Genelde zengin genç erkeklerin davranışları bellidir ondan böyle düşündüm aslında. Ama haklı olabilirsinizBence cok dizi izliyosun
Merhabalar,
Geçen gün yolda yürürken birisi geldi. Çok düzgün birine benziyordu. Defalarca özür dileyerek başladı konuşmaya ve tanışmak istediğini söyledi. Sizle başka zaman karşılaşamam diye geldim yanınıza falan dedi. Neyse bana açıkçası güven verdi tipi, görünüşü, konuşması falan. Normalde böyle durumlarda kesinlikle muhatap olmam hatta çok karşı olduğum bir durumdur yoldan tanışmak, faceden tanışmak falan. Ama bu sıralar boşluktayım ve ne kaybederim ki dedim. Telefon numaramı verdim.
Neyse kısa bir süre sonra görüştük. İlk gördüğümde hiç farketmemiştim ama durumu baya iyi çıktı. İşi çok iyi ve yaşına göre çok çok iyi şartlara sahip birisiymiş meğer. Görüşmemiz çok arkadaş gibi geçti. Baya sevimli ve canayakın biri. Yalnız buluştuğumuzda pek iltifat etmedi. Sadece iyi ki o gün gelmişim yanına yoksa seni tanıyamazdım dedi.
Kısacası bu kadar parası olan biri neden yolda gördüğü biriyle tanışmak ister ki? İstese bir çok kız zaten olur yanında. Amacı farklı bir şey olabilir mi sizce?
Ben de dediğim gibi bu tarz şeyleri hiç sevmem ama ne kaybederim ki diye düşündüm. Kimsenin olmadığı bir yerde buluşmadım elbette bundan ne zarar çıkabilir ki? Ama ben de ürperdim şimdi siz böyle diyince :/Ben biraz yabaniyimdir, suratimi asar yoluma bakarim.
Cesaretinize hayran kaldim. Hem numara verip, hem de gorusmussunuz. Bundan sonrasi icin soylenecek bir sey kalmamis ki tanimaya calisiyorsunuz. Ama surekli variyetli biri diye bahsedince aklima cem garipoglu geldi urperdim gece gece.
25 yaşında.yaş nedir peki?
bu tarz seyler bana ergenken çok oluyordu
sen onun beyın yaşına 17 de25 yaşında.
sen onun beyın yaşına 17 de
erkekler geç olgunlasır.
neyse... madem görüşüyorsunuz artık
tanımaya calıs bari.
maddi durumunun çok iyi oldugunu nerden bılıyorsun?Yok zaten henüz yanlış bir davranışını görmedim. En ufak içime sinmeyen bir şey olursa keserim zaten görüşmeyi belli olmaz çünkü ne çıkacağı. Teşekkür ederim.
Buluşmaya çok lüks bir arabayla geldi :/ zaten yaptığı işi falan söyleyince de anladım. İnternetten falan kendisini araştırdığımda da belli oluyor zaten yaşamı falan. Yalan söylemediğine eminim.maddi durumunun çok iyi oldugunu nerden bılıyorsun?
arabaya aldanmaBuluşmaya çok lüks bir arabayla geldi :/ zaten yaptığı işi falan söyleyince de anladım. İnternetten falan kendisini araştırdığımda da belli oluyor zaten yaşamı falan. Yalan söylemediğine eminim.
Kendisine ait ya da aileden mi diyeyim bir firması var. Ayrıca sürekli farklı yıllarda lüks araçlarla resimleri var sosyal hesaplarında. Sanmıyorum kiralık olacağını.arabaya aldanma
kiralık veya arkadasının bıle olabilir.
ama arastırdıysan orası ayrı.. netten nasıl bir arastırma yaptın kı? face mı yanı?
face dısında cıkması ıcın bır yerlerde bi geçmişi falan olması gerek ( tanınan veya işadamı tarzında )
firma dısındaKendisine ait ya da aileden mi diyeyim bir firması var. Ayrıca sürekli farklı yıllarda lüks araçlarla resimleri var sosyal hesaplarında. Sanmıyorum kiralık olacağını.
Doğru tabi haklısınız. Ama sağlam araştırdım :)firma dısında
gerisini her türlü halledenler var
Bu tarz erkeklerin yaşadığı ilişkilere göre bizimki hiçbir şey kalıyor. Sadece görüştüm. Flörtleşme konuşmaları bile yok aramızda. Elini bile sıkmadım. Bu mu alt etmek, elde edilmek? Bulunduğumuz durum saçma olabilir evet ama henüz alt edildiğimi çok da düşünmüyorum. Sonuçta istemezsem görüşmem. İlk başta o eğilip büküldü karşımda...Su noktayi anlamadim ben" Neden parasi varken bana geldi, amaci ne? Sonucta istese hemn bi kiz bulur".
Konu sahibi burda bi algilama sorunu var.
Parayi bassa sevgili yapar evet, ama bu tarz erkekler cazibeli konusup kusu oyle kafese sokmasini daha eglenceli goruyor.
Burdan bakinca zaten tamda " her istedgim kizi elde ederim, sokakta bi kiz bulurm hemen cazibemle alt ederim' diye bi algilama var dgrusu, senin idrak edemedigin nokta bu. Amacina ulastimi? Bi nebze evet.
O herhangi kiz sen olmayasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?