mi fazla abartıyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum...

hmmm... öyle mi dersiniz gerçekten koca ülkede hiç mi düzgün erkek kalmadı acaba çok merak ediyorum. yada bende sorun, hep sorunlu tipleri çekiyorum...
Bakmış sizin cebinizde akrep var , yeni kurbanlara yönelmeye başlamış bence

hmmm... öyle mi dersiniz gerçekten koca ülkede hiç mi düzgün erkek kalmadı acaba çok merak ediyorum. yada bende sorun, hep sorunlu tipleri çekiyorum...

Bence öyle
Seni kapaktan vs. silmesi de
Yeni kurbanından para koparmak içindir

galiba bende öyle yapacağım, görünen o...

En hayırlısı neyse o olsun
Ama şimdiden belli bişeyler yani
İlerde daha çok üzülmemek adına yol yakınken ben olsam vazgeçerdim
Gurursuz bi erkeğe saygı duyamam ki sevgim sürsün

Çok doğru söylüyorsunuz, yeni kurbanının beni görmesini istemediği içindir...

uyaniklardan biride sana denk gelmis
bunlardan cok duyuyoruz

bunlar genelde ciddi düsünüyorum deyip bir guzel avucunun icine alirlar avlarini
sonra mutlaka borc cikar
hatta bak borc vermezsen morali bozulur iliskiniz kötüye gider

peki hepsi mi aynıdır, hiç ciddi olamaz mı (

Hepsi aynı değildir belki ama ben anlattıklarınız üzerinden anlattığınız kişi hakkında yorum yaptım.
En basiti nasıl olmuşta kafa göz daldığı patronu onu hala orda çalıştırıyormuş bu bile çelişki değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…