- Konu Sahibi BeyazSirin
-
Hani çok zor durumda olur anlarım ama sen isteyeceği en son kişi olmalıydın .
Hem yeni tanıştınız hem uzaksınız .Ben bunun altında başla birşey ararım.Erkek adam ayağını yorganına göre uzatır .Kimseden borç
istemek zorunda kalmaz .
Günaydın kızlar;
dün akşam nette konuştuktan bir süre sonra para konusunu açtı.. Aynen cümleler şunlar:
neysee
aşkmmm
asıl habere gelicemm
işin can sıkan tarafı
yüzleşmek gerekiyor
kredi kartı parası bulamadım hayatım
yardımına ihtiyacım var
öbür ay ödemek suretiyle
tabi ben de geriye artakalan okadar paramın kalmadığını belirttim ve bunun üzerine: yapma yaa dedi bana.
Tutamayacağın sözün arkasında durma dedi. Kredi kartı borcunun asgarisini ödeyebileceğini söyledim.
neymiş, bu zamana kadar asgariyle uğraşmamış, ne harcadıysa onu yatırmış hep. asgarisiyle uğraşamazmış, komple kapatmak istiyormuş bu ay.
Sonra soğuk davrandı tabi biraz. İçeri gidiyorum, biraz hesap kitap yapayım dedi.. Telefonunu satacakmış, 500 tl tutuyormuş, üstünü de ben kapatırım demedim.
aslında biraz üzüldüm, telefonumu satacağım diyince acıdım ona... telefonumu satacağım yapcak birşey yok, bir süre telefondan görüşemeyeceğiz. dedi.
akşam da fazla konuşmadık, kardeşinden veya kuzenlerinden alıp alamadığını sordum, hiç cevap vermedi? durum bu kızlar, şimdi ne olur bilmiyorum... terkeder mi dersiniz?
Merhaba arkadaşlar, neler oldu neler hemen anlatayım size.
Sizlerle burda konuşup fikir paylaşımlarından sonra, biraz zaman tanıdım ve bu zaman zarfında
bir plan uyguladım. İşim gereği fazladan açtığım facebook hesabına onu ekledim. Bu facebook hesabı
hiçbir kuşku uyandırmayan bir profil, fake hesaplar gibi durmuyor yani... Neyse bunu ekledikten
2 saat sonra kabul etmiş ve "mrb" diye bir msj bırakmış. (Ben yoldayken) bir yandan da beni yoldayken
arayıp ne yapıyorsun diye yokluyordu :) sebebi şu şu kişiyi ekledi ibaresini görmemden çekindiği için... :)
akşam oldu ve 2 farklı tarayıcıdan kendi face hesabımı çevrimdışı olarak açtım ve onu eklediğim diğer face
hesabı da online olarak açtım. Hemen başladı yazmaya, beni eklemişsin nerden? dedi. ben de liseden bir
arkadaşıma benzettiğimi, onunla aynı adı taşıdığını ve meuzn olduğu liseyi sormam üzerine cevap verdi.
Doğru söyle beğendiğin için ekledin dimi dedi :O ben de gerçekten arkadaşım sandığımı, ayrıca da beğendiğimi
söyledim. Tepkisi gayet beklediğim gibiydi.Resimlerime bakmış ve beğenmiş. bekarmısın diye sordu,
hiç evlendin mi dye sordu :)
ben de hayır, sen? diye aynı soruyu ona sordum ve verdiği cevap: yooo şimdilik bir ilişkim yok dedi! sizlere
ilişki durumunu özelleştirdiğinden şüphelendiğimi söylemiştim ve malesef doğru çıktı. Özelleştirmiş, kimse görmüyor ama
önemli gelişmeler kısmında ilişki durumumuz ve yıldönü kabak gibi ortadaydı. Onu gördüm ve ilişki durumun var, bir de
sevgilim yok diyorsun sen ne kadar yalancısın dedim. Verdiği cevap: hmm o benim kuzenim :) nedir bu çektiğim sizde yahu,
çok ekleyen var ne yapayım ben de böyle bir çare buldum kendimce dedi :) kuzenimle anlaştık ve öyle yaptık, ne zamandır
öyle duruyor dokunmadım da dedi :) ben ise ona inanmadığımı söyleyerek madem o kadar kişi ekliyor hepsini de kabul edersin
o zaman, tıpkı beni kabul ettiğin gibi dedim. O da bana:
- kanıt mı istiyorsun?
- Evet, kanıtla ozaman?
- Bak bakalım arkadaş listemde kaç kişi ekliymiş açayım da gör dedi ve hemen açmadı arkadaş listesini çünkü bu sırada eklediği
bazı kadınları silmekle meşguldü :) sonra ben kendi hesabımdan giriş yaptım ve hiç birşey olmamış gibi konuşuyordu. Mesajlarıma
geç cevaplar yazıyordu ve pc'yi tarattığını ve sorun olduğunu söyledi :) komedi üstüne komedi yanii... ben şok üstüne şok yaşamamın ardından artık bağışıklık kazanmıştım sanırım! o kızın fotolarına bakıp güzel olduğunu söylerken ben de ona yeni çekinmiş olduğum bir fotoyu gönderdim,anlamaması için oyun oynadım resmen. Gönderdiğim fotoya yaptığı yorum, gayet başarılı aşkm cümelsi oldu. neymiş, saçlarımı çok düzleştiriyormuşum, kabartmalıymışım. Yüzüm ön plandaymışmışmış. bana işim var diye geç cevaplar verirken diğer face hesabında o kızla(yani benle) yazışmaya devam ediyordu. Ben de 2 farklı kişi olarak yazışmaya! kendimi suçlu gibi hissetsem de herşeyi açıklığa kavuşturmak adına herşeyin mübah olduğunu düşündüm. Ona tekrar inanmadığımı söyledim ve
eğer o kız senin gerçekten sevgilin değil de kuzeninse sormama izin verirsin herhalde? güvenmediğim bir ilişkiye başlayamam dedim. :)
o da bana sormama izin verdi. Diğer taraftan bana facede yazmayan insancık, hemen beni telefondan aradı ve heyacanlı heyecanlı:
- aşkııımm bak şimdi seninle küçük bir oyun yapacağız şakacıktan tamam mı?
- Nasıl? anlamadım?
- Bak şimdi aşkm, benim bir arkadaşın kız kardeşi vardı. bizim ilişkimizden haberi olmuş, yok inanmam. Musti abi öyle kimseyi kolay kolay sevemez, gözümle görsem inanmam demiş. gerçekten sevgilisi varsa o gerçekten seviyor o zaman demiş. falan flan, palavralar attı ama nasıl :) duymalıydınız...
- Hmm, alla alla ne biçim bir şakaymış bu çok saşma. Hem kime ne ki bizim ilişkimizden?
- Olmaz olmaz aşkm bozmayalım hadi lütfen lütfen lütfen. yazarsa ben onun kuzeniyim de. Bir süredir öyle değiştirmiştik ilişki durumuzumu yoksa biz sevgili değil kuzeniz diye söyle tamam mı hayatım? hadi hayatım nolur. yaz hadi... :S
- iyi, tamam dedim. Ne mal olduğundan artık kesin emin olmuştum ve nedense hiç üzülmedim. insan şok üstüne şok yaşayınca
böyle oluyormuş demekki. Daha sonra ona söylediğimi belirttim ve ben çıkıyorum diye yazdım. hemen anında ilişki durumumuzu gizlemiş! dayanamayıp yazdım, bu ne anlama geliyor bu akşam saçmalık üstüne saçmalık yaşadım eğer istemiyorsan bitsin
kimseyi zorlamıyorum dedim. O da hemen geri adım attı tabi, zavallı insancık!... tmm aşkım, bir daha olmayacak emin ol.
ardından telefonda görüştük ve hiç birşey olmamış gibi davrandım çünkü ondan intikamımı almak istiyorum. Bir genç kızı evlilik hayalleriyle kandırıp tongaya düşürmeye çalışmak ne demekmiş görmeli... -ki ben bu zamana kadar kimseye kin beslemezdim,
daha önceki ilişkimde de aldatıldım ve arkamı dönüp gittim sessizce ama bu sefer öyle olmayacak... Telefonda bile bana beni sevdiğini söylerken o kadar içtendi ki, bu haftasonu buraya geliyor uçakla ve bugün bana hediye alacakmış öyle söyledi. istemediğimi söylesem de hayır, olmaz dedi. Onun hiçbirşeyini istemiyorum, halen hayatımın anlamısın, ömrümün geri kalanısın
diye palavralar atıyor bana. Hem de hiç utanmadan! siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz bu konuda fikrlerinizi de paylaşabilirsiniz.
Bu olanlar sadece 2 saat içinde oldu ve 2 saatim bunun yüzünden heba oldu, hiç yapmadığım bir saçmalıkla meşgul oldum. neyse, sonuç böyle... artık hiçbir erkeğe güvenmemekte haksız mıyım?bu arada herkese teker teker teşekkürlerimi sunuyorum, çok sağolun!
Telefon numaranı degiştir ve birdaha yüzüne bakma.Geldigi gibi uçakla dönsün gitsin sakın buluşmaya gitme
Ne oldugu belliydi zaten bas tekmeyi gitsin... arkadasin dedigi gibi gelsin ucakla bulusmaya gitme
buluşmaya geleceğini söyle beklet onu orda ararsa az kaldı geliyorum trafik falan filan de 2 saat beklet sonrada gül, olan biteni söyle ve güle güle de böylece kaybettiğin 2 saatin intikamını almış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?