- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi BeyazSirin
-
arkadaşlar peki para konusu dışında bu adam samimi geldi mi size?
uyaniklardan biride sana denk gelmis
bunlardan cok duyuyoruz
bunlar genelde ciddi düsünüyorum deyip bir guzel avucunun icine alirlar avlarini
sonra mutlaka borc cikar
hatta bak borc vermezsen morali bozulur iliskiniz kötüye gider
Hepsi aynı değildir belki ama ben anlattıklarınız üzerinden anlattığınız kişi hakkında yorum yaptım.
En basiti nasıl olmuşta kafa göz daldığı patronu onu hala orda çalıştırıyormuş bu bile çelişki değil mi?
Bunları ona söyleyin dicem ama böyle adamların hep bi mazereti olur. Yol yakınken bırakın bu samimiyetsiz adamı.
beraber yaşadıkları kızkardeşi gerçekten kız kardeş mi acaba?
Bence o sizi silmeden siz onu silin. arkadaslarnda soyledıgı gıbı sanırım baska kurbanlara yonelmiş. bunu sadece maddi anlamda düsünmeyin mesafe de büyük bir etken bence ama durumun buyuk olcude maddi konudaki tutumunuzdan kaynaklandıgı da ortada.
doğru söze ne denir ki, ama öyle güzel inandırıyorlar ki... bir boşluk anımızı gözetleyen yaratıklar gibi adeta...Ben bu işi anlamadım bu adamla hiç görüşmediniz mi yüzyüze?
Allah aşkına ama ya
Hiç görmediğiniz bir insanla ilişki olur mu ?
Ciddiyet düşünülür mü ?
Sarı çizmeli Mehmet Ağa adam, yani olacak iş mi yani bir de sosyal paylaşım sitelerinden ifşa ediyorsunuz kendinizi
Para konusuna hiç değinmiyorum bile...
ne yaptığı yada yapmadığı masum olup olmadğı çok da önemli değil bana göre GÜVENEMEDİĞİNİZ birini bırakın anında...
aldatıyormuuu
bilmiyorum
ama yazdıgın hersey cok dikkat cekici
para durumundan dolayı boyle oldugunuda dusunuyorum da ne bilim ya bir gariplik var
kac yasında bu cocuk?
slm canım,
daha dün birisi burda konu açmıştı 1 aylık sevgilisine kaptırdığı paralarla ilgili.
neden istersen para gönderirim dedin ki??
daha 1 aylık adamları tepenize çıkartmayın tatlım.
adam numara yapıyor,yok müdürü dövmüş,yok kredi borcu varmış
duygu sömürüsü hepsi sakın kanma,
ayrıca faceden fotolarını silmeler,ilişki durumunu gizlemeler falan çok çocukca şeyler.
bence hiç vaktini de naktinide harcama bu adama,değmez.
Amaci cokkkk acik, o kokuyu bile burdan alabildim yani!!
Bi kagida 600 tl yazip onun belli bir yerine sokacaksin arkadas! "Al sana para, rahatladin mi simdi?" diyeceksin!!
Bu kadar saf olma be arkadasim.
benm kuzenıme de bırı boyle yapmıstı. netten tanısmıslar bir iki kamera falan. sonra resmen cocuk bunu yoldu. bir keresnde benden kuzenim 1000 kontor istemişti ya şaka gibi neymis erkek arkadasına (hiç gormedigi ) yollayacakmıs. erkek arkadası buna annem kanser demiş yurt dısında tedavı oluyor demis neymis onu araması icin lazımmıs kontorler. binlerce dakikasını aldı kızın. sonra da annem öldü bunalımdayım yurt dısına cıkıyorum ben hoscakal yazdı kıza ve bitti. düsün kız gecelerce ağladı sevgilimin annesi kanser öldü diye. ama hepsi kurmacaymış. böyle seylere inanmamak lazım. uzaktan olunca birde sanal ortam söz konusu olunca gercek paylasımlar az oldugu icin hayal gücü cok devreye giriyor sanki hayallerinizin erkeği gibi hissediyorsunuz fakat bu büyük bir yanılsama. lutfen bunların farkında olun ve bitiriyorsanız da hic acıklamaya gerek yok para mevzularına falan degınmeyın mutlaka kendilerini haklı cıkarır bu tipler hatta kendinizi suclu hissetmenizi bile dağlarlar. eger gercekten hatalı oldugunu dusunuyorsanız tek cümle "ben birine aşık oldum. beni affet hoscakal " yazın yollayın. emin olun bu hakettigi bir son olacaktır. en azından sizin aptal oldugunuzu düsünmekten ziyade zaten kendisini ciddiye almadıgınızı düsünecektir. ve bence her türlü siz kazanclı cıkıcaksınızdır.
Sadece senin yazdıklarını okudum diğer yorumları okumadım ama ben şöyle düşünüyorum. Birincisi henüz sadece 1 aylık bir ilişki ve daha yüz yüze bile bir görüşme olmamış. Bu durumda bile senden para isteyebilmesi ya da para konusunu konuşması çok normal değil, ayrıca da hoş değil.
İkincisi şimdiden sana böyle, ufak tefek de olsa sonuçta yalan yalandır, yalanlar söyleyebiliyorsa bence yol yakınken daha fazla üzülmeden bırak derim. Çünkü ilerde ayrıldığınızda sen daha çok üzülürsün ama yazdıklarına bakılırsa pek güvenilir birine benzemiyor.
Bir de karşındakini daha doğru dürüst bile tanımadan söz, nişan, evlilik olayına girme. Önce iyice bir tanı .... ama bu kişiyi değil. Çünkü bu kişi bana pek güvenilir gelmedi.Bu arkadaş ilerde seni çooook üzer söyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?