amacı ne olabilir ?? :((((

Bunları ona söyleyin dicem ama böyle adamların hep bi mazereti olur. Yol yakınken bırakın bu samimiyetsiz adamı.

Bence o sizi silmeden siz onu silin. arkadaslarnda soyledıgı gıbı sanırım baska kurbanlara yonelmiş. bunu sadece maddi anlamda düsünmeyin mesafe de büyük bir etken bence ama durumun buyuk olcude maddi konudaki tutumunuzdan kaynaklandıgı da ortada.

Allah aşkına ama ya

Hiç görmediğiniz bir insanla ilişki olur mu ?

Ciddiyet düşünülür mü ?

Sarı çizmeli Mehmet Ağa adam, yani olacak iş mi yani bir de sosyal paylaşım sitelerinden ifşa ediyorsunuz kendinizi

Para konusuna hiç değinmiyorum bile...

arkadaşlar peki para konusu dışında bu adam samimi geldi mi size?

Hicbir konuda samimi gelmedi. Bu adamdan uzak durun bence. Paranoyak falan degil aksine cok akilli tespitler yapmissiniz. Efendi adam patronuma sekreterinin yaninda kafa göz daldim demez, daha bir aydir tanidigi ve ciddi düsündügü biriyle para konularini acmaz hissettirmez bile. Kizkardesini de hep bahane olarak kullaniyor. Yok mesaideymis gec gelmis, birden aksam yemegine gitmek istemis... Bunlar olmayacak seyler degil. Bir erkek tabiki kizkardesiyle de vakit gecirmek ister. Ama nedense hep size denk geliyorlar. Dizi izlemeye gidiyorum müsadenle diyor, bu zamanda PC kullanan kaldi mi? Alsin eline internet icin kullandigi aygiti, bir yandan diziye baksin bir yandan sizinle konussun.

Sizi tanistiran kisiyi sorguya cekmek lazim ne is bu adam diye. 20'li yaslarimdayken bana da denk geldi bir tane böyle. Hep bir sorunu derdi vardi, hep asla kabul etmem ama sen yine de ver, öde durumu oluyordu. Nasil böyle dedim, düsündüm demeyin oluyor, basiret baglaniyor. Atti mi mangalda kül birakmiyorlar, delikanli kesiliyorlar, sanki tek düsündükleri korumak istedikleri sizmissiniz gibi hissettiriyorlar. Bir gün beraber takildigimiz en yakin arkadasi bana " Bak sen cok iyiniyetli saf bir kizsin, neyin var neyin yok bunun eline veriyorsun, bu adam benim cocukluk arkadasim ayni mahallede yasiyoruz. Benim bunu basimdan defetme imkanim yok cünkü bu sefer bela kesilir. Her aradiginda gitmem, kizkardesimi bulundugu yere sokmam, evime de almam. Ama arada bir disari cikariz beraber. Birak bununla takilmayi, sen ona yardim ediyorsun ama o senin arkandan parasini yiyorum diye konusuyor. Cikma telefonlarina, hatta baban varsa abin ona söylerim de" falan filan. Hatta bana inanmiyorsan aramizi bozmaya calisiyorsun diye düsünüyorsan kendin izle ve gör demisti. O gün son oldu bende.

16-17 sene gecmis ben hala diyorum nasil kanmisim bu yaratiga? Aklim fikrim beynim nerdeymis diye. Sizin yazdiklarinizda da malesef buna benzer kokular geldi bana. Tedbirli ve dikkatli olmaktan zarar gelmez arkadasim. Facebook ta cevirdigi olay bile belli ediyor kendini. Baska biri degil hatta baska birileri de olabilir. Artik kim kolay lokma olursa...

ne yaptığı yada yapmadığı masum olup olmadğı çok da önemli değil bana göre GÜVENEMEDİĞİNİZ birini bırakın anında...

aldatıyormuuu
bilmiyorum
ama yazdıgın hersey cok dikkat cekici

para durumundan dolayı boyle oldugunuda dusunuyorum da ne bilim ya bir gariplik var
kac yasında bu cocuk?

slm canım,
daha dün birisi burda konu açmıştı 1 aylık sevgilisine kaptırdığı paralarla ilgili.
neden istersen para gönderirim dedin ki??
daha 1 aylık adamları tepenize çıkartmayın tatlım.
adam numara yapıyor,yok müdürü dövmüş,yok kredi borcu varmış
duygu sömürüsü hepsi sakın kanma,
ayrıca faceden fotolarını silmeler,ilişki durumunu gizlemeler falan çok çocukca şeyler.
bence hiç vaktini de naktinide harcama bu adama,değmez.

Amaci cokkkk acik, o kokuyu bile burdan alabildim yani!!
Bi kagida 600 tl yazip onun belli bir yerine sokacaksin arkadas! "Al sana para, rahatladin mi simdi?" diyeceksin!!
Bu kadar saf olma be arkadasim.

Dün akşam lafonı açmadım ben, kendisi de istemedi ama bugün ne olur bilemem, çok haklısınız... ortalık paragöz iğrenç erkeklerle dolmuş demek ki...
Allah'a havale ediyorum onu ama bu durumu ona açıklamak da istiyorum. acaba nasıl davranmalıyım şimdi? ona herşeyi bildiğimi açıkça söylesem şaşıracak eminim çünkü beni salak yerine koydu bu zamana kadar...

Aynen, o soruyu ben de sordum ona, bana hiçbirşey söylemedi belki de oan hemen laf cambazlığı yaptığı arada kaynadı gitti... ama başka bir söylediği şey de,
o patronunun yaptığı tüm pislikleri biliyormuş da, ondan dokunamazmış, birşey yapsa anında karşılığını bulurmuş... öyle söylemişti...

Peki bu durumdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor? lütfen yardımcı olabilir misiniz? onu yüzüstü bırakmak istiyorum, gerçekleri suratına çarpmak istiyorum, nasıl davransam onu şaşırtırım acaba?
Bunları ona söyleyin dicem ama böyle adamların hep bi mazereti olur. Yol yakınken bırakın bu samimiyetsiz adamı.

Evet, kızkardeşiymiş. Çok benziyorlar ve annesiyle kız kardeşinin fotolarını gösterdi bana, bekarmış kız kardeşi. hem beni de biliyormuş, yani kendisi öyle demişti ne derece doğru olduğu tartışılır artık bu saatten sonra...
beraber yaşadıkları kızkardeşi gerçekten kız kardeş mi acaba?

Hmm, mesafe büyük bir engel haklısınız. Şuan da facebookta açığım mesela ama o bende çevrimdışı görünüyor ve paylaşım yapmış! görmedi mi beni acaba? bence bilerek çevrimdışı görünüyor bana, çünkü yazmak zorunda kalacağı için, başka arkadaşlarına açık, bana kapalı duruma almış! pes yani...

Malesef hiç görüşmedik, bir görsem ne mal olduğunu az çok anlardım diye düşünüyorum...
Ben bu işi anlamadım bu adamla hiç görüşmediniz mi yüzyüze?
doğru söze ne denir ki, ama öyle güzel inandırıyorlar ki... bir boşluk anımızı gözetleyen yaratıklar gibi adeta...

aynen ben de öyle yapacağım, sadece suan ne yapacağımı tam kestiremiyorum. nasıl hareket etsem acaba diye düşünüyorum...
ne yaptığı yada yapmadığı masum olup olmadğı çok da önemli değil bana göre GÜVENEMEDİĞİNİZ birini bırakın anında...

30 yaşında koca adam olmuş ama halen serseri tip takılıyormuş meğer!
aldatıyormuuu
bilmiyorum
ama yazdıgın hersey cok dikkat cekici
para durumundan dolayı boyle oldugunuda dusunuyorum da ne bilim ya bir gariplik var
kac yasında bu cocuk?

Siz de zor bir durum yaşamışsınız ama neyse ki kurtulmuşsunuz daha fazla kendinizi kaptırmadan ama üzülmeyin o pis adam da er yada geç ettiğini bulacak.
hiçbirşey aynen sürmez, o gün birgün gelecek...Allah ıslah etsin bunları...

Yanımda olsaydı yapabilirdim bunu ama uzakta olduğundan yapamam malesef... peki siz olsaydınız ona okkalı bir tokat olarak ne yapardınız?
Amaci cokkkk acik, o kokuyu bile burdan alabildim yani!!
Bi kagida 600 tl yazip onun belli bir yerine sokacaksin arkadas! "Al sana para, rahatladin mi simdi?" diyeceksin!!
Bu kadar saf olma be arkadasim.

benm kuzenıme de bırı boyle yapmıstı. netten tanısmıslar bir iki kamera falan. sonra resmen cocuk bunu yoldu. bir keresnde benden kuzenim 1000 kontor istemişti ya şaka gibi neymis erkek arkadasına (hiç gormedigi ) yollayacakmıs. erkek arkadası buna annem kanser demiş yurt dısında tedavı oluyor demis neymis onu araması icin lazımmıs kontorler. binlerce dakikasını aldı kızın. sonra da annem öldü bunalımdayım yurt dısına cıkıyorum ben hoscakal yazdı kıza ve bitti. düsün kız gecelerce ağladı sevgilimin annesi kanser öldü diye. ama hepsi kurmacaymış. böyle seylere inanmamak lazım. uzaktan olunca birde sanal ortam söz konusu olunca gercek paylasımlar az oldugu icin hayal gücü cok devreye giriyor sanki hayallerinizin erkeği gibi hissediyorsunuz fakat bu büyük bir yanılsama. lutfen bunların farkında olun ve bitiriyorsanız da hic acıklamaya gerek yok para mevzularına falan degınmeyın mutlaka kendilerini haklı cıkarır bu tipler hatta kendinizi suclu hissetmenizi bile dağlarlar. eger gercekten hatalı oldugunu dusunuyorsanız tek cümle "ben birine aşık oldum. beni affet hoscakal " yazın yollayın. emin olun bu hakettigi bir son olacaktır. en azından sizin aptal oldugunuzu düsünmekten ziyade zaten kendisini ciddiye almadıgınızı düsünecektir. ve bence her türlü siz kazanclı cıkıcaksınızdır.

Son düzenleme:
Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda gerçekten anlamak çok zor! Allah bildiği gibi yapsın bunları, böylelerini. kuzeniniz için de çok üzüldüm, keşke böyle birşey yaşamasaydı ama insan çilesine aşık olurmuş diye de bir söz var. Kimseyi yadırgamamalıyız... yalnız, son cümleleriniz çok can alıcı olmuş gerçekten bunu düşünebilirim...

Sadece senin yazdıklarını okudum diğer yorumları okumadım ama ben şöyle düşünüyorum. Birincisi henüz sadece 1 aylık bir ilişki ve daha yüz yüze bile bir görüşme olmamış. Bu durumda bile senden para isteyebilmesi ya da para konusunu konuşması çok normal değil, ayrıca da hoş değil.

İkincisi şimdiden sana böyle, ufak tefek de olsa sonuçta yalan yalandır, yalanlar söyleyebiliyorsa bence yol yakınken daha fazla üzülmeden bırak derim. Çünkü ilerde ayrıldığınızda sen daha çok üzülürsün ama yazdıklarına bakılırsa pek güvenilir birine benzemiyor.

Bir de karşındakini daha doğru dürüst bile tanımadan söz, nişan, evlilik olayına girme. Önce iyice bir tanı .... ama bu kişiyi değil. Çünkü bu kişi bana pek güvenilir gelmedi.Bu arkadaş ilerde seni çooook üzer söyleyim.

bende yaşamıştım boyle bırsey. adam annesinin babasının olmadıgını söylemişti. hic olmadıgı biri gibi yansıtmıstı kendini. ve sözde birgün özel bir hastanede ameliyat oluyor ve parası yetmmiyor benden istiyor. bende ona madem mühendissin madem iyi bir işin var sosyal guvencende vardır neden devlet hastanesinde olmuyorsun dedigimde "uzun yıllar uyusturucu kullandım farkedilirse işimden olurum" dedi. yalanlara bakar mısın. bende oturdum saf gibi üzüldüm hatta para vermeyi bile düsünüyordum. taa ki sözde ameliyattan cıktıktan birklac saat sonra ki müşaade altında olması gerekiyordu aradım ve yanından bir köpek sesi geldi :) hastanede olmadıgını ve beni kurmaca olaylarla kandırmaya calıstıgını köpek sayesinde anladım. ve birdaha görüsmedim. defalarca aradı yazdı geldi gitti ama sonuc değişmedi. size söyleyebileceğim en önemli şey asla ama asla sanaldan bir ilişkiye güvenmemenizdir.

Çok doğru tespitler bu tüm bayanlara ithafen konuşuyorum, yazdıklarınız benim için çok değerli inanın... hergün bir vukuatı oluyor ve giderek artıyor. Bugün de facebook sohbet sayfasında engellemiş, başkalarına açık görünrken bana kapalı.. .Günahını almak istemem, günahı boynuna ama ben açıkken bana yazmaması ve paylaşım yapması, sonra da offline görünmesi hiç normal değil. Egosu tavan yapmış zavallının tekiymiş meğer... kendime de çok kızıyorum, hemen inanma işte!! artık dediğiniz gibi, buna asla ve asla güvenemem, böyle biriyle hayatıma devam edemem, kimse için üzülmemize değmez. hmm, o da bana demişti öyle, kimse için üzülemem diye... bu zamana kadar karşıma çıkanların hep bir açığını yakaladım, artık kendimi çok yorgun hissediyorum. erkeklerden nefret ettim resmen, artık son umudum da yok oldu diyebilirim... Allahım yardım etsin kötü erkekler tarafından av olan kadınlara...

Siz de onun gibi davranın. Paylaşım yapın, offline görünün, fotoğraflarınız varsa kaldırın, dizim başladı sonra konuşuruz, misafir geldi sonra konuşuruz gibi bahaneler üretin.
Hep o mu yapacak, biraz da siz yapın. Bakın bakalım tavrı ne olacak?

hiç uğraşma,zaten farklı şehirlerdesiniz,hiç görüşmemişsiniz.
faceden sildiğin an hayatından çıkacak olan bir adam için fazla kafa yoruyorsun canım.

Son düzenleme:
oyyyy kaç kurtul bu ne be..adamın hayatı düzmece bellii..sakın 1 kuruş verme sonu gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…