- Konu Sahibi BeyazSirin
-
Sadece senin yazdıklarını okudum diğer yorumları okumadım ama ben şöyle düşünüyorum. Birincisi henüz sadece 1 aylık bir ilişki ve daha yüz yüze bile bir görüşme olmamış. Bu durumda bile senden para isteyebilmesi ya da para konusunu konuşması çok normal değil, ayrıca da hoş değil.
İkincisi şimdiden sana böyle, ufak tefek de olsa sonuçta yalan yalandır, yalanlar söyleyebiliyorsa bence yol yakınken daha fazla üzülmeden bırak derim. Çünkü ilerde ayrıldığınızda sen daha çok üzülürsün ama yazdıklarına bakılırsa pek güvenilir birine benzemiyor.
Bir de karşındakini daha doğru dürüst bile tanımadan söz, nişan, evlilik olayına girme. Önce iyice bir tanı .... ama bu kişiyi değil. Çünkü bu kişi bana pek güvenilir gelmedi.Bu arkadaş ilerde seni çooook üzer söyleyim.
bende yaşamıştım boyle bırsey. adam annesinin babasının olmadıgını söylemişti. hic olmadıgı biri gibi yansıtmıstı kendini. ve sözde birgün özel bir hastanede ameliyat oluyor ve parası yetmmiyor benden istiyor. bende ona madem mühendissin madem iyi bir işin var sosyal guvencende vardır neden devlet hastanesinde olmuyorsun dedigimde "uzun yıllar uyusturucu kullandım farkedilirse işimden olurum" dedi. yalanlara bakar mısın. bende oturdum saf gibi üzüldüm hatta para vermeyi bile düsünüyordum. taa ki sözde ameliyattan cıktıktan birklac saat sonra ki müşaade altında olması gerekiyordu aradım ve yanından bir köpek sesi geldi :) hastanede olmadıgını ve beni kurmaca olaylarla kandırmaya calıstıgını köpek sayesinde anladım. ve birdaha görüsmedim. defalarca aradı yazdı geldi gitti ama sonuc değişmedi. size söyleyebileceğim en önemli şey asla ama asla sanaldan bir ilişkiye güvenmemenizdir.
Bu adamda 1 gram bile samimiyet yok bence.
oyyyy kaç kurtul bu ne be..adamın hayatı düzmece bellii..sakın 1 kuruş verme sonu gelmez..
hiç uğraşma,zaten farklı şehirlerdesiniz,hiç görüşmemişsiniz.
faceden sildiğin an hayatından çıkacak olan bir adam için fazla kafa yoruyorsun canım.
Siz de onun gibi davranın. Paylaşım yapın, offline görünün, fotoğraflarınız varsa kaldırın, dizim başladı sonra konuşuruz, misafir geldi sonra konuşuruz gibi bahaneler üretin.
Hep o mu yapacak, biraz da siz yapın. Bakın bakalım tavrı ne olacak?
Günaydın kızlar;
dün akşam nette konuştuktan bir süre sonra para konusunu açtı.. Aynen cümleler şunlar:
neysee
aşkmmm
asıl habere gelicemm
işin can sıkan tarafı
yüzleşmek gerekiyor
kredi kartı parası bulamadım hayatım
yardımına ihtiyacım var
öbür ay ödemek suretiyle
tabi ben de geriye artakalan okadar paramın kalmadığını belirttim ve bunun üzerine: yapma yaa dedi bana.
Tutamayacağın sözün arkasında durma dedi. Kredi kartı borcunun asgarisini ödeyebileceğini söyledim.
neymiş, bu zamana kadar asgariyle uğraşmamış, ne harcadıysa onu yatırmış hep. asgarisiyle uğraşamazmış, komple kapatmak istiyormuş bu ay.
Sonra soğuk davrandı tabi biraz. İçeri gidiyorum, biraz hesap kitap yapayım dedi.. Telefonunu satacakmış, 500 tl tutuyormuş, üstünü de ben kapatırım demedim.
aslında biraz üzüldüm, telefonumu satacağım diyince acıdım ona... telefonumu satacağım yapcak birşey yok, bir süre telefondan görüşemeyeceğiz. dedi.
akşam da fazla konuşmadık, kardeşinden veya kuzenlerinden alıp alamadığını sordum, hiç cevap vermedi? durum bu kızlar, şimdi ne olur bilmiyorum... terkeder mi dersiniz?
Günaydın
İyi bile dayanıyosun
Adam tamamen drama bağlıyo ( Telefonunun filan satmaz merak etme, görüşemeyiz bak telefonu satarsam deyip ne koparsam kar gözüyle bakıyo )
Züğürt edebiyatını iyi biliyo da parası yokken bile artistlik yapıyo 'asgariyle uğraşamazmış '
Oldu paşam başka arzun ?
Sen sabırlı bi kızsın, terkeder mi diyorsun..
Terk edilmesi gereken biri için bile..
Hakkında hayırlısı olur umarım
Amin, sağolun hayırlısı neyse o olsun... sırf acıdım ona oyüzden sabrettim diyebilirim...
Yanii, dimi ama madem o kadar zordasın, asgarisini öde ne var bunda yani... hem bakalım kardeşin ve aillen neden destek çıkmadı, neden susuyorsun...ilginç.
Acıma , zaten ajitasyon yapıyo
Acı da ver şu 600 TL yi diye
Sakın bak, bence 100 lira bile verme
Verme de gör gerçek yüzünü
Yeni moda bu galiba ; gurur kırıntısı bile barındırmayan , sevgili kisvesi adı altında sömürüye devam eden parazit tipler
Ben açlıktan ölsem kimseden bişey isteyemem, hesabımı bilir ona göre harcarım zaten
Borç yapıp kız arkadaşına ödetene başka bi sıfat verilir de, onu ben şimdi burda yazmayayım
Sen emin değilsin madem, zırnık koklatma da kendi gözünle gör
Doğru evet, ben neden inandım; senden aldığım borcu öbür ay diyince aklıma kötü birşey gelmedi ilk başta.
Öbür ay verecekmiş güya borcunu.. bu ay bir arkadaşından almış, onun borcunu vermek zorundaymış.
o borcu yaparken düşün madem öyle...
Ne diyecek 600 ver borç değil ama benim olsun mu
Öyle dese vermezsin zaten
O yüzden öbür ay verecem diye hikaye uyduruyo
Verdikten sonra 'öbür ay' hiç gelmeyecek
hmm, doğru ya öyel diyecek hali yok. baze çok aptal oluyorum, buyüzden de çok kızıyorum kendime... :/
Günaydın kızlar;
dün akşam nette konuştuktan bir süre sonra para konusunu açtı.. Aynen cümleler şunlar:
neysee
aşkmmm
asıl habere gelicemm
işin can sıkan tarafı
yüzleşmek gerekiyor
kredi kartı parası bulamadım hayatım
yardımına ihtiyacım var
öbür ay ödemek suretiyle
tabi ben de geriye artakalan okadar paramın kalmadığını belirttim ve bunun üzerine: yapma yaa dedi bana.
Tutamayacağın sözün arkasında durma dedi. Kredi kartı borcunun asgarisini ödeyebileceğini söyledim.
neymiş, bu zamana kadar asgariyle uğraşmamış, ne harcadıysa onu yatırmış hep. asgarisiyle uğraşamazmış, komple kapatmak istiyormuş bu ay.
Sonra soğuk davrandı tabi biraz. İçeri gidiyorum, biraz hesap kitap yapayım dedi.. Telefonunu satacakmış, 500 tl tutuyormuş, üstünü de ben kapatırım demedim.
aslında biraz üzüldüm, telefonumu satacağım diyince acıdım ona... telefonumu satacağım yapcak birşey yok, bir süre telefondan görüşemeyeceğiz. dedi.
akşam da fazla konuşmadık, kardeşinden veya kuzenlerinden alıp alamadığını sordum, hiç cevap vermedi? durum bu kızlar, şimdi ne olur bilmiyorum... terkeder mi dersiniz?
Herkesi kendin gibi sanıyosun diyelim
Kısacası dram yapıyo, inanma
Niye üzülüyorsun anlamıyorum. Onu kaybetmekten mi yoksa terkedilmiş olmaktan mı korkuyorsun, önce bunu düşün. Terketsin de zaten. Çünkü anladığım kadarıyla sen onu bırakamayacaksın ama ben sana olacakları söyleyim. Önce ufak ufak paralarını almayla başlayacak, sonra da seni yolacak. Neden kendini kullandırıyorsun, anlamıyorum? Psikolojik olarak bile kullanıyor şu an seni. Normal zamanda seni iletişime kapayıp sadece para için seninle iletişime giriyorsa bu sana değer vermediğini gösterir, üzgünüm.
Telefonunu satarsa satsın, bırak. Bu duruma sen sebep olmadın ki. Sen onun annesi, babası değilsin. Bırak kendini o düşünsün. Ödeyemeyek madem harcama yapmasaydı o zaman.
Bak erkekler avcıdır. Kaçan da kovalanır ama sizin durumunuzda sen onun peşinden koşuyorsun. Bırak o senin peşinden koşsun, hatta maraton yapsın:)
Arkadaşım, yine aynı şeyleri söylüyorum, üzülen maalesef sen olacaksın. Yol yakınken bırak şu adamı. Kes iletişimini. Daha fazla yıpranma. Kendine özgüvenini sağla biraz. Şart mı hayatında onun olması? Onsuz yaşayamıyor musun?
Bunun fazlası da aptallık oluyor ne yazık ki... dozunu ayarlamak lazım. İnanmıyorum artık ne hali varsa görsün...
O terkederse en azından vicadan azabım olmaz bu da birşey. Aynen katılıyorum, beni ben olduğum için sevsin, verdiği değer ortada evet. ben de bıraktım, koşmuyorum pelinden artık.
o olmasa da pek iyi yaşarım, varlığı üzüntüden başka birşey ifade etmedi zaten.. hepiniz çok haklısınız...
Genelde insanalra hemen acıyan bir tipim ve bu huyumdan da cabuk inanıp hemen güvenmem kadar çok nefret ediyorum ama bırakamıyorum da... Çok doğru tespitler yapıyorsunuz, hepsineArkana bakmadan kaç, bir şeyler çevirdiği o kadar açık ve net ki...
Hiç masum bakamadım üzgünüm
Neden vicdan azabı olacak anlamadım. İnternet ve telefon görüşmesinden daha ileri gitmemiş bir ilişki var ortada. Hiç bir paylaşım olmamış, doğru dürüst bir yaşanmışlık olmamış. Ne vicdan azabı anlamadım? O sana bunları yaparken vicdan azabı çekiyor muki? Sana değer vermediği gün gibi ortada. Sadece seni kullanıyor. Buna neden izin veriyorsun anlamadım. Erdemli biri olsa zaten sana bunları yapmaz. Beyazşirin yaşın kaç bilmiyorum ama bu tip insanlar için üzülmeye değmez. Sen ona değer verip onu PC başında bekliyorsun ama o işim var deyip seni sallıyor. İnternet ile yürütülen ilişki ciddi bir ilişki olamaz zaten. Ayrıca sana tavsiyen ibini dibini bilmeden bir kişiye kendini bu kadar kapıp koyuverme. İki çift güzel söz söyledi, canım dedi diye kendini bu kadar bırakma. Sözleri boşver, davranışlara bak.
Bence sen çok daha iyi ve erdemli insanlara layıksın. Boşver, hayat senin hayatın ve neden üzülerek geçiresin ki? Sonradan pişman olacağın bir şeyi yapma. Para vermedin diye bırakıyorsa niyeti de belli zaten. Sal evrene gitsin. Yolacak başka tavuklar arasın. Seni gerçekten sevebilecek biri elbette olacak. Bu insanla zamanını harcadığına bile değmez, çünkü giden zaman geri gelmiyor. Lütfen arkadaşım beni dinle ve bırak şu adamı düşünmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?